iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone wil simkaart niet meer accepteren (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/42243-iphone-wil-simkaart-niet-meer-accepteren.html)

Qrt 22-08-09 21:50

Iphone wil simkaart niet meer accepteren
 
hallo iedereen

Een vriendin van mij heeft de nieuwste update op haar iphone geplaatst, daarvoor deed hij alles. Maar nu echter wil hij niet meer opstarten nadat ik hem op itunes terug heb aangeschakeld. Itunes zegt dat de simkaart niet geschikt is voor de iphone. De iphone is tweedehands heeft het misschien daarmee te maken? Ik wet het echt niet meer, we hebben hem ook al gereset. We krijgen zelfs het scherm niet meer waar je dat balkje ziet met de muziek hoeveel er opstaat enzo. Enkel dus dat de simkaart niet geaccepteerd wordt.

Alvast bedankt

serapim 23-08-09 00:10

welke provider gebruik je nu en waar heb je de telefoon gekocht misschien in het buitenland

ButcherJF 23-08-09 07:16

Het zal dan een gelockte iPhone betreffen. Kijk even in het jailbreak en unlock-deel van het forum hoe je hem eerst moet jailbreaken en vervolgens unlocken.

dieter theylaert 23-08-09 17:19

sim kaart wordt niet herkend
 
Beste,
ook ik heb hetzelfde probleem. Nochtans nieuw gekocht. Wel in Belgrado, maar alles ok. hij deed het prima en ik was er vol over.
Laatst vroeg itunes, bij het synchroniseren of ik een nieuwe versie wou downloaden van itunes. Ik gedaan, nadien gesynchroniseerd en niks meer... Ik kan zelfs mijn agenda niet raadplegen, en ben onbereikbaar op gsm. Kan iemand helpen? Dank!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:30.