Bluetooth naam veranderen

Bluetooth naam veranderen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Als ik mijn iPhone aanmeld op mijn carkit , dan staat er localhost. Deze naam zou ik graag veranderen. Is dat mogelijk? Versie 1.1.2 ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 6 January 2008, 13:26
» iPhone 6 Plus 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Ede
Berichten: 28
Standaard Bluetooth naam veranderen

Hallo,

Als ik mijn iPhone aanmeld op mijn carkit, dan staat er localhost.
Deze naam zou ik graag veranderen.
Is dat mogelijk?

Versie 1.1.2 bootversie 46
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 January 2008, 14:50
Philro's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2007
Berichten: 33
Standaard

Bij de 1.02 versie kon het door gewoon bij Itunes een naam in te vullen die je wilde.
  #3  
Oud 6 January 2008, 14:50
dutran's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Locatie: asdasdasd
Berichten: 91
Standaard

je moet je naam dus veranderen in itunes en syncen, rebooten en als een paar keer proberen als het de eerste keer niet lukt
  #4  
Oud 6 January 2008, 15:23
» iPhone 6 Plus 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Ede
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dutran Bekijk bericht
je moet je naam dus veranderen in itunes en syncen, rebooten en als een paar keer proberen als het de eerste keer niet lukt
Waar zit die functie dan in Itunes?
Kan het niet vinden.
  #5  
Oud 6 January 2008, 17:13
Philro's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2007
Berichten: 33
Standaard Bluetooth naam

Als je Iphone op de cradle zet en Itunes opstart, kun je links je Iphone dubbelklikken. Daarna opent zich allerlei tabbladen en op het tablad
"samenvatting" met boven aan de naam van je "Iphone".
Waarschijnlijk moet je je Iphoen een keer opnieuw aanmelden met Itunes en opnieuw syncen.
  #6  
Oud 6 January 2008, 17:23
» iPhone 6 Plus 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Ede
Berichten: 28
Standaard

Bij mij staat er iphone als naam. Maar dat is dus niet hetgeen ik moet hebben.
Als ik via de laptop zoek naar de iphone, dan geeft hij zelfs het ipadres aan in plaats van localhost.
Ook al zet ik Wi-Fi uit, dan nog heeft hij die naam.

Niemand die dit probleem kent???
  #7  
Oud 7 January 2008, 11:25
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Berichten: 10
Standaard

Heb je al eens zoals hier boven staat een keer opnieuw opgestart en nog eens geprobeerd te connecten? De eerste keer had ik dit ook, de tweede keer nam hij gewoon de goede naam over.
  #8  
Oud 7 January 2008, 12:08
» iPhone 6 Plus 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Ede
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Joeph Bekijk bericht
Heb je al eens zoals hier boven staat een keer opnieuw opgestart en nog eens geprobeerd te connecten? De eerste keer had ik dit ook, de tweede keer nam hij gewoon de goede naam over.
Ja heb ik gedaan.
Er blijft staan iphone.
Maar als naam in Bleutooth staat er localhost en op de pc staat het ipadres.
erg vreemd....
  #9  
Oud 8 January 2008, 19:17
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 154
Standaard

ik heb al een tijdje hetzelfde, ik zit op 1.1.1 en naar vaak restoren en naam veranderen in itunes is er niks veranderd....

ik heb het opgegeven....


mischien dat toch iemand nog een oplossing heeft?

groeten rik
  #10  
Oud 8 January 2008, 19:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 November 2007
Berichten: 85
Standaard

had de iphone niet als enige bleutooth service - handsfree optie??

dus op gps en laptop kan hij gewoon niet werken werd mij verteld.
dus denk ik ook bij deze dat je die niet zomaar kan veranderen, mss via een of andere file te gaan editten?!
  #11  
Oud 15 January 2008, 17:54
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 27
Standaard

Bij mij precies hetzelfde i.c.m. een Parrot CK3100. Ook Localhost in schermpje van Parrot. Jammer, iPhone of zo zou veel gaver zijn geweest.
Maar goed, het werkt wel perfect, inclusief automatische synchronisate.
  #12  
Oud 16 January 2008, 09:29
Marcski's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 87
Standaard

als je term opstart en "hostname" intikt, wat zie je dan?
  #13  
Oud 16 January 2008, 10:08
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2007
Berichten: 131
Standaard

Ik had mijn iphone mijn eigen naam gegeven. Was daar niet helemaal kapot van omdat ik dan in mijn auto de hele tijd mijn eigen naam in mijn telefoonscherm zag staan.

