Rabo mobiel

Rabo mobiel discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een iPhone 1, 8 Gb uit de US. Sinds een paar dagen heb ik Rabo Mobiel. Wat me irriteert, is dat als ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 February 2009, 20:28
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2007
Berichten: 49
Standaard Rabo mobiel

Ik heb een iPhone 1, 8 Gb uit de US. Sinds een paar dagen heb ik Rabo Mobiel. Wat me irriteert, is dat als ik het internet op ga met Safari het altijd via GPRS of ander protocol gebeurt. Zelfs als ik thuis ben, waar een Wi-Fi-netwerk actief is. Hoe kan ik dit regelen? Het liefst via Wi-Fi als er een netwerk is en als dat niet kan via GPRS.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 February 2009, 20:33
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Berichten: 3
Standaard

Om je Wi-Fi aan te zetten, dan zoek hij automatich naar je router
  #3  
Oud 24 February 2009, 21:13
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2007
Berichten: 49
Standaard

Begrijp ik niet. Probleem is dat ondanks mijn Wi-Fi actief is, en een netwerk beschikbaar is hij toch via GPRS naar het internet lijkt te gaan.................
  #4  
Oud 24 February 2009, 21:18
Abu's schermafbeelding
Abu Abu is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 290
Standaard

Ben je wel verbonden met je Router?
  #5  
Oud 24 February 2009, 21:39
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2007
Berichten: 49
Standaard

Ja, verbinding met de router is er. Alle internetverbindingen (weer, aandelen) lopen goed. Alleen bij Safari zie je de 'zandloper' van EDGE/GPRS lopen...........
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Rabo Mobiel Bankieren op iPhone Martijn Snels iPhone Apps 164 21 December 2010 06:55
Opzegtermijn Rabo Mobiel Internet superman Overige providers Nederland 2 5 February 2010 08:25
Rabo mobiel & iphone ? jemave Archief 3 9 April 2008 11:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:49.