FW 1.02 in 1 keer naar 2.2.1 ?

FW 1.02 in 1 keer naar 2.2.1 ? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Dag allemaal, Ik draai nog een prehistorische firmware versie, 1.02 Het wordt tijd om up-te-daten, kan ik in 1 keer naar FW 2.2.1 of moet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 08-02-09, 12:38
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 45
Standaard FW 1.02 in 1 keer naar 2.2.1 ?

Dag allemaal,
Ik draai nog een prehistorische firmware versie, 1.02
Het wordt tijd om up-te-daten, kan ik in 1 keer naar FW 2.2.1 of moet ik een tussenstap maken?

iPhone 1Gen 8G
FW 1.02
Mac Os 10.5.6
iTunes 8.02

Dank!
groet, Michel
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 08-02-09, 12:42
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Je zou als het goed is in ιιn keer over moeten kunnen naar de 2.2.1 firmware. Gewoon via iTunes doen. Maak wel eerst een backup in iTunes.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!

Laatst gewijzigd door iScorpio; 08-02-09 om 12:53.
  #3  
Oud 08-02-09, 12:47
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 45
Standaard

En dank unlocken met Quickpwn ?
Dank voor je snelle reactie
gr, M
  #4  
Oud 08-02-09, 12:49
Astro's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Lebbeke
Berichten: 218
Standaard

idd, of download gewoon de custom 2.2.1 hier paar topics boven (Michael)
  #5  
Oud 08-02-09, 13:15
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Astro Bekijk bericht
idd, of download gewoon de custom 2.2.1 hier paar topics boven (Michael)
Doe dat want als je gewoon 2.2.1 download kan je meer met Yellowsn0w unlocken, als je dat wil uiteraard. En aangezien je 10.5.6 hebt zou je mogelijk DFU problemen kunnen krijgen. Als je het mij vraagt is het het beste om gewoon met een Custom Firmware te updaten.
  #6  
Oud 08-02-09, 13:21
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gilliam Bekijk bericht
Doe dat want als je gewoon 2.2.1 download kan je meer met Yellowsn0w unlocken, als je dat wil uiteraard. En aangezien je 10.5.6 hebt zou je mogelijk DFU problemen kunnen krijgen. Als je het mij vraagt is het het beste om gewoon met een Custom Firmware te updaten.
Uhm, hij heeft een 2G iPhone , dus je verhaal is n.v.t.
  #7  
Oud 08-02-09, 13:25
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 45
Standaard

Die DFU problemen komen niet voor met een MacPro als ik me goed herinner toch?
  #8  
Oud 08-02-09, 13:29
DouweM's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 385
Standaard

Weet ik niet zeker, maar je kunt beter het zekere voor het onzekere nemen en een USB-hub gebruiken ;-)
  #9  
Oud 08-02-09, 13:36
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 45
Standaard

k dank, die moet ik dan ff aanschaffen. Of gelden de USB poorten in de cinema display ook als hub?
  #10  
Oud 08-02-09, 13:38
DouweM's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 385
Standaard

Jup, die gelden ook als hub
(Het gaat er eigenlijk om dat de USB-poort waar je je iPhone insteekt niet direct in je mobo uitkomt)

Laatst gewijzigd door DouweM; 08-02-09 om 13:40.
  #11  
Oud 08-02-09, 13:45
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 45
Standaard

k dan gaat vanmiddag het update feest beginnen
dank allemaal voor de tips!
  #12  
Oud 08-02-09, 13:47
DouweM's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 385
Standaard

Okay, veel plezier ;-)
  #13  
Oud 08-02-09, 14:04
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 230
Standaard

niet met yellowsn0w etc gaan klooien dat is voor de 3G.
Gewoon de firmware van michael er overheen gooien en je bent klaar =)
  #14  
Oud 08-02-09, 14:19
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 45
Standaard

Toch nog een vraagje: bij de firmware van Michael staat:

>Nog nooit gepwnd zet je iPhone dan in DFU (zie in de wiki hoe) en herstel dan in iTunes.
>Wel al gepwnd zet je iPhone in restore mode (zie in de wiki hoe) en herstel dan in iTunes.

