Help! kan niet smsen

Help! kan niet smsen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo mensen, ik heb net een iPhone 3g met jailbreak gekocht. Ik heb een HI abonnement . Maar ik kan niet smsen. Hij geeft aan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 18 March 2009, 22:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 March 2009
Berichten: 12
Standaard Help! kan niet smsen

Hallo mensen,

ik heb net een iPhone 3g met jailbreak gekocht.
Ik heb een HI abonnement.
Maar ik kan niet smsen.
Hij geeft aan 'fout bij versturen sms'
Wat is hier aan te doen?

Mvg
Mathijs Pluimers
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 March 2009, 23:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

moet je een extra sim er in doen
of is hij simlock vrij via een andere manier (waarschijnlijk yellowsn0w)

als je yellowsn0w hebt dan moet je even bij cydia kijken dan zoeken naar yellowsn0w, daar op klikken en dan rechts boven op modify drukken en dan reinstall

tip:
ik zie dat je nieuw bent dus ik heb een tip voor je .
de waarschijnlijk door jouw gebruikte unlock methode (yellowsn0w)
werkt alleen bij de baseband van de firmware 2.2
als jij gaat updaten zonder custom firmware
dan zul je niet meer kunnen bellen

Laatst gewijzigd door bako; 18 March 2009 om 23:21.
  #3  
Oud 19 March 2009, 09:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 March 2009
Berichten: 12
Standaard

Heb yellowsn0w gevonden.
Maar kan niet reÔnstalleren maar wel upgraden of removen.
Wat moet ik doen?
  #4  
Oud 19 March 2009, 10:07
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Probeer dan maar de upgrade.
  #5  
Oud 19 March 2009, 10:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 March 2009
Berichten: 12
Standaard

Geupdated.
Maar iPhone geeft nu nog steeds aan fout bij versturen bericht.
En als k de simkaart erin doe geeft hij fout met simkaart.
Wat is dit nou weer???

Mvg Mathijs

edit:
Hij geeft ook aan in Cydia 1Essential upgrade die ook doorvoeren?

Laatst gewijzigd door Bomans; 19 March 2009 om 10:16. Reden: edit-knop gebruiken aub.
  #6  
Oud 19 March 2009, 10:18
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Cydia mag je updaten, maar dat zal jouw bovenstaand probleem niet oplossen vrees ik.
Misschien even je iPhone rebooten.
  #7  
Oud 19 March 2009, 10:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 March 2009
Berichten: 12
Standaard

Is er nog ergens een tutorial voor rebooten?
  #8  
Oud 19 March 2009, 10:46
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Euh, dat is gewoon je iPhone heropstarten.

Dus uitzetten en terug aanzetten.
  #9  
Oud 19 March 2009, 11:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 March 2009
Berichten: 12
Standaard

Helpt niet.
Kan nog steeds niet smsen en telefoneren.
Fout met simkaart geeft hij niet meer
  #10  
Oud 19 March 2009, 11:26
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2008
Berichten: 109
Standaard

Je kan proberen je netwerkinstellingen te herstellen.

EDIT: instellingen - algemeen - herstel netwerkinstellingen
  #11  
Oud 19 March 2009, 11:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 March 2009
Berichten: 12
Standaard

helpt ook niet,
wat kan ik nog meer doen?
  #12  
Oud 19 March 2009, 11:47
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Wat staat er op de plaats waar je provider moet staan rechts bovenaan?
  #13  
Oud 19 March 2009, 12:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 March 2009
Berichten: 12
Standaard

Daar staat nu een blokje ontvangst en soms geen service
Via itunes geeft hij aan dat de sim-kaart niet goed is of zo.
Maar als ik probeer te bellen geeft hij oproep mislukt.
En als ik wil sms komt hij niet verder dan 25% van het laadbalkje en geeft fout bij verzenden bericht.
  #14  
Oud 19 March 2009, 12:54
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Al geprobeerd met een andere simkaart?
  #15  
Oud 19 March 2009, 13:54
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Ik heb dit nu ook met een OfficiŽle t-mobileicon 3G zonder simlock
Andere sim erin gaat wel goed, kpn en Vodafoneicon verschijnt direct links bovenin.
Kreeg straks wel de melding dat ie geactiveerd is op het scherm
ik laat het nog wel weten als het me gelukt is hoe en wat dan precies

Edit: paar keer opnieuw starten en aangesloten houden aan iTunes was dus de oplossing, hij doet het weer
  #16  
Oud 19 March 2009, 15:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 March 2009
Berichten: 12
Standaard

Ik heb t mobile sim in gedaan. Toen deed hij wel dus ligt aan hi sim. Wat kan ik hieraan doen?
  #17  
Oud 19 March 2009, 15:45
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Hi bellen voor een nieuwe SIM kaart

Wat je nog even kan proberen is deze HI SIM in een andere phone doen, daarna weer terug in je iPhone. iPhone krijgt dan via netwerk de netwerkinstellingen weer binnen omdat je met een ander IMEI op het netwerk terugkomt. Wellicht dat dit helpt.
  #18  
Oud 20 March 2009, 08:12
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Heel vaag maar nu heb ik op exact dezelfde plek in huis volledig bereik met t-mobileicon, lijkt wel alsof ze een GSM-mast bijgeplaatst hebben hier in de buurt
  #19  
Oud 24 March 2009, 15:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2009
Berichten: 36
Standaard

Hallo mensen,
ik heb precies hetzelfde probleem. Eerst kon ik bellen e.d. En stond er links bovenin Vodafoneicon. Maar nu doet die het niet meer, en staat er of geen service of maar 1 streepje waarmee ik ook geen bereik heb. Uit dit topic kan ik de goede oplossing niet vinden. In een andere telefoon doet die het trouwens wel.
  #20  
Oud 24 March 2009, 16:34
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door indoow Bekijk bericht
Hallo mensen,
ik heb precies hetzelfde probleem. Eerst kon ik bellen e.d. En stond er links bovenin Vodafoneicon. Maar nu doet die het niet meer, en staat er of geen service of maar 1 streepje waarmee ik ook geen bereik heb. Uit dit topic kan ik de goede oplossing niet vinden. In een andere telefoon doet die het trouwens wel.
probeer anders even je netwerk instellingen te herstellen op je iPhone!
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 2G, kan niet meer smsen RAM123 iPhone algemeen 5 3 August 2010 13:21
Ik kan niet smsen! leroy91 iPhone algemeen 2 29 June 2010 11:01
Kan niet SMSEN kpn?? Alexander911 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 6 22 February 2010 14:25
Kan ťťn contactpersoon niet bellen of smsen. Raaien Archief 5 6 November 2008 11:45
Kan niet meer SMSen laika666 Archief 1 12 February 2008 09:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:49.