Nieuwe simlockvrije iPhone gelocked?

Nieuwe simlockvrije iPhone gelocked? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, Sinds vandaag hoopte ik de trotse bezitter van een iPhone te zijn. Hij doet het alleen niet meer . Ik heb een simlockvrije ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 November 2008, 22:00
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2008
Locatie: regio Arnhem
Berichten: 11
Standaard Nieuwe simlockvrije iPhone gelocked?

Beste mensen,

Sinds vandaag hoopte ik de trotse bezitter van een iPhone te zijn.
Hij doet het alleen niet meer.

Ik heb een simlockvrije iPhone via 2call met Vodafone abo.
Heb vanochtend iPhone opgeladen, Vodafone sim erin gestopt en tot zover ging alles goed. Ik zag het Vodafone logo en het 3G logo boven in beeld staan en alle icoontjes. Het werkte dus.

Toen ik vanmiddag thuis kwam iPhone weer aangezet, en Iphone geconnect en geprobeerd te syncen met Itunes. En toen kreeg ik rare foutmeldingen (stroompiek in USB poort door USB device.. Vervolgens blokkeerde mijn iPhone.

Sindsdien heb ik een iphone met het volgende display, zie bijlage.
Bovenin staat in plaats van het Vodafone logo de tekst simlock. Midden boven in beeld een slotje, en de tekst simlock actief in het midden.
De button om te ontgrendelen werkt niet. Als ik er op druk beweegt íe wel even, maar er gebeurt verder niets. Ik kan geen pincode invoeren of zo.

Ik heb de simkaart de simkaart verwijderd en de iPhone opnieuw aangezet. Zonder simkaart krijg ik al helemaal geen beeld. Alleen een zwart scherm met een (beschadigd?, breukliijntje?) Apple logo.

Daarna heb ik mijn telefoon opnieuw gesynct met itunes, wat wel werkte nadat ik in apparaatbeheer op mijn laptop de USB foutdetectie uitgeschakeld heb, waarna itunes keurig een software-update heeft uitgevoerd, outlook heeft gesynct en een reserve kopie heeft gemaakt van mijn iPhone.

Maar ook hierna blijft de telefoon hangen bij het ontgrendelen.
Wat zou er aan de hand zijn en hoe kan ik dit het beste oplossen?
Jailbreaken en zo vind ik niet zo'n optie i.v.m. de garantie.

Groet,
Mish
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg P1000103_2.JPG‎ (133,7 KB, 25x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 November 2008, 22:06
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

zet je iphone in DFU en restore je iPhone, maar is de iphone wel ge-unlockt door apple?
  #3  
Oud 7 November 2008, 22:07
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Toets eens een paar cijfers in je nummerpad.

En dan druk je op "Bel" Hij vraagt nu om je simlock eraf te halen.

Waarschijnlijk is het 0000 bij jou (4 x nul)
__________________
Hulp nodig bij je iPhone en geen tijd? Check iFoneguide.nl
  #4  
Oud 7 November 2008, 22:14
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2008
Locatie: regio Arnhem
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dien Bekijk bericht
Toets eens een paar cijfers in je nummerpad.

En dan druk je op "Bel" Hij vraagt nu om je simlock eraf te halen.

Waarschijnlijk is het 0000 bij jou (4 x nul)
Fijn dat jullie zo snel reageren.

Hoe kom ik dan in mijn nummerpad als ie vast blijft zitten in dit scherm?
Het ontgrendelknopje doet gewoon niets, alleen even bibberen als ik erop druk.
  #5  
Oud 7 November 2008, 22:17
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2008
Locatie: regio Arnhem
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door slodo Bekijk bericht
zet je iphone in DFU en restore je iPhone, maar is de iphone wel ge-unlockt door apple?
Ik heb geen idee of de iphone door Apple ge-unlockt is. Kan ik dat op een of andere manier controleren?
De telefoon is in ieder geval als simlockvrij verkocht door 2call.

En ik heb vanmorgen het Vodafone logo zien staan, dus het was goed.....
  #6  
Oud 7 November 2008, 22:28
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

waarschijnlijk is dit dit pin op je simkaart. Heeft niets met gwlockte telefoon van doen. Normaliter inderdaad 0000. Raak het scherm aan en dan krijg je je invoerveld.
  #7  
Oud 7 November 2008, 22:35
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2008
Locatie: regio Arnhem
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mwfadebeer Bekijk bericht
waarschijnlijk is dit dit pin op je simkaart. Heeft niets met gwlockte telefoon van doen. Normaliter inderdaad 0000. Raak het scherm aan en dan krijg je je invoerveld.
Nou, dat heb ik al hééééé'l vaak geprobeerd. Maar het maakt niet uit waar ik het scherm aanraak, ik krijg gewoon geen invoerveld.
Ook gewoon uitzetten via de home button gaat niet. Ook de button uitschakelen reageert niet. Hij gaat alleen uit door de sleep+home button tegelijkertijd in te drukken.
  #8  
Oud 7 November 2008, 22:35
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

dan zou ik toch maar een restore proberen in DFU
  #9  
Oud 7 November 2008, 22:43
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2008
Locatie: regio Arnhem
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door slodo Bekijk bericht
dan zou ik toch maar een restore proberen in DFU
Yep, dat heeft gewerkt
Ben weer helemaal blij

Dank voor jullie hulp!!!
  #10  
Oud 7 November 2008, 22:43
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

oke mooi
  #11  
Oud 7 November 2008, 22:49
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2008
Locatie: regio Arnhem
Berichten: 11
Standaard

Hmmm, het heeft toch niet helemaal gewerkt.
Was even aan het zoeken op het forum naar de instelling voor gprs, iphone springt op de screensaver en het hele probleem begint weer van voren af aan. Is er een manier om te voorkomen dat ie zichzelf vergrendelt?
  #12  
Oud 7 November 2008, 23:10
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

bij instellingen sim pin uitzetten
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Activatie nieuwe simlockvrije iphone 3Gs lukt niet ( BEN simkaart ) Porrit iPhone algemeen 3 8 December 2011 21:47
iPhone: iphone gelocked nnniiiccc Jailbreak 6 25 January 2011 21:12
iPhone 3G: Iphone gelocked DeepFritz Unlock 2 15 October 2009 09:05
iphone gelocked wat nu bako Archief 1 5 December 2008 15:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:46.