Problemen met Push Notifications

Problemen met Push Notifications discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een klein vraagje. Is het normaal dat push notificaties enkel werken bij 3G? Heb namelijk geen internet abonnement meer en nu krijg ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 01-12-09, 20:36
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2009
Locatie: Sint-Niklaas
Berichten: 14
Standaard Push notificaties alleen bij 3G?

Ik heb een klein vraagje. Is het normaal dat push notificaties enkel werken bij 3G? Heb namelijk geen internet abonnement meer en nu krijg ik geen push notificaties meer. Zelfs push email werkt niet meer.
Dit is het geval ook al heb ik verbinding met Wi-Fi. Ook wanneer ik mijn iPhone aan laat staan, door de vergrendelingfunctie uit te zetten, krijg ik nog steeds geen enkele notificatie. Ik heb dit geprobeerd bij applicaties zoals ebuddy.

De enige manier om push notificaties te krijgen is mijn iPhone af te zetten en terug aan, of door de vliegtuigmodus aan en terug af te zetten. Dit vind ik toch niet erg praktisch.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #62  
Oud 01-12-09, 21:33
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ghostwritertje Bekijk bericht
Ik heb een klein vraagje. Is het normaal dat push notificaties enkel werken bij 3G? Heb namelijk geen internet abonnement meer en nu krijg ik geen push notificaties meer. Zelfs push email werkt niet meer.
Dit is het geval ook al heb ik verbinding met Wi-Fi. Ook wanneer ik mijn iPhone aan laat staan, door de vergrendelingfunctie uit te zetten, krijg ik nog steeds geen enkele notificatie. Ik heb dit geprobeerd bij applicaties zoals ebuddy.

De enige manier om push notificaties te krijgen is mijn iPhone af te zetten en terug aan, of door de vliegtuigmodus aan en terug af te zetten. Dit vind ik toch niet erg praktisch.
neen.
Ik heb enkel edge en Wi-Fi, en werkt altijd.
Via email is het trouwens fetch en geen push
  #63  
Oud 01-12-09, 21:44
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2009
Locatie: Sint-Niklaas
Berichten: 14
Standaard

Email kan ook via push gesynchroniseerd worden (enkel Exchange accounts enzo).
Via edge gaat het dus ook, maar alleen via Wi-Fi niet volgens mij. Mobiel internet staat bij mij af (dus ook edge) anders kan dit mij veel geld kosten.
  #64  
Oud 01-12-09, 21:55
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ghostwritertje Bekijk bericht
Email kan ook via push gesynchroniseerd worden (enkel Exchange accounts enzo).
Via edge gaat het dus ook, maar alleen via Wi-Fi niet volgens mij. Mobiel internet staat bij mij af (dus ook edge) anders kan dit mij veel geld kosten.
op mijn Wi-Fi loopt mijn push ook (van i'm, what'sApp alleszins)
ook de fetch komt erdoor.

Wist ik trouwens niet dat exchange accounts gepushed kunnen worden
volgens mij moet er toch ergens een instelling fout staan want een jailbreak heb je niet (ging anders pushfix zeggen)
  #65  
Oud 01-12-09, 21:57
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 81
Standaard

En werkte push toen je wel een internetabonnement had?
__________________
iPhone 3G 16 GB UK o2 - Firmware: 3.1.2 - Activated - Jailbreak & Unlocked.
  #66  
Oud 01-12-09, 21:59
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2009
Locatie: Sint-Niklaas
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kal_el Bekijk bericht
op mijn Wi-Fi loopt mijn push ook (van i'm, what'sApp alleszins)
ook de fetch komt erdoor.

Wist ik trouwens niet dat exchange accounts gepushed kunnen worden
volgens mij moet er toch ergens een instelling fout staan want een jailbreak heb je niet (ging anders pushfix zeggen)
Dit is gewoon mogelijk met een gmail account hoor. Je moet gewoon bij het instellen van je emailaccount op je iPhone op Exchange drukken. (op je gmail account moet je wel enkele functies aanzetten). Heb de instructies gewoon gevonden op de hulpsite van gmail.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zero Bekijk bericht
En werkte push toen je wel een internetabonnement had?
Ja, zeer goed. Het enige dat ik wel nog aan mijn iPhone veranderd heb, is het logo van Proximus in de statusbalk gezet. Mss heeft het daar iets mee te maken.

Laatst gewijzigd door King1987; 31-01-10 om 23:26. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #67  
Oud 01-12-09, 22:05
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Arrow

Discussies samengevoegd
__________________

  #68  
Oud 02-12-09, 15:48
MsG MsG is offline
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 62
Standaard

Is het mogelijk om Push weer te fixen als ik even een T-Mobile simkaartje koop en 1 keer activeer, en dan iets doe met die keychain na activatie? De normale fixen werken uiteraard niet omdat iedereen massaal dezelfde certificaten gebruikt.
  #69  
Oud 02-12-09, 18:22
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MsG Bekijk bericht
Is het mogelijk om Push weer te fixen als ik even een T-Mobile simkaartje koop en 1 keer activeer, en dan iets doe met die keychain na activatie? De normale fixen werken uiteraard niet omdat iedereen massaal dezelfde certificaten gebruikt.
Dat schijnt te werken inderdaad.
  #70  
Oud 24-01-10, 22:41
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2009
Berichten: 5
Standaard Push notificaties werken niet op nieuwe iphone (geen jailbreak)

Iemand problemen gehad met push notificaties op een nieuwe Nederlandse iPhone (geen jailbreak oid)?

