iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   koptelefoon ingang uit aan het scheuren (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/45267-koptelefoon-ingang-scheuren.html)

Muracatun 07-10-09 13:03

koptelefoon ingang uit aan het scheuren
 
Op het moment heb ik mijn iPhone al 14 maanden dus geen officiële direct werkende garantie (advocaten enzo geen zin in) meer, maar is mijn iPhone hardware matig een beetje kapot aan het gaan.

Ik had al een poosje dat mijn iPhone koptelefooningang ringetje, dat metaalkleurige dingetje dat erin zit, een stukje van de cirkel dunner is dan de rest, en ervoor bij t-mobile langs geweest. Daar is me destijds (mei/juni geloof ik) verteld dat het niks ergs is en dat het heus niet uit zou scheuren.

Totdat ik vandaag ineens constateer dat er een scheur in het zwarte deel zit van al een centimeter. Ik heb dus niet meer de officiele fabrieksgarantie meer maar heb hem nog wel verzekerd via T-Mobile's verzekering die ze aanboden. Valt deze schade er ook onder?

Mootjuh 07-10-09 13:06

Heb je niet na je fabrieksgarantie van 1 jaar een extra jaar van T-mobile? Dacht dit ergens gelezen te hebben.!

Muracatun 07-10-09 13:41

zou kunnen al heb ik daar nergens iets van gelezen. enfin heb net even gebeld, ze sturen morgen iemand om hem op te halen, en krijg een leentoestel. omdat ik een smart telefoon wou kon het vandaag niet meer. Grappig, als het niet binnen de verzekering past kost het me 30 euro, de rest betaald dan toch de verzekering, en als het wel erbinnen past wordt alles gratis gedaan.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:43.