SSL3.0 of TLS1.0

SSL3.0 of TLS1.0 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Als ik itunes opstart in vista krijg ik volgende melding "Uw verzoek aan itunes store kan niet worden voltooid.Er kan geen beveiligde netwerkverbinding tot ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 November 2008, 22:51
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2008
Locatie: Belgie Bredene
Berichten: 23
Standaard SSL3.0 of TLS1.0

Hallo,
Als ik itunes opstart in vista krijg ik volgende melding "Uw verzoek aan itunes store kan niet worden voltooid.Er kan geen beveiligde netwerkverbinding tot stand worden gebracht."controleer of SSL3.0 of TLS1.0 is ingeschakeld in het onderdeel internet van configuratiescherm en probeer opnieuw"

Desondanks staan die twee wel ingeschakeld.
Kan iemand me daarbij helpen aub?
Ik vind in de zoekfunctie niets terug.
grts
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 November 2008, 23:07
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2008
Locatie: Belgie Bredene
Berichten: 23
Standaard

Beste mensen, het is gelukt alsook de unlock perfekt uitgevoerd, is nu 2.2.
thx en grts
  #3  
Oud 30 November 2008, 23:10
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Mag ik vragen wat de oplossing was?
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #4  
Oud 1 December 2008, 18:29
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2008
Locatie: Belgie Bredene
Berichten: 23
Standaard

Ik heb deze zaken in één mapje gecopieerd op mijn bureaublad, dan heb ik quickpwn laten lopen, blijkbaar heeft het probleem zich door dit zo te doen zichzelf opgelost, want kreeg geen vermelding meer van SSL of TLS.
- QuickPwn 2.2
- BL 3.9
- BL 4.6
- 2.2.0 (2G): iPhone1,1_2.2_5G77_Restore.ips

grts
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:31.