beveiligen van je gegevens

beveiligen van je gegevens discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Weet iemand hoe ik mijn gegevens kan beveiligen op mijn iPhone? Groet, Dennis...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 08-04-09, 11:39
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 143
Stuur een bericht via ICQ naar damnet
Standaard beveiligen van je gegevens

Hallo,

Weet iemand hoe ik mijn gegevens kan beveiligen op mijn iPhone?

Groet,
Dennis
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 08-04-09, 12:30
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

instellingen -> algemeen -> codeslot?

Wat meer uitleg zou handig zijn ...
  #3  
Oud 08-04-09, 12:42
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

En met Lockdown (uit Cydia) kun je ook slotjes op je apps zetten.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #4  
Oud 08-04-09, 13:11
Vassili's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 193
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
En met Lockdown (uit Cydia) kun je ook slotjes op je apps zetten.
Maar dan duurt het wel aanzienelijk langer om de app op te starten.
(dat was iig toen ik hem gebruikte)
Maar het (Apple) codeslot werkt ook gewoon goed
  #5  
Oud 09-04-09, 10:34
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 143
Stuur een bericht via ICQ naar damnet
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
instellingen -> algemeen -> codeslot?

Wat meer uitleg zou handig zijn ...
Dat "codeslot" is makkelijk te omzeilen als je de iPhone aansluit op je PC/Mac

Dus een wat diepere beveiliging?!
  #6  
Oud 30-06-09, 16:49
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 24
Standaard

Werkt het codeslot ook gewoon als je hem met Yellowsn0w hebt geunlocked?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Verzamelen van gegevens van gebruikers met schade door hoesje --> RADAR jbos iPhone algemeen 7 01-06-11 12:56
Behouden van App gegevens Pr4n4 iTunes 2 28-03-11 21:38
overzetten van gegevens usly iTunes 0 22-10-10 17:11
gegevens/apps op iPhone vervangen door gegevens nieuwe eigenaar? marly iPhone Apps 2 03-10-10 16:27
Update van iTunes naar 1.1.3 omzeilen/beveiligen vriesfde iTunes 15 22-01-08 16:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:58.