iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Kun je iPhone gebruiken als je geen PC hebt? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/43400-kun-iphone-gebruiken-geen-pc-hebt.html)

Gabrie 09-09-09 21:43

Kun je iPhone gebruiken als je geen PC hebt?
 
Hi

Mijn vriendin stond op t punt om een iPhone te kopen, maar in de winkel was ie even niet op voorraad dus morgen gaat ze terug. Nu tipte ik haar om alvast iTunes te downloaden en installeren en dat was niet zo slim.

Ze is het totaal niet eens met het idee dat je de iPhone eerst aan je pc moet hangen om te activeren. Nu weet ik eigenlijk niet zeker hoe dat zou gaan als je geen pc hebt. Kun je dan wel een iPhone gebruiken? Activeren ze hem dan in de winkel voor je?

Oh en schiet mij ook nog te binnen.... ik weet dat je zonder creditcard naderhand applicaties kunt kopen door nieuw account aan te maken en kiezen voor de "Geen betaaloptie" of zoiets. Maar kan dat ook de eerste keer?

Gr
Gabrie

iScorpio 09-09-09 21:43

Je hebt iTunes nodig om te activeren. Het is niet anders. Ook om in de toekomst updates te installeren en programma's er op te zetten heb je iTunes nodig. Je kan dus niet zonder.

nebilem 10-09-09 15:19

Ze zal het na aankoop wel merken.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:36.