volume en vergrendelknop activeren vanzelf

volume en vergrendelknop activeren vanzelf discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, Sinds de 3.0 software (zal wel toeval zijn) heeft mijn iPhone 3G de nare gewoonte soms uit zichzelf te vergrendelen of het volume ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 14 July 2009, 22:24
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 July 2009
Berichten: 6
Standaard volume en vergrendelknop activeren vanzelf

Beste mensen,
Sinds de 3.0 software (zal wel toeval zijn) heeft mijn iPhone 3G de nare gewoonte soms uit zichzelf te vergrendelen of het volume te wijzigen. Het kan naar mijn idee 3 oorzaken hebben:
- Knopjes intern kapot, waardoor deze te makkelijk contact maken
- Stof in de dock-connector
- Bug in de 3.0 software

Volgens mij kunnen alledrie toch niet kloppen:
- Knopjes: Alle drie de knopjes hebben er sindsdien last van
- Dock-connector: volume kan wel door de accessoire geregeld worden maar vergendelen niet (denk ik, nooit gezien)
- Bug in de 3.0 software: Dan zouden er veel meer mensen last van hebben

ik hoop dat er meer mensen zijn met dit probleem,
MVG, Maikel Vlasman
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 July 2009, 12:31
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2009
Berichten: 16
Standaard

Op hoeveel minuten staat 'Automatisch slot' in Instellingen?

En welk volume wordt gewijzigd? Belsignaal, algemeen volume of het volume als je een nummer afspeelt?
  #3  
Oud 16 July 2009, 14:59
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 July 2009
Berichten: 6
Standaard

Bedankt voor je reactie!
Als ik ergens mee bezig ben gaat hij soms vanzelf op de vergrendeling en soms springt ie dan weer aan dat het lock-scherm zichtbaar wordt. Soms wordt ook het scherm-voordat-je-hem-uit-zet (met het rode "zet uit" slidertje bovenin) actief. Het automatisch slot staat altijd op nooit. Ik was aan het werk vandaag met de muziek op. Af en toe gaat ie harder en dan moet ik hem weer zachter zetten, waarna die hem uit zichzelf weer harder zet. Ook als ik geen muziek aan het luisteren ben doetie dat, maar dan met het belsignaal. Dan staat er de hele tijd dat luidspreker icoontje in het midden van het scherm.
Nu heeftie weer nergens last van.
Een ander probleem zijn de bijgeleverde oordopjes: De knop op het snoertje doet helemaal niks meer. Bij de MacHouse in Woerden zeiden ze toen dat ik naar http://www.solid-vision.nl moest gaan en hun ernaar moest laten kijken.
ik hoop dat je er wat aan hebt.
MVG Maikel
  #4  
Oud 27 July 2009, 13:46
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 July 2009
Berichten: 6
Standaard

nu is ook het de silent switch aan het spacen
  #5  
Oud 27 July 2009, 14:04
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2009
Berichten: 1.061
Standaard

Naar mijn gevoel druk je de knoppen gewoon zelf per ongeluk in. Je hebt het over het lockscherm dat op komt en het uitzetscherm - werkt allebei via het zelfde knopje. De muziek-regelaar kan je misschien ook zelf indrukken.
  #6  
Oud 27 July 2009, 14:18
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Je gebruikt geen hoesje?
  #7  
Oud 27 July 2009, 14:20
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 July 2009
Berichten: 6
Standaard

nee, ik druk ze niet in, ik zal er een filmpje van maken als het weer zover is dat ie raar doet. Nu op het moment doetie normaal. Ik gebruik een hoesje van Belkin (eentje waar ik de iphone uit moet halen om te gebruiken), maar daar kan het niet aan liggen ook al zit tie er in en luister ik muziek, het hoesje drukt niet op de knopjes.

Laatst gewijzigd door Maikel22; 27 July 2009 om 14:25.
  #8  
Oud 1 August 2009, 21:56
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Locatie: Naarden
Berichten: 2
Standaard

Beste Maikel Vlasman,

Ik heb precies hetzelfde probleem met mijn iPhone 3g 16gb zwart. Hij gaat vanzelf op stand-by/vraagt om uitgezet te worden en het beltoon vierkantje komt de hele tijd in beeld. Ik had hetzelfde probleem ook bij firmware 2.2.1, 3.0 en nu bij 3.0.1.

Ik heb ook een hoesje, van malware, waarbij de knopjes wel bedekt zijn en ik heb mijn telefoon "legaal" laten unlocken, gewoon bij t-mobile. Kan dit allemaal een oorzaak zijn van het probleem?

Mvg,

Pim
  #9  
Oud 1 August 2009, 21:59
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pim.wal Bekijk bericht
Beste Maikel Vlasman,

Ik heb precies hetzelfde probleem met mijn iPhone 3g 16gb zwart. Hij gaat vanzelf op stand-by/vraagt om uitgezet te worden en het beltoon vierkantje komt de hele tijd in beeld. Ik had hetzelfde probleem ook bij firmware 2.2.1, 3.0 en nu bij 3.0.1.

Ik heb ook een hoesje, van malware, waarbij de knopjes wel bedekt zijn en ik heb mijn telefoon "legaal" laten unlocken, gewoon bij t-mobile. Kan dit allemaal een oorzaak zijn van het probleem?

