iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Twee agenda's? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/40588-twee-agenda-s.html)

macamba 29-07-09 09:34

Twee agenda's?
 
Hallo,

Sinds afgelopen zaterdag heb ik ook een (T-Mobile) iPhone tot mijn beschikking. Nog even een maand via Vodafone, maar dan is dat abonnement ook afgelopen. Dan ga ik helemaal over naar mijn nieuwe provider.

Op dit moment zit ik veel te spelen met mijn iPhone. En dan treden kleine problemen op. Zo heb ik tijdens de installatie mijn Outlook agenda ingelezen. Vervolgens heb ik de iPhone geinstrueerd mijn agenda van de Exchange te halen. Nu heb ik dus twee keer afspraken erin staan. hoe haal ik nu mijn Outlook agenda weg?

Macamba

Theodam 25-08-10 11:32

heb je al een antwoord op deze vraag?

groet

macamba 25-08-10 12:12

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Theodam (Bericht 544128)
heb je al een antwoord op deze vraag?
groet

Nee. Ik heb het uiteindelijk zelf uitgevonden. Ik geloof dat ik uiteindelijk "gewoon" beide agenda's heb verwijdert, en vervolgens de agenda van de Exchange halen.

Tip: Ik heb nu ook prive afspraken in mijn agenda staand, die niet op de Exchange server komen. Daar ben ik nogal blij mee. Standaard worden nieuwe afspraken nu in mijn eigen agenda aangemaakt. De Exchange afspraken maak ik in Outlook :d

Theodam 25-08-10 13:31

Dank je.

kun je toelichten hoe je dat doet het onderscheid tussen exchange en outlook en hoe je dan er voor zorgt dat je alle afspraken ergen sin één agenda hebt voor het overzicht?

groet

macamba 27-08-10 08:46

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Theodam (Bericht 544367)
kun je toelichten hoe je dat doet het onderscheid tussen exchange en outlook...:"

Hrm. Zowel Exchange als Outlook leveren het zelfde resultaat, en zijn feitelijk hetzelfde. Wat ik bedoelde is dat ik twee agenda's in mijn iTelefoon (:P) beheer, een afkomstig van de Exchange server, met daarin mijn zakelijke afspraken, en een waarin ik mijn prive afspraken opneem, die ik niet wil delen met de buitenwereld. Hierdoor voorkom ik dat ik na een avondje uit gevraagd wordt naar, ik noem maar wat, Eva.

Voor de duidelijkheid, de prive agenda staat louter en alleen op de iTelefoon. Voeg je de Exchange agenda toe aan de iTelefoon, zal je automagisch twee agenda's op je toestel hebben.

Theodam 27-08-10 09:01

dank je!

m vr gr


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:07.