groepsmms

groepsmms discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik ben net op iets vreemd gestoten, elke keer als ik een groeps sms wil verzenden(dus naar meerdere personen) maakt mijn iPhone er automatisch een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 13 August 2009, 14:08
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2009
Berichten: 69
Standaard "Groeps mms" ipv "Groeps sms"

Ik ben net op iets vreemd gestoten, elke keer als ik een groeps sms wil verzenden(dus naar meerdere personen) maakt mijn iPhone er automatisch een groeps mms van.

Uiteraard kunnen dan sommige mensen hier niet op antwoorden, iemand een idee hoe te voorkomen dat dit steeds gebeurt? Of zijn er nog mensen die dit ervaren?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #42  
Oud 21 August 2009, 08:41
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2008
Locatie: Gent (BE)
Berichten: 31
Standaard

Ik geloof dat dit te vermijden is door het "+" teken te gebruiken om personen toe te voegen ipv gewoon de eerste letter(s) van de naam en dan de naam aantikken, want dan veranderd de hoofding in 'nieuwe groeps-mms' ipv 'nieuw bericht'

Door het '+' teken te gebruiken gebeurt dit niet en hoef je dus niet je mms uit te schakelen
Dit werkt toch alleszins bij mij....
  #43  
Oud 26 August 2009, 18:34
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 April 2009
Berichten: 2
Standaard

ik heb simlockvrije uit italie en vodafone provider en het porbleem ook!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kdhoe Bekijk bericht
Op een ander forum heb ik dit gevonden. Je moet je carrierbundle(ipcc) aanpassen.

In carrier.plist moet dit komen te staan:

Code:
<key>MMS</key>
	<dict>
		<key>GroupModeEnabled</key>
		<false/>		
		<key>MMSC</key>
		<string>http://mms.singtel.com:10021/mmsc</string>
		<key>MaxMessageSize</key>
		<integer>307200</integer>
		<key>MaxVideoBitrate</key>
		<integer>131072</integer>
		<key>Proxy</key>
		<string>165.21.42.84:8080</string>
	</dict>
Bovenstaande stukje code is maar een VOORBEELD! Dus niet volledig overnemen. Alleen de GroupModeEnabled key moet je overnemen.

Ik heb het getest en het werkt. Ik kan terug groepssmssen versturen. Hieronder de code van mijn carrier.plist. Deze is voor BASE (BelgiŽ). Als attachment heb ik de IPCC toegevoegd. (Met Logo's)