Mvg,

Pim
Probeer eens zonder hoesje, ligt wrs daar aan
  #10  
Oud 2 August 2009, 01:15
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Locatie: Naarden
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Probeer eens zonder hoesje, ligt wrs daar aan
Ik heb de iphone pas 3 dagen, en het is pas 2 keer voorgekomen. De vorige gebruiker had het ook zei hij. Het is niet erg storend, het duurt maar tientallen seconden. Maar ik zal kijken of het nog gebeurt als ik mijn hoesje eraf heb.
Bedankt voor je reactie.
  #11  
Oud 2 August 2009, 15:07
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 February 2009
Berichten: 13
Standaard

ik heb dit ook en ik heb geen hoesje,
er komt altijd op dat scherm om hem uit tezetten,
en als ik gewoon bij mijn icons ben werkt die aan/uit toets ook niet voor naar het lockscreen te gaan
  #12  
Oud 2 August 2009, 15:20
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door neuker01 Bekijk bericht
ik heb dit ook en ik heb geen hoesje,
er komt altijd op dat scherm om hem uit tezetten,
en als ik gewoon bij mijn icons ben werkt die aan/uit toets ook niet voor naar het lockscreen te gaan
Dat is gewoon een defecte knop lijkt het zo in ieder geval. Andere gevalletjes in dit topic trouwens net zo, die knopjes zijn niet van super-kwaliteit.
  #13  
Oud 2 August 2009, 15:43
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 February 2009
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evmw Bekijk bericht
Dat is gewoon een defecte knop lijkt het zo in ieder geval. Andere gevalletjes in dit topic trouwens net zo, die knopjes zijn niet van super-kwaliteit.
das minder heb hem van gisteren
als ik hem herstel doet hij het wel goed het is pas als ik hem heropstart.
dan blijft mijn apple loge af en op springen en moet ik hem aan de pc aansluiten voor hij wil opstarten
dan activeert hij deze sluimer knop telkens van zelf, echt irritant en heb hem zeker al 10 keer hersteld;
mvg

Laatst gewijzigd door neuker01; 2 August 2009 om 15:46.
  #14  
Oud 2 August 2009, 15:48
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door neuker01 Bekijk bericht
das minder heb hem van gisteren
als ik hem herstel doet hij het wel goed het is pas als ik hem heropstart.
dan blijft mijn apple loge af en op springen en moet ik hem aan de pc aansluiten voor hij wil opstarten
dan activeert hij deze sluimer knop telkens van zelf, echt irritant en heb hem zeker al 10 keer hersteld;
mvg
Dan zou ik maar even snel naar de winkel gaan, leg maar aan ze uit dat het al meteen zo was dan is het een DOA geval.

Als je profielgegevens kloppen heb je zeker een tweedehands 3G gekocht?
  #15  
Oud 2 August 2009, 16:33
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 February 2009
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evmw Bekijk bericht
Dan zou ik maar even snel naar de winkel gaan, leg maar aan ze uit dat het al meteen zo was dan is het een DOA geval.

Als je profielgegevens kloppen heb je zeker een tweedehands 3G gekocht?
nee kheb al langer iphone had deze binne gedaan voor ...
dan heb ik 279 €moete betale voo andere dus deze gistrn gaan ophalen en nu dees dit vind ik egt erover,
mjah ik kan zeker zoo niet blijven verder werken met de gsm dus waarschijnlijk morge na de winkel en gsm weer kwijt voor 4 weke

wat is DOA??

Laatst gewijzigd door neuker01; 2 August 2009 om 19:28.
  #16  
Oud 2 August 2009, 20:11
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 February 2009
Berichten: 13
Standaard

krijg hem zelf al niet meer opgestart zonder hem in de pc te steken .
en het apple opstart loge blijft vooordurend op en af springe krijg hem niet volledig uit
  #17  
Oud 2 August 2009, 20:53
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door neuker01 Bekijk bericht
krijg hem zelf al niet meer opgestart zonder hem in de pc te steken .
en het apple opstart loge blijft vooordurend op en af springe krijg hem niet volledig uit
Ik zou eerst nog even een restore uitvoeren dan.

DOA=Dead On Arrival (bij aanschaf al kapot dus)
  #18  
Oud 2 August 2009, 20:55
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 February 2009
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evmw Bekijk bericht
Ik zou eerst nog even een restore uitvoeren dan.

DOA=Dead On Arrival (bij aanschaf al kapot dus)
ah jaa
kheb hemm al zeker 10 keer gerestored
  #19  
Oud 4 September 2009, 19:04
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 July 2009
Berichten: 6
Talking

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door neuker01 Bekijk bericht
krijg hem zelf al niet meer opgestart zonder hem in de pc te steken .
en het apple opstart loge blijft vooordurend op en af springe krijg hem niet volledig uit
Ja dit had ik ook.
27 aug 2009 heb ik de iPhone bij een T-Mobile shop ingeleverd. Hij zou binnen 2 ß 3 weken gerepareerd opgestuurd worden. Mochten er kosten aan zijn verbonden dan zou er contact opgenomen worden.

Vandaag, een week later heb ik een gloedjenieuwe iPhone 3G toegestuurd gekregen met een keurige brief van T-Mobile. Het komt erop neer dat het toestel niet naar behoren functioneert en dus onder de garantie valt. Goeie service van T-Mobile!!!

Oplossing: Naar de T-Mobile shop en laten opsturen! Succes
  #20  
Oud 4 September 2009, 21:19
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 February 2009
Berichten: 13
Standaard

jep had die van mij al een tijdje terug opgestuurd heb ook zonder probleme een nieuwe gekrege
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Volume - geluid gaat vanzelf zacht (willekeurig storing) borreltijd iPhone algemeen 10 5 March 2012 22:11
Volume en Vergrendeling knop activeren zichzelf! HULP! mali112 iPhone algemeen 0 27 May 2011 15:13
contacten vermenigvuldigd vanzelf spangenberg iTunes 0 17 January 2011 00:55
iPhone 4 vanzelf uitgeschakeld nvs iPhone algemeen 3 31 October 2010 20:14
Volume MC: Naar het volgende nummer met de volume-knoppen Roffel iPhone algemeen 13 3 November 2009 21:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:28.