Volumebalkje springt terug

Volumebalkje springt terug discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb mijn iphone pas en ben nu een of andere probleem tegengekomen. Wanneer ik de volume zachter wil zetten, loopt het bolletje met ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20-10-09, 13:36
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 5
Standaard Volumebalkje springt terug

Hallo,

Ik heb mijn iphone pas en ben nu een of andere probleem tegengekomen. Wanneer ik de volume zachter wil zetten, loopt het bolletje met m'n vingers mee en wanneer ik hem los laat springt hij weer naar de maximale volumestand of naar 8/10 van het volumebalkje.

Iemand enig idee waaraan dit zou kunnen liggen?

Alvast bedankt.

(Ik heb een paar topics gelezen met een eventuele oplossing. Zelf heb ik deze oplossing ontdekt; Sluit je iphone aan op de pc, synchroniseer en hij doet het weer!)



Laatst gewijzigd door silco; 20-10-09 om 13:59.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20-10-09, 13:49
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Heb je dit ook als je de volumetoetsen aan de zijkant gebruikt?
  #3  
Oud 20-10-09, 13:57
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 5
Standaard

De volumetoetsen aan de zijkant doen het gewoon. Een eventuele oplossing staat boven. Maar ik dacht dat het ergens aan de instellingen lag.
  #4  
Oud 20-10-09, 15:03
ℜuben's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2009
Berichten: 214
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door silco Bekijk bericht
Wanneer ik de volume zachter wil zetten, loopt het bolletje met m'n vingers mee...
Ik wist niet eens dat het op een andere manier kon dan met de knoppen aan de zijkant. Hoe werkt dat dan? Waar moet ik mijn vinger op het scherm zetten?
  #5  
Oud 20-10-09, 15:20
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 5
Standaard

Als je 'Ipod' opent je speelt een willekeurig nummer dan heb je onderaan een blauwe balkje waar je met je vingers het volume harder en zachter kan zetten...?

  #6  
Oud 20-10-09, 21:12
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 5
Standaard

@Ruben; Open 'Ipod', als je een willekeurig nummer afspeelt heb je onderaan een blauwe balkje waar je het volume handmatig kan aanpassen...?
  #7  
Oud 20-10-09, 22:52
ℜuben's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2009
Berichten: 214
Standaard

Ow! Sorry, niet goed begrepen dat het over de iPod functie ging. Ik dacht gewoon het ringer volume of bijvoorbeeld het volume tijdens een spelletje ofzo! :-D Dat balkje onderin bij de iPod functie ken ik inderdaad wel ja.
  #8  
Oud 28-10-09, 22:58
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 23
Standaard volume slide bij ipodfunctie springt steeds terug?

Heb vandaag een iphonetje aangeschaft, lekker 3.1 vers OTB .
Alles werkte prima, wat gratis apps gedownload .
Nog alles rustig uitproberen, ipod functie gaat lekker hard.

Opeens merk ik op dat het volumeschuifje steeds terugspringt als ik het het luider of zachter wil 'sliden' ?
Dit was voor niet het geval..
Met volume knoppen aan zijkant lukt allemaal prima maar hoopte toch dat dit fatsoenlijk werkte!

Het is dus 3GS met fw 3.1 ..

Weet dus geen raad, erover na gezocht op google.
Maar hoor dat op 3.1.2 zelfde voorkomt?


MVG
  #9  
Oud 29-10-09, 01:53
ℜuben's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2009
Berichten: 214
Standaard

Ook even hier zoeken. Ik heb dit onderwerp afgelopen week al een keer voorbij zien komen.
  #10  
Oud 29-10-09, 10:14
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Arrow

// ik ook, dus discussies samengevoegd
__________________

  #11  
Oud 27-12-09, 18:46
Sultan's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 328
Standaard schuifbalk volume doet raar

Hoi, als ik mijn muziek luister op mijn iphone,
en ik wil het geluid harder of zachter zetten met de volumeschuifbalk,
dan reageert deze niet of springt gewoon weer terug zodra ik hem loslaat.
Ik kan hem dan wel gewoon aan de zijkant harder of zachter zetten,
maar wil dat de schuifbalk ook gewoon werkt

Ik heb de iphone al een keer afgezet en weer aan, maar dat maakt geen verschil,
iemand meer met dit probleem en hoe kan ik het oplossen.
  #12  
Oud 27-12-09, 19:57
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

//Discussies samengevoegd.

Dingen die je kunt proberen (van eenvoudig tot wat lastiger )

* iPhone eens opnieuw opstarten
* iPhone een harde reset geven (Home- en Lock/Awake-button ingedrukt houden totdat het Apple-logo verschijnt)
* iPhone herstellen in iTunes
* iPhone herstellen in iTunes en dan geen reservekopie terug zetten
* iPhone herstellen in iTunes in Recovery Mode en dan geen reservekopie terug zetten
* iPhone herstellen in iTunes in DFU-mode en dan geen reservekopie terug zetten

PS, deze meeste begrippen staan uitgelegd in de Wiki
  #13  
Oud 28-12-09, 19:37
Sultan's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 328
Standaard

Heb hem, zoals Silco zei,
aangesloten op de pc en gesynchroniseert en hij doet het weer, gelukkig !

Dit was van korte duur,
want weer doet het volumebalkje raar en springt steeds terug :-(

Laatst gewijzigd door Sultan; 30-12-09 om 17:22.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: 3G springt na jailbreak terug in restore mode memyself71 Jailbreak 0 22-09-10 03:01
ontgrendel slide springt steeds terug.. ph-mel iPhone algemeen 2 23-01-10 20:41
Beeld springt terug lunasol iPhone algemeen 3 23-12-09 15:01
simlock springt steeds terug op Artey iPhone algemeen 3 31-03-09 14:46
springt terug naar hoofdmenu robbiek Archief 1 12-11-07 21:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:37.