iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Geen ontvangst meer na 3.0 + JB (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/36112-geen-ontvangst-meer-na-3-0-jb.html)

DouweM 19-06-09 22:57

Geen ontvangst meer na 3.0 + JB
 
Ik heb hier een T-Mobile iPhone 3G. Hij draait op OS 3.0, en ik heb 'm net gejailbreakt met PwnageTool.

Alles lijkt te werken, maar om de een of andere reden heb ik geen GSM/3G-ontvangst meer... Ik heb linksboven geen balkjes staan (lege stipjes alleen), en in Instellingen zie ik geen "Netwerk"/"Aanbieder"-item meer bij "Vliegtuigmodus" en "Wi-Fi".
Heeft iemand enig idee wat er aan de hand is?

Douwe

macfreaker 19-06-09 22:59

je zal nogmaals moeten restoren maar met een ander custom firmware. je hebt waarschijnlijk een vinkje vergeten te plaatsen bij activate.

DouweM 19-06-09 23:00

Dus een nieuwe custom firmware maken met PwnageTool, en alles nog een keer opnieuw doen?

macfreaker 19-06-09 23:01

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door DouweM (Bericht 302570)
Dus een nieuwe custom firmware maken met PwnageTool, en alles nog een keer opnieuw doen?

Ja, anders kies je gewoon voor simple mode en niet voor expert.

DouweM 19-06-09 23:04

Met een T-Mobile iPhone 3G, moet de Activation dan aan staan, of uit? Of heeft dat daar niets mee te maken?

-edit-
Heb nu net met simple mode in PwnageTool een nieuwe ipsw gemaakt. Ben nu de iPhone aan het herstellen. Hopen dat het werkt.

-edit-
En het werkt! Dankje macfreaker voor je hulp!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:41.