3G op de 3GS?

3G op de 3GS? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een iPhone 3GS 32gb gekocht in Amerika. Deze iphone heb ik zelf gejailbreakt en unlockt met behulp van ultrasn0w. Ik gebruik deze iphone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 October 2009, 08:27
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: MAASTRICHT
Berichten: 4
Question 3G op de 3GS?

Ik heb een iPhone 3GS 32gb gekocht in Amerika. Deze iphone heb ik zelf gejailbreakt en unlockt met behulp van ultrasn0w. Ik gebruik deze iphone met een abb. bij kpnicon. Eigenlijk werkt alles, maar 1 ding niet en ook nog nooit gezien, internet via 3G. Ik heb alle instellingen geprobeerd die ik ben tegengekomen op dit forum maar ik heb zelfs nog nooit het 3G logo'tje gezien op mijn scherm. Hoe kan ik nu controleren of mijn hardware in orde is en waarom wil het maar niet lukken? Via Wi-Fi werkt alles gewoon goed.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 October 2009, 15:10
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door NicePresent Bekijk bericht
Ik heb een iPhone 3GS 32gb gekocht in Amerika. Deze iphone heb ik zelf gejailbreakt en unlockt met behulp van ultrasn0w. Ik gebruik deze iphone met een abb. bij kpnicon. Eigenlijk werkt alles, maar 1 ding niet en ook nog nooit gezien, internet via 3G. Ik heb alle instellingen geprobeerd die ik ben tegengekomen op dit forum maar ik heb zelfs nog nooit het 3G logo'tje gezien op mijn scherm. Hoe kan ik nu controleren of mijn hardware in orde is en waarom wil het maar niet lukken? Via Wi-Fi werkt alles gewoon goed.
Zit je in 3G gebied?
Want op heel wat plaatsen is er nog geen 3G dan kan er ook geen 3G logo opkomen?

Bij instellingen 3G ingesteld?(ingesteld zijnde staat in het blauw als je schuift,dan staat deze ingesteld en dan moet je soms effe wachten eer het 3G logo eropkomt).Tenzij je dus niet in 3G gebied zit?
Dan zal de E van edge er opkomen of eventueel gprs.

Bij mij thuis zitten we ook nog op edge en helaas geen 3G dusja,ook hier zal er nooit 3G verschijnen omdat het er gewoonweg niet is.
  #3  
Oud 9 October 2009, 16:55
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: MAASTRICHT
Berichten: 4
Standaard

Yep, natuurlijk is 3G ingeschakeld. Naast mij zit iemand met een iPhone, weliswaar bij Vodafoneicon en niet bij kpnicon, die dus wel 3G krijgt te zien dus klaarblijkelijk is dit wel 3G gebied.
Mischien ligt het aan de instellingen?
Wie weet raad?
  #4  
Oud 19 October 2009, 16:46
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 October 2009
Locatie: Doetinchem
Berichten: 31
Standaard

Ik heb mijn iPhone nou een kleine week en dit probleem viel mij ook al op....

Ik heb voor het gemak maar even een screenshotje gemaakt


Voor alle duidelijkheid, ik heb 3G wel ingeschakeld. Kan ik ergens herleiden of ik in een 3G gebied zit?

Ik heb elders op het forum gelezen dat bij het rode rondje met cijfer 1 normaal gesproken 3G moet staan, of ik dat bij het rode rondje nr 2?
Zelf denk ik dat nr 2 alleen weergeeft dat hij bezig is...
  #5  
Oud 19 October 2009, 16:48
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Bij t-mobileicon heb je een dekkingskaart. Waarschijnlijk zit je gewoon niet in een 3G gebied. Is trouwens niet gek hoor bij T-Mobile
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #6  
Oud 19 October 2009, 16:56
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 October 2009
Locatie: Doetinchem
Berichten: 31
Standaard

Is 3G hetzelfde als HDSPA?
  #7  
Oud 19 October 2009, 17:00
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Nee dat is niet hetzelfde. HSDPA is een snellere variant van 3G.
  #8  
Oud 19 October 2009, 22:58
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: MAASTRICHT
Berichten: 4
Standaard

bij het rode rondje met cijfer 1 heb ik zelfs helemaal niks staan, ook niet bij ingeschakelde 3G, zelfs niet met een buurman die wel 3 G heeft, dus er is wel dekking. Wat nu?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Backup Itunes van 3gs 16gb naar 3gs 8gb Itoon iTunes 4 31 July 2010 15:12
16g 3GS org. siml. vrij VS 32g 3GS jailbreak djaell Koopinformatie Nederland 4 30 September 2009 10:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:11.