automatisch in mute stand

automatisch in mute stand discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb sinds vanavond het volgende probleem: Als ik op de iPhone met de mute-knop het geluid weer aan wil zetten, springt ie na een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 December 2008, 02:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2008
Locatie: Naaldwijk
Berichten: 21
Standaard automatisch in mute stand

Ik heb sinds vanavond het volgende probleem:
Als ik op de iPhone met de mute-knop het geluid weer aan wil zetten, springt ie na een paar seconden weer terug in de mute-stand, terwijl de schakelaar toch echt in de "geluid aan" stand staat.(icoontje van de bel met de streep er doorheen verschijnt weer in beeld)
Ik heb reeds geprobeerd:
- oordopjes diverse malen in/uit geplugd.
- telefoon geheel uit/aan gezet.
- fabrieksinstelling teruggezet.("herstel alle instellingen")
- andere beltoon ingesteld.
- volume harder/zachter geprobeerd
- alle schuifknopjes bij geluiden uit/aan gezet.
Ik kom er niet meer uit, wie weet een oplossing. Kan de muteknop ook met een andere instelling overruled worden?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 December 2008, 10:15
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Het kan best zijn dat de mute-knop intern toch is afgebroken maar dat hij door wrijving toch af en toe nog heen-en-weer wil en dus lijkt te werken. Heb je het idee dat het knopje losjes zit?
  #3  
Oud 26 December 2008, 12:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2008
Locatie: Naaldwijk
Berichten: 21
Standaard

Nee, het knopje zelf voelt niet anders aan dan normaal. Het klikt en vergrendeld zoals voorheen.
  #4  
Oud 26 December 2008, 13:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

al gehersteld in itunes??
  #5  
Oud 26 December 2008, 13:42
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Ik zou even een restore proberen dan, als dat niet werkt zal er iets hardwarematig niet in order zijn. Kan zijn dat je interne flex (kabeltje van mute-button naar logic board) is beschadigd en daardoor af en toe wat kuren vertoond.
  #6  
Oud 26 December 2008, 14:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2008
Locatie: Naaldwijk
Berichten: 21
Standaard

In iTunes heb ik nog niet herstel/restore uitgevoerd. Ga ik uitproberen. Ik heb wel de standaard dingen gesycnd vanuit Itunes. Heb er weinig hoop op, maar niet geschoten is altijd mis.
  #7  
Oud 26 December 2008, 22:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Charles W Bekijk bericht
In iTunes heb ik nog niet herstel/restore uitgevoerd. Ga ik uitproberen. Ik heb wel de standaard dingen gesycnd vanuit Itunes. Heb er weinig hoop op, maar niet geschoten is altijd mis.
nog niet gerestored?
wat wil je dan proberen?
  #8  
Oud 30 December 2008, 16:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2008
Locatie: Naaldwijk
Berichten: 21
Standaard

Het probleem blijkt intern te zitten. Het verschijnsel had zich al vaker voorgedaan volgens de reparatieafdeling van t-mobileicon. Morgen komen ze een nieuwe afleveren.
  #9  
Oud 30 December 2008, 23:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

oke mooi
nog een tip voor mensen die een zwakke trilfunctie beginnen te krijgen
als je dit heb dan speel je teveel met dat knopje mijn iPhone 1g heeft het al en mijn 3g een beetje
gewoon handig om te weten
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mute knop?? missvirusje iPhone algemeen 0 1 May 2011 00:41
Mute uitschakelen Ubbo iPhone algemeen 1 25 August 2010 12:54
mute icon...? eddzzz Jailbreak apps en thema's 5 13 August 2010 23:16
simpele bureau stand Desk stand iphone 3g? ross iPhone accessoires en onderdelen 0 31 October 2008 13:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:29.