Bellen naar mijn nummer > mailbox aan de lijn

Bellen naar mijn nummer > mailbox aan de lijn discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik heb net een iPhone 3G gekocht. Alleen als ik wil bellen naar mijn telefoon vanaf mijn huistelefoon, dan krijg ik mijn mailbox ervoor. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 January 2009, 20:36
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Berichten: 18
Standaard Bellen naar mijn nummer > mailbox aan de lijn

Hallo, ik heb net een iPhone 3G gekocht. Alleen als ik wil bellen naar mijn telefoon vanaf mijn huistelefoon, dan krijg ik mijn mailbox ervoor. Ik heb als eerste gezocht op dit forum, maar ook omdat ik niet precies weet wat ik moet invoeren kon ik niks nuttigs vinden.

Een sms ontvang ik wel.

Vriendelijk bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 January 2009, 20:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: nederland
Berichten: 32
Standaard

is het alleen met de huis telefoon of ook met andere telefoons.
  #3  
Oud 7 January 2009, 20:41
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Berichten: 18
Standaard

Ook met andere (mobiele) telefoons

edit: bovenin links staat "simlock"
heeft dit iets ermee te maken?

Laatst gewijzigd door jeroenbr; 7 January 2009 om 20:43.
  #4  
Oud 7 January 2009, 20:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: nederland
Berichten: 32
Standaard

ook al bij instellingen gekeken mischien dat hij de beller direct door stuurt.
  #5  
Oud 7 January 2009, 20:49
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Berichten: 18
Standaard

Ik heb daar inderdaad gekeken, ook bij "doorschakelen". Alleen bij die optie kan ik sowieso niks invullen zelfs niet aan en uit zetten.

edit: bij "info" staat bij "netwerk: niet beschikbaar" Heeft dat er iets mee te maken?

Stom van me, hij stond op de simlock

Laatst gewijzigd door jeroenbr; 7 January 2009 om 21:15.
  #6  
Oud 7 January 2009, 22:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: nederland
Berichten: 32
Standaard

aah probleem opgelost
  #7  
Oud 8 January 2009, 16:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

hahaha simlock dat is de pincode van je sim
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Bellen naar bepaald vast nummer lukt niet. schee435 iPhone algemeen 0 4 July 2010 09:51
2e lijn incl Wi-Fi bellen ? bertb iPhone Apps 0 31 March 2010 08:40
Bellen via vaste lijn kjvs Desktop-applicaties 3 24 March 2010 12:23
Sms naar vaste lijn ipv een mobiel nummer vuurvreter iPhone algemeen 4 2 December 2009 06:41
pas op; voice mailbox nummer aanpassen werkt niet!!! fromalk iPhone algemeen 27 24 February 2008 19:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:29.