iphone foutmelding na updat naar 3.1.2

iphone foutmelding na updat naar 3.1.2 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Vanmorgen via i tunes de melding dat er een update beschikbaar is voor mijn iPhone 3G. Na downloaden en installeren krijg ik hem niet meer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 October 2009, 15:35
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Locatie: Lelystad
Berichten: 3
Standaard iphone foutmelding na updat naar 3.1.2

Vanmorgen via i tunes de melding dat er een update beschikbaar is voor mijn iPhone 3G. Na downloaden en installeren krijg ik hem niet meer aan de praat. Ook de herstelmodus in i Tunes geeft dezelfde foutmelding "de i Phone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (2006)" Met geen mogelijkheid krijg ik mijn iPhone aan de praat en verwijst steeds naar de herstelmodus. Wie weet raad?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 October 2009, 15:41
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 September 2009
Locatie: Hilversum
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aboos004 Bekijk bericht
Vanmorgen via i tunes de melding dat er een update beschikbaar is voor mijn iPhone 3G. Na downloaden en installeren krijg ik hem niet meer aan de praat. Ook de herstelmodus in i Tunes geeft dezelfde foutmelding "de i Phone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (2006)" Met geen mogelijkheid krijg ik mijn iPhone aan de praat en verwijst steeds naar de herstelmodus. Wie weet raad?
Ik heb kort geleden hetzelfde gehad, er is n nog maar n oplossing, ga naar T-Mobile en betaal daar plus minus 128 euro en je i phone werkt weer perfect.sukses AE
  #3  
Oud 10 October 2009, 15:51
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.871
Standaard

Waar heb je die 128 euro dan voor betaald?

Jouw telefoon is volgens je profiel een 3GS en dus nog geen jaar oud. Dan heb je toch zeker nog garantie?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #4  
Oud 10 October 2009, 15:51
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Locatie: Lelystad
Berichten: 3
Standaard

Maar waarom? Ik heb gewoon een legale versie...
  #5  
Oud 10 October 2009, 16:46
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Zie ook niet waarom je 128 euro gaat betalen...


Wat jij moet doen: in DFU zetten (zie wiki) en eens een keer herstellen (als je niet afhankelijk bent van een softwarematige unlock methode als Ultrasn0w)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #6  
Oud 10 October 2009, 17:47
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Locatie: Lelystad
Berichten: 3
Standaard

opgelost! Ik heb de USB rechtsreeks in de iMac gestopt en toen herstelde de iPhone.
  #7  
Oud 10 October 2009, 18:05
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Nooit een hub of iets dergelijks gebruiken inderdaad, zorgt voor te lage stroomsterkte op de verschillende afzonderlijke USB-poorten van de hub.
  #8  
Oud 10 October 2009, 18:07
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evmw Bekijk bericht
Nooit een hub of iets dergelijks gebruiken inderdaad, zorgt voor te lage stroomsterkte op de verschillende afzonderlijke USB-poorten van de hub.
Dat is ook de reden dat je altijd een USB poort moet gebruiken rechtstreeks op je moederboard en niet bijvoorbeeld 1 die voorop je pc zit
  #9  
Oud 10 October 2009, 18:14
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 22
Standaard

Of een hub gebruiken die nog een externe adapter heeft; dat werkt prima, zo niet beter
  #10  
Oud 10 October 2009, 19:05
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ectholian Bekijk bericht
Of een hub gebruiken die nog een externe adapter heeft; dat werkt prima, zo niet beter
Dat lost meestal inderdaad veel problemen op, tenzij je veel apparatuur aan de hub hebt zitten want dan mis je de USB snelheid weer (bij een hub wordt de snelheid verdeeld namelijk).
  #11  
Oud 10 October 2009, 23:22
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2009
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Zie ook niet waarom je 128 euro gaat betalen...


Wat jij moet doen: in DFU zetten (zie wiki) en eens een keer herstellen (als je niet afhankelijk bent van een softwarematige unlock methode als Ultrasn0w)
Bij die DFU mode, raak je dan alles kwijt van je telefoon?
  #12  
Oud 10 October 2009, 23:53
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: belgie
Berichten: 56
Standaard

neee zet hem in een diepere herstel modus ofzo
  #13  
Oud 11 October 2009, 18:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 June 2009
Berichten: 139
Standaard

Ik krijg bij een update naar 3.1 of 3.1.2 ook melding dat hij er geen zin in heeft. 3.01 met shift herstel werkt wel.... iemand een idee? Maakt niet uit of hij in dfu mode staat of niet. Heb de nieuwste itunes maar hij geeft stedds onbekende fout (13)

Laatst gewijzigd door Rene1979; 11 October 2009 om 18:38. Reden: aanp.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Problemen na updat IOS 4.1 Makeza iPhone algemeen 1 26 September 2010 21:28
iPhone 3G na updat van 4.0 naar 4.1 dood VerCouter iPhone algemeen 3 10 September 2010 11:42
Bereik T-Mobile na updat 3.0.1 Beermuller T-Mobile 5 1 October 2009 10:32
Update naar 2.0.2 - Foutmelding (5) The Quote Archief 2 19 August 2008 07:13
Probemen naar updat via Itunes naar 1.1.4 buffel Archief 2 2 March 2008 19:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:12.