Oplossing (het was echt even zoeken). Je kan de naam van je iPhone veranderen door in de linkerkant van iTunes een keer op je iphone te klikken, 1 seconde te wachten en dan nog een keer te klikken (dus geen echte dubbelklik). De naam kreeg in mijn situatie een witte achtergrond en daar geef je de nieuwe naam in. In het tabje samenvatting kon ik de naam niet veranderen (ook niet door dubbelklikken ofzo). Nu is het wel gelukt door het via de linkerzijde te doen waarna de naam ook in het tabje samenvatting veranderd.

opgelost!
  #14  
Oud 16 January 2008, 13:27
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 154
Standaard

dit werk dus niet... blijft localhost staan in me carkit...

op die plek stond al netjes iPhone..

toch bedankt
  #15  
Oud 16 January 2008, 14:28
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rikkie123 Bekijk bericht
dit werk dus niet... blijft localhost staan in me carkit...

op die plek stond al netjes iPhone..

toch bedankt
Idem hiero. Iphone heet in iTunes ook "iPhone" en in Parrot dus "Localhost".
Rikkie123, heb je toevallig ook een Parrot?
  #16  
Oud 16 January 2008, 14:37
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Locatie: Vught
Berichten: 166
Standaard

Parrot ik heb hem laatst mee getest. Kwam heel netjes "Martijn's iPhone" in het schermpje inclusief batterij niveau Ún signaal niveau.
  #17  
Oud 17 January 2008, 16:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Provincie Zeeland
Berichten: 14
Standaard

Sinds mijn upgrade naar 1.1.2 heb ik inderdaad ook hetzelfde.
Ik maak gebruik van een Mr Bluetooth carkit (vergelijkbaar met de Parrot).
Voor de laatste upgrade had ik er netjes "Richard's iPhone" staan, maar nu ook Localhost.

In iTunes laat hij wel nog netjes "Richard's iPhone" zien.

In term ziek ik dat de hostnaam "localhost" is. Dat is dus de boosdoener.
Helaas werkt set HOSTNAME='nieuwe naam' niet...
__________________
Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
  #18  
Oud 18 January 2008, 12:37
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Berichten: 22
Standaard

Ik ben er eindelijk achter wat 't is, en het is hierboven al eens gezegd, maar voor de duidelijkheid:

Als je bluetooh apparaat "localhost" weergeeft, moet je je iPhone verbinden met iTunes, aan de linker kant 1 maal op je iPhone naam klikken.
Deze kan je dan updaten en zodra je op enter drukt (opslaan) zijn je je iPhone heel even syncen. Op dat moment wordt de bluetooth naam aangepast.

Wat mijn vermoeden is (vanmiddag even testen) is dat wanneer je SSH aanzet op je iPhone, dit programma de naamomzet naar "Localhost" voor het netwerk verkeer.

Voor mij werkte dit perfect en geeft m'n carkit nu de naam aan die m'n telefoon in iTunes heeft!

Succes
  #19  
Oud 18 February 2008, 16:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Berichten: 11
Standaard

Bij mij werkt het op dezelfde manier als bij fsve. Alleen moest ik in de Parrot de oude naam local host weghalen en opnieuwe verbinding zoeken. Daarna werkte alles prima.
  #20  
Oud 18 February 2008, 19:28
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 339
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Het beste werkt om in je carkit je bluetooth host te verwijderen en dan je iphone met naam opnieuw aan te melden. Dan moet probleem zijn verholpen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Naam iTunes veranderen. FlorisVanRooij iTunes 2 14 September 2009 19:25
Mac OS X: naam in appstore veranderen janmetdepet iTunes 1 10 February 2009 10:41
provider naam veranderen daanhockeyc1 Archief 1 18 July 2008 00:42
Naam veranderen? Nazz iPhone algemeen 1 3 April 2008 20:47
Foto: Naam fotomap veranderen Mathias87 Muziek, foto & video 2 30 March 2008 19:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:10.