keuzemenu

keuzemenu discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) als ik naar een klantenservice bel bijv hoe kan ik dan doorverbonden worden het het goede.. ik moet een keuze maken tussen bijv 1,2 of ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 February 2009, 12:07
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Locatie: Eibergen
Berichten: 74
Standaard keuzemenu

als ik naar een klantenservice bel bijv hoe kan ik dan doorverbonden worden het het goede.. ik moet een keuze maken tussen bijv 1,2 of 3. Hoe maak ik deze keuze? als ik op toetsen druk en de nummers krijg werkt het niet!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 February 2009, 12:24
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Bel je dan met je iPhone. Hele oude telefoons met die draaischijven werken niet op dat systeem.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 23 February 2009, 12:28
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Locatie: Eibergen
Berichten: 74
Standaard

ja met iPhone, alsik bijv klantenservice bel.. moet ik 1 toetsen voor contracten bijv.. .. Hoe druk ik op 1? want als ik dan op de iphone op toetsen druk komt er een scherpje met waar ik het in kan voeren. Helaas pakt hij het hier niet?
  #4  
Oud 23 February 2009, 12:30
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Als je aan het bellen bent kun je volgens mij op de knop toetsen drukken en dan krijg je een toetsenbord.
  #5  
Oud 23 February 2009, 13:05
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Locatie: Eibergen
Berichten: 74
Standaard

ja dat zeg ik net maar functioneerd die bij jullie?
  #6  
Oud 23 February 2009, 13:08
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Zie je op het scherm wel dat ze worden ingedrukt? Of gebeurd zelfs dat niet?
  #7  
Oud 23 February 2009, 13:13
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Locatie: Eibergen
Berichten: 74
Standaard

ja dit gebeurt wel!
  #8  
Oud 23 February 2009, 13:17
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Dit moet je zien (zie bijlage)

Wanneer je op toetsen drukt zie je de 2e foto
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png Afbeelding 004.png‎ (241,2 KB, 5x gelezen)
Bestandstype: png Afbeelding 005.png‎ (244,4 KB, 10x gelezen)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #9  
Oud 23 February 2009, 13:22
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nickdw Bekijk bericht
ja dit gebeurt wel!
Dan lijkt het er op dat de DTMF simpelweg niet overkomt bij de telefooncentrale. Gebruik je toevallig yellowsnow, rebelsim, yessim of iets dergelijks?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:37.