iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Voorloopnul bij corporate abonnement? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/36303-voorloopnul-corporate-abonnement.html)

Allissey 21-06-09 01:59

Voorloopnul bij corporate abonnement?
 
Ik heb een probleem waarvan ik eerst dacht dat de oplossing voor de hand zou moeten liggen, maar na het afspeuren van handleidingen en internet dan toch maar hier gevraagd.

Omdat ik een corporate abonnement heb moet ik altijd een voorloopnul gebruiken voor het abonneenummer. Je kent dat wel: 0 (013) 1234567 ipv gewoon (013) etc.

Een van de grote gebruikersgemakken van de iPhone is het direct kunnen bellen van gevonden adressen als je bijv in Google of in het nieuwe Zoek & Vind een bedrijf of persoon opzoekt. Dat werkt dus niet bij mij - het bellen gaat fout omdat de voorloopnul ontbreekt. En helaas moet ik dan heel omslachtig te werk gaan om het nummer alsnog te kunnen bellen.

Weet iemand hoe ik het gebruik van de voorloopnul kan forceren? Is dat mogelijk of is er misschien een andere oplossing? In mijn adresboek heb ik alle nummers inclusief landnummer ingevoerd (dus: +31 13 123 etc) maar via google gevonden nrs staan uiteraard niet in mijn adresboek :rolleyes:

Ben nieuwsgierig naar jullie suggesties.

jvugts 21-06-09 09:01

Voorloop 0
 
Hallo,

Ik zit met hetzelfde probleem, tot nu toe zit ik maar steeds een beetje te knippen en plakken (gelukkig kan dat sinds versie 3.0 dan weer wel!

Jan

easydone 21-06-09 20:27

'n programma in de appstore dat dit kan (en veel meer) is "calling card" (€ 1,59 of zoiets) een ander soortgelijk programma dat tijdelijk gratis is "cardcaller".

--Chris


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:18.