Code:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
	<key>AllowEDGEEditing</key>
	<true/>
	<key>AllowMMSCEditing</key>
	<true/>
	<key>AllowMMSEditing</key>
	<true/>
	<key>BookmarkURLs</key>
	<array>
		<dict>
			<key>BookmarkName</key>
			<string>base.be</string>
			<key>BookmarkURL</key>
			<string>http://www.base.be/</string>
		</dict>
	</array>
	<key>CarrierName</key>
	<string>BASE</string>
	<key>IntlDataRoamingSwitch</key>
	<true/>
	<key>MMS</key>
	<dict>
		<key>GroupModeEnabled</key>
		<false/>
		<key>MMSC</key>
		<string>http://mmsc.base.be</string>
		<key>MaxMessageSize</key>
		<integer>307200</integer>
		<key>MaxVideoBitrate</key>
		<integer>131072</integer>
		<key>OnWhileRoaming</key>
		<true/>
		<key>Proxy</key>
		<string>217.72.235.1:8080</string>
	</dict>
	<key>MyAccountURL</key>
	<string>http://www.base.be/</string>
	<key>MyAccountURLTitle</key>
	<string>BASE</string>
	<key>PrivateCapable</key>
	<false/>
	<key>ShowCallForwarded</key>
	<false/>
	<key>ShowCallForwarding</key>
	<false/>
	<key>ShowTTY</key>
	<false/>
	<key>StatusBarImages</key>
	<array>
		<dict>
			<key>AllowPrefixMatching</key>
			<true/>
			<key>CarrierName</key>
			<string>BASE BE</string>
			<key>DefaultImage</key>
			<string>Default_CARRIER_BASE.png</string>
			<key>FullScreenOpaqueImage</key>
			<string>FSO_CARRIER_BASE.png</string>
		</dict>
		<dict>
			<key>AllowPrefixMatching</key>
			<true/>
			<key>CarrierName</key>
			<string>BASEBE</string>
			<key>DefaultImage</key>
			<string>Default_CARRIER_BASE.png</string>
			<key>FullScreenOpaqueImage</key>
			<string>FSO_CARRIER_BASE.png</string>
		</dict>
		<dict>
			<key>AllowPrefixMatching</key>
			<true/>
			<key>CarrierName</key>
			<string>BASE.BE</string>
			<key>DefaultImage</key>
			<string>Default_CARRIER_BASE.png</string>
			<key>FullScreenOpaqueImage</key>
			<string>FSO_CARRIER_BASE.png</string>
		</dict>
		<dict>
			<key>AllowPrefixMatching</key>
			<true/>
			<key>CarrierName</key>
			<string>BASE</string>
			<key>DefaultImage</key>
			<string>Default_CARRIER_BASE.png</string>
			<key>FullScreenOpaqueImage</key>
			<string>FSO_CARRIER_BASE.png</string>
		</dict>
	</array>
	<key>StockSymboli</key>
	<array>
		<dict>
			<key>symbol</key>
			<string>DTE.F</string>
		</dict>
	</array>
	<key>SupportedSIMs</key>
	<array>
		<string>20620</string>
	</array>
	<key>SupportsNITZ</key>
	<false/>
	<key>apns</key>
	<array>
		<dict>
			<key>IsAPNUserEditable</key>
			<true/>
			<key>apn</key>
			<string>gprs.base.be</string>
			<key>password</key>
			<string>base</string>
			<key>type-mask</key>
			<integer>49</integer>
			<key>username</key>
			<string>base</string>
		</dict>
		<dict>
			<key>IsAPNUserEditable</key>
			<true/>
			<key>apn</key>
			<string>mms.base.be</string>
			<key>password</key>
			<string>base</string>
			<key>type-mask</key>
			<integer>4</integer>
			<key>username</key>
			<string>base</string>
		</dict>
	</array>
	<key>sms_validity_period</key>
	<integer>635040</integer>
</dict>
</plist>
Hoe kom ik in deze instellingen? en werkt dat ook bij vodafone?

Laatst gewijzigd door iMario; 19 October 2009 om 12:54. Reden: Gebruik voortaan de Edit/MQuote-knop.
  #44  
Oud 4 September 2009, 23:06
Knop's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 21
Standaard

kan iemand mij uitleggen hoe ik bij carrier.plist kan komen ?>
  #45  
Oud 21 September 2009, 15:27
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 29
Standaard

Ik heb het probleem ook, en ik heb kpn Hi. over 2 mnd ga ik over naar T-mobile ivm nummerbehoud. Wat kan ik het beste doen als ik hier ook vanaf wil?
  #46  
Oud 21 September 2009, 16:23
Knop's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 21
Exclamation Iemand?

Ik zit nog steeds met het probleem. Als ik wil mms-en moet ik dat elke keer handmatig aanzetten. Zeer vervelend. En bovenstaande oplossing, geen idee hoe ik dat moet uitvoeren
  #47  
Oud 19 October 2009, 11:27
Nikos1984's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Locatie: Almere
Berichten: 135
Send a message via twitter to Nikos1984
Standaard

Bij mij is deze bug verholpen met de update naar 3.1.2!!!
Wellicht dus iets om naar te kijken!
  #48  
Oud 2 November 2009, 20:04
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Arrow

Discussies samengevoegd.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #49  
Oud 10 March 2010, 19:12
Scooter's schermafbeelding
» iPhone SE 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.167
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Bij mij is het nu ook opgelost vandaag overgestapt naar Mobistar en probleem is verholpen zie ik
__________________
Ik ben vlaming en daar ben ik fier op
  #50  
Oud 11 March 2010, 18:16
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2008
Locatie: Gent (BE)
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Scooter Bekijk bericht
Bij mij is het nu ook opgelost vandaag overgestapt naar Mobistar en probleem is verholpen zie ik

Voordat iedereen begint over te stappen naar Mobistar; dit lijkt mij eerder een toevalligheid dat het bij u opgelost is door over te stappen. want bij mij werkt het bvb ook perfect met Base
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:33.