Wat moet ik doen in mijn geval? Ik heb indertijd met Anysim unlocked, geldt dat als 'gepawnd'?
  #15  
Oud 08-02-09, 14:21
Rasz's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 208
Standaard

het zekere voor het onzekere nemen en DFU mode gebruiken
kan nooit kwaad.
  #16  
Oud 08-02-09, 14:22
DouweM's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 385
Standaard

Nee, pwnen is jailbreaken met QuickPWN of Pwnage Tool.
  #17  
Oud 08-02-09, 16:49
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 45
Standaard

Hmm het lukt me niet de firmware van Michael erop te zetten.
iPhone zit vast aan USB poort van de Cinema display (Hub?)
Ik zet hem netjes in DFU (gecheckt in WIKI) en wijs met alt click Michaels firmware aan. Hij pakt vervolgens de firmware uit en geeft me een 1600 error...
Heeft iemand nog een briljant idee?
gr, Michel

Update:
OK ik heb misschien iets doms gedaan ;-)
I las ergens dat je bij een 1600 error gewoon een alt-restore moet doen en hem niet in DFU moet zetten. Dat heb ik geprobeerd met Michaels firmware, die heeft hij er netjes op gezet maar nu doet de SIM het niet. Hoe kan ik dit oplossen? Met Quickpwn?

Update:
Ik ben maar even overnieuw begonnen en heb zelf en custom gemaakt. Nu doet alles het! Dank voor jullie hulp. Nu ff in de app store kijken!

Laatst gewijzigd door iScorpio; 08-02-09 om 22:32.
  #18  
Oud 09-02-09, 23:35
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2008
Locatie: Helmond
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel Bekijk bericht
Hmm het lukt me niet de firmware van Michael erop te zetten.
iPhone zit vast aan USB poort van de Cinema display (Hub?)
Ik zet hem netjes in DFU (gecheckt in WIKI) en wijs met alt click Michaels firmware aan. Hij pakt vervolgens de firmware uit en geeft me een 1600 error...
Heeft iemand nog een briljant idee?
gr, Michel

Update:
OK ik heb misschien iets doms gedaan ;-)
I las ergens dat je bij een 1600 error gewoon een alt-restore moet doen en hem niet in DFU moet zetten. Dat heb ik geprobeerd met Michaels firmware, die heeft hij er netjes op gezet maar nu doet de SIM het niet. Hoe kan ik dit oplossen? Met Quickpwn?

Update:
Ik ben maar even overnieuw begonnen en heb zelf en custom gemaakt. Nu doet alles het! Dank voor jullie hulp. Nu ff in de app store kijken!

Hoe heb je dat gedaan, ik heb namelijk hetzelfde probleem met mijn 2G.
Fout 1600, ook al op meerdere pc's geprobeerd.
  #19  
Oud 09-02-09, 23:40
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Beste Schob,

Zou je de zoekfunctie willen gebruiken? Dan was je hierop terecht gekomen https://forum.iculture.nl/f14/i...oplossing.html

Off-topic
En pas even je profiel aan, je hebt een iPhone, maar dat heb je nog niet ingevult

__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #20  
Oud 10-03-09, 11:26
» iPhone US 8GB [FW: 1.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 9
Standaard

Hallo allemaal,

Ik zit hier ook nog met een iPhone 1st gen 8GB US. Deze is unlocked met anysim.. Wat mij nog onduidelijk is voor mij is of je hem nou eerst moet virginizen voordat je gaat updaten. Of kun je hem ook zonder te virginizen updaten?

Mvg,
Viper
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
filmpje op iphone 4 syncd keer op keer chacha000 iPhone algemeen 0 25-09-10 13:47
Springt iedere keer terug naar home screen ronka iPhone algemeen 3 26-11-08 12:33
iPhoto start keer op keer op bij connecten djrandyindo Archief 2 07-08-08 09:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:12.