Een kennis van mij krijgt de notificaties niet aan de gang.
Voor zover ik kan zien zijn de instellingen identiek aan die van mij (o.a. staan notificaties aan onder instellingen en ook in de submap van de betreffende app).

Bv bij WhatsApp krijgt zij geen Notificatie ballon in beeld als ik een bericht naar haar verstuur. Ze ziet het pas als ze WhatsApp opent dat er een bericht binnen is gekomen.
Bij het versturen van een tekst naar haar in WhatsApp krijg ik dan ook een melding dat de ontvanger zijn notificaties niet aan heeft staan.

Ieman een idee/tip?
Zie op het forum alleen fixes mbt jailbroken telefoons en niet voor splinternieuwe.
  #71  
Oud 24-01-10, 22:57
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Je push berichten staan wel aan bij de WhatsApp neem ik aan?
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #72  
Oud 25-01-10, 23:46
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2010
Locatie: Zevenaar
Berichten: 1
Standaard

raar, we hebben 2 iphones 3G gekocht en bij de ene werken de pushberichten wel en bij de andere niet. Ping werk dus niet evenals Hyves..... Juist om de Ping reden hebben we beide een iphone aangeschaft ;(
iemand een tip?

Thnks a lot!
  #73  
Oud 27-01-10, 00:51
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 38
Standaard

Zeker voor geunlockte iPhones zonder geldig certificaat is dit een hele goede site:

Pushfix.info Op mijn iPhone geinstalleerd en push werkt nu perfect. Kost wel 4 euro ofzo, maar heb dat er al dubbel uit met gratis whatsappen!
  #74  
Oud 31-01-10, 17:04
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2009
Berichten: 5
Standaard

Jazeker. Zowel algemeen staan de push notificaties aan en via instellingen> notifications> whatsapp staan badges/alerts/sounds aan.
  #75  
Oud 31-01-10, 20:08
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Arrow

// Discussies samengevoegd.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #76  
Oud 13-02-10, 23:57
kai824's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2009
Locatie: ergens in nederland
Berichten: 334
Stuur een bericht via ICQ naar kai824 Stuur een bericht via Instant Messenger naar kai824 Stuur een bericht via MSN naar kai824 Stuur een bericht via Yahoo naar kai824 Stuur een bericht via Skype™ naar kai824 Send a message via twitter to kai824
Standaard

Mijn 3GS 3.1.2 jailbreaked original t-mobile geeft ook geen push meer aan. Erg vervelend omdat ik net een iPc abbo heb gekocht. Ik heb pushfix en al die dingen al geprobeerd. Iemand een idee?
  #77  
Oud 09-03-10, 10:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 55
Standaard Push werkt ook niet na herstel

Beste iPhoners,

Ik heb hier een 3gs met tethered JB. Ik had hem in het begin ook unlocked voor de overgangsmaanden van mijn oude abonnement. Toen werkte push al niet, maar ik dacht dat dat aan de unlock lag en dat het later wel opgelost wordt zodra ik een herstel doe met originele FW en de Tmobile sim.

Nu doe ik een herstel met 3.1.2 via Saurik. Echter kreeg ik nadat ik een backup heb teruggezet problemen bij het opstarten van appstore apps. Ze sluiten allemaal meteen weer af bij het opstarten. Verder werkt de push nog steeds niet.

Vervolgens heb ik opnieuw een herstel gedaan zonder een backup terug te zetten en dan werken de apps wel. Alleen de push nog steeds niet terwijl ik de telefoon gewoon heb geactiveerd met een Tmobile sim.

Kan iemand mij vertellen waarom? Kan het iets te maken te hebben met de aanpassingen voor de Saurik server?

Bedankt alvast (alleen al voor het lezen van mijn uitgebreid probleem )
  #78  
Oud 09-03-10, 11:51
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 42
Stuur een bericht via Skype™ naar siricio Send a message via twitter to siricio
Standaard

zoek de repo van beyouriphone op voeg het toe in cydia ..Push dockor installeren en zo kan je je push fixen...
  #79  
Oud 09-03-10, 11:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 55
Standaard

Ik heb dat al eens geprobeerd maar zal het voor de zekerheid nogmaals doen en terugkoppelen. Het is alleen raar dat push het niet doet terwijl alles hij geactiveerd is met een Tmobile sim zonder JB.
  #80  
Oud 09-03-10, 13:06
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 42
Stuur een bericht via Skype™ naar siricio Send a message via twitter to siricio
Standaard

geen push fix maar push docktor...Er is een verschil namelijk
Reageren

Labels
3.0, 3.1.2, beejive, connecteren, firmware 3.0, ping, push, pushberichtgeving, pushnotificaties, traag


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
PingChat (Voorheen Ping!): Stuur gratis berichten met Push Notifications iCulture iPhone Apps 405 07-04-11 18:28
Push notifications john wings iPhone algemeen 5 25-03-10 12:32
Push Notifications werkt niet met Wi-Fi wel 3G haarlem023 Archief 1 11-11-09 17:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:21.