iphone is gespiegeld

iphone is gespiegeld discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb een iPhone 2g maar die is gespiegeld en ik weet niet hoe ik het weer normaal kan krijgen kan iemand me mischien helpen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 June 2009, 22:36
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 8
Standaard iphone is gespiegeld

ik heb een iPhone 2g maar die is gespiegeld en ik weet niet hoe ik het weer normaal kan krijgen kan iemand me mischien helpen

alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 June 2009, 22:37
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Wat bedoel je met gespiegeld?
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 28 June 2009, 22:40
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Ik neem aan dat je bedoelt dat je beeld gespiegeld is, restart of anders restore helpt niet? Zo nee, dan is je display waarschijnlijk kapot.
  #4  
Oud 28 June 2009, 22:52
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evmw Bekijk bericht
Ik neem aan dat je bedoelt dat je beeld gespiegeld is, restart of anders restore helpt niet? Zo nee, dan is je display waarschijnlijk kapot.
ik zit het nu te reseten en restore heb ik gedaan helpde niet

hij geeft wel alles juist aan aleen als instellingen bijvoorbeeld helemaal rechts is moet ik zelfde lijn drukken ma dan helemaal links
  #5  
Oud 28 June 2009, 23:33
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aho0313 Bekijk bericht
ik zit het nu te reseten en restore heb ik gedaan helpde niet

hij geeft wel alles juist aan aleen als instellingen bijvoorbeeld helemaal rechts is moet ik zelfde lijn drukken ma dan helemaal links

het heeft niet geholpen wete iemand mischien nog hoe het kan
  #6  
Oud 28 June 2009, 23:43
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Ik ken dit probleem alleen maar als hardware probleem. Soms was het op te lossen door de scherm connector een keer opnieuw aan te sluiten. Maar dan moet de iPhone wel open.
  #7  
Oud 30 June 2009, 23:51
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 8
Thumbs down

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Ik ken dit probleem alleen maar als hardware probleem. Soms was het op te lossen door de scherm connector een keer opnieuw aan te sluiten. Maar dan moet de iPhone wel open.

het geeft nu wel goede tekens aan ma hij wil nu niet meer opladen egt raar help plz
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:14.