Nieuwe netwerk problemen

Nieuwe netwerk problemen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste Iphoneclub leden, Begin september heb telefonisch via T-Mob een zwarte iPhone 3G besteld en binnen gekregen. Helemaal blij natuurlijk... Netwerk gecontroleerd en zo. Was ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 November 2008, 21:47
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2008
Berichten: 3
Standaard Nieuwe netwerk problemen

Beste Iphoneclub leden,

Begin september heb telefonisch via T-Mob een zwarte iPhone 3G besteld en binnen gekregen. Helemaal blij natuurlijk... Netwerk gecontroleerd en zo. Was Perfect. Zowel thuis als op mijn werk 3G verbinding. Echter kon ik niet bellen omdat mijn abbo pas in December in gaat. (vanwege oude abbo van Vodafone).

Maar goed, ik wilde vorige week weer even controleren hoe het bereik was omdat ik hem om kosten te voorkomen op vliegtuig modus had staan al die tijd, en nu geeft hij aan dat hij geen verbinding kan maken. "geen Service".
En als ik in de instellingen ga om het netwerk handmatig (bij aanbieder)te gaan zoeken dan geeft hij aan: 'netwerklijst kan niet worden geladen'.
Dus ik de tel aan en uit zetten (helemaal uit) en dan opnieuw proberen. Zelfde verhaal...
En als hij wel netwerken vind en ik T-Mobile (met en zonder 3G) probeer dan zegt hij 'Beperkt netwerk' met een verhaaltje er onder dat ik in het zelfde menu een ander netwerk moet kiezen. Echter zegt hij dit bij alle netwerken??? En als hij toch een vinkje achter een van de netwerken zet (ook bij automatiesch) dan krijg ik boven in nog steeds geen service te zien...

Nu kan ik me voorstellen dat hij nog niet werkt omdat mijn abbo (hopelijk) pas in december word overgezet maar ik kon de eerste weken wel alles doen. inc gebeld worden...? Dus waarom doet hij nu niks meer???
Wi-Fi werk prima trouwens...


Lang verhaal maar ik hoop dat ik hier een antwoord kan krijgen voor ik weer een half uur in de wacht moet hangen bij T-Mob...

Dank alvast!!!!

Groet,
Vincent
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 November 2008, 22:09
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Hmm vreemd, want volgens mij krijg je pas een 3G netwerk als je bent ingelogd op een netwerk.
  #3  
Oud 5 November 2008, 22:29
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2008
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yzord Bekijk bericht
Hmm vreemd, want volgens mij krijg je pas een 3G netwerk als je bent ingelogd op een netwerk.
Hey,
Dank voor je antwoord.
In de lijst van netwerken staat welke netwerken beschikbaar zijn. Daar staat dan ook achter of het wel of geen 3G verbinding is.
In het begin had ik zoals het hoort gewoon bereik. Ook 3G. Maar nu zoals beschreven dus helemaal niks meer.

Hoop dat er hier een verklaring voor is.
Anders maar afwachten tot mijn nummer is overgeschreven en mijn T-Mob abbo officieel ingaat.

Dank weer!
  #4  
Oud 5 November 2008, 22:33
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Ik betwijfel zeer of dit komt omdat je abbo nog niet actief is, aangezien netwerk zoeken altijd zou moeten lukken volgensmij. Heb je al geprobeerd om de netwerksettings te resetten (via instellingen)?
  #5  
Oud 5 November 2008, 22:46
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2008
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evmw Bekijk bericht
Ik betwijfel zeer of dit komt omdat je abbo nog niet actief is, aangezien netwerk zoeken altijd zou moeten lukken volgensmij. Heb je al geprobeerd om de netwerksettings te resetten (via instellingen)?
Dank voor je reactie. Ik heb het net geprobeerd maar helaas zonder effect. Alsof er niks is veranderd. Wel moest ik weer mail en zo instellen en Wi-Fi wachtwoord.
Maar nog steeds geen netwerk en zelfde meldingen bij zoeken naar netwerk.
Reageren

Labels
geen service, netwerk, overstappen, t-mobile


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Netwerk problemen :( !!! MyGadgetStoreNL Archief 9 27 April 2011 17:04
Problemen netwerk? MDD T-Mobile 2 15 April 2011 16:16
Problemen Ipod, Netwerk, batterij Alcaraz iPhone algemeen 2 18 January 2010 07:32
BelgiŽ: Netwerk problemen Proximus avdlprive Overige providers BelgiŽ 51 22 October 2009 11:29
Problemen met netwerk T-MOBILE jan1968 T-Mobile 1 18 July 2009 13:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:36.