Calculator probleem

Calculator probleem discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Als ik mijn calculator in landscape mode gebruik,zou ik over een wetenschappelijke rekenmachine moeten beschikken. Dit is het geval,maar heb wel een probleem. Ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 March 2009, 16:54
» iPhone UK 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 48
Standaard Calculator probleem

Hoi,

Als ik mijn calculator in landscape mode gebruik,zou ik over een wetenschappelijke rekenmachine moeten beschikken.
Dit is het geval,maar heb wel een probleem.
Ik beschik over 2 nummerieke toestenborden,met een ruimte tussen de 2 toetsenborden.Als ik op de vrije ruimte klik verschijnen er cijfers.
Wie weet hier een oplossing voor?
Alvast bedankt.

Greetz
Crunch
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 March 2009, 17:18
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Toevallig een thema voor de calculator ge´nstalleerd?
  #3  
Oud 23 March 2009, 10:31
» iPhone UK 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 48
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gilliam Bekijk bericht
Toevallig een thema voor de calculator ge´nstalleerd?
Nee,geen thema voor de calculator ge´nstalleerd.
  #4  
Oud 23 March 2009, 16:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

maak even een screenshot van wat je bedoelt
screenshot maak je door de home knop en de slaap knop tegelijk in te drukken (snel indrukken)
  #5  
Oud 23 March 2009, 18:56
» iPhone UK 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 48
Standaard

Hier is een screenshot.
  #6  
Oud 31 March 2009, 13:01
» iPhone UK 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 48
Standaard

Niemand die een oplossing weet voor dit probleem?
  #7  
Oud 31 March 2009, 13:05
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŰ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Standaard lijkt jouw calculator toch niet.

Dit is mijn originele:
  #8  
Oud 31 March 2009, 13:21
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Hij heeft er een matte skin overheen... Dat word die skin even uninstallen, crunch.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #9  
Oud 1 April 2009, 10:44
» iPhone UK 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 48
Standaard

Ik heb mijn Winterboard instellingen wat aangepast,en nu werkt hij normaal!Dus probleem is opgelost.
  #10  
Oud 27 May 2009, 20:04
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2009
Berichten: 11
Standaard

en wat heb je juist gedaan heb dat prbleem ook
  #11  
Oud 27 May 2009, 20:08
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ik heb ook iets raars... Als ik in landscape in mijn calculator zit en ik druk op C, dan drukt hij zelf op X2, maar het vakje van gedeeld door komt omhoog......

Ik heb een theme, maar das meer voor de skin, en heb geloof ik in SP iets aangezet voor de calc....

EDIT
Theme uitgezet en ik heb die 2 dingen in SP uitgezet, en hij functioneert weer normaal.... Maar als ik vervolgens weer de skin aanzet in winterboard loopt hij weer te k*tt*n.

Dingen in SP aan, theme uit, en hij doet het normaal.....

__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.

Laatst gewijzigd door Chrisl; 27 May 2009 om 20:15.
  #12  
Oud 28 May 2009, 10:37
» iPhone UK 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 48
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door brussel Bekijk bericht
en wat heb je juist gedaan heb dat prbleem ook
Ik heb gewoon "A8stract NTW"(is een bepaald theme in mijn Winterboard),uitgevinkt,en het ging terug normaal.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Darts calculator ? rkltnk iPhone Apps 0 22 September 2010 20:59
Calculator verdwenen Martijn Snels iPhone algemeen 10 29 June 2009 19:17
Calculator.app brecht5566 iPhone Apps 8 9 January 2009 14:05
Calculator probleem door 'Poof'. Diageo Jailbreak apps en thema's 5 11 April 2008 18:24
Videospace calculator eus Jailbreak apps en thema's 0 18 February 2008 23:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:22.