iReb werkt niet

iReb werkt niet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb hier een gelockte iPhone met firmware 3.1 Maar als ik hem dus met een customfirware wil herstellen dan blijft ie heel lag hangen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 October 2009, 15:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2008
Berichten: 161
Standaard iReb werkt niet

ik heb hier een gelockte iPhone met firmware 3.1

Maar als ik hem dus met een customfirware wil herstellen dan blijft ie heel lag hangen op "iphone voorbereiden" of iets dergelijks, ik heb geprobeerd om het op te lossen maar iReb werkt helemaal niet, als ik de knop 2g in druk dan gebeurt er helemaal niets.

kan iemand me helpen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 October 2009, 15:25
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Je hebt eerst de originele 3.1 firmware er op gezet en wilt vervolgens een custom firmware erop zetten? Of begrijp ik het nu verkeerd?
  #3  
Oud 29 October 2009, 15:25
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2008
Berichten: 161
Standaard

Ja, dit is een oude iphone die stond nog op 1.14
  #4  
Oud 29 October 2009, 15:26
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Je kan niet van 3.1 origineel naar 3.1 custom
  #5  
Oud 29 October 2009, 15:26
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2008
Berichten: 161
Standaard

hoe kan ik hem nu dan unlocken?
  #6  
Oud 29 October 2009, 15:27
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Niet, de baseband die je er met de originele 3.1 firmware op hebt gebakken is nog niet te unlocken.
  #7  
Oud 29 October 2009, 15:27
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2008
Berichten: 161
Standaard

maar de 2g is toch altijd te unlocken?
  #8  
Oud 29 October 2009, 15:30
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Voor zover ik weet alleen met custom firmware, maar dat moet iemand anders even bevestigen. Je kan nog een downgrade proberen maar dat vereist wel de 'oude' bootloader versie 5.8
  #9  
Oud 29 October 2009, 15:31
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinslān
Berichten: 1.309
Standaard

Met de 2g zijn ze opgehouden met de baseband te updaten, dus inderdaad te unlocken
__________________

  #10  
Oud 29 October 2009, 15:31
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2008
Berichten: 161
Standaard

Maar hoe ga ik dat doen vanaf originele 3.1 Michel?
  #11  
Oud 29 October 2009, 15:32
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Met de 2g zijn ze opgehouden met de baseband te updaten, dus inderdaad te unlocken
Wat is dan de reden dat dev-team aangeeft dat je PwnageTool moet gebruiken?
  #12  
Oud 29 October 2009, 15:42
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2008
Berichten: 161
Standaard

het is me gelukt gewoon van 3.1 naar 3.1 custom firmware kunnen updaten, Ik weet niet waarom het nu wel lukte, maar bij DFU kreeg ik nu een witscherm ipv itunes logo en usb ding. In iReb praten ze ook over een wit scherm dus daar zou het wel aan liggen Toch bedankt voor de hulp!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: error itunes 16xx. iReb start niet op Aapje Jailbreak 1 17 April 2011 18:50
iPhone 3G: IREB For Mac icon0022 Unlock 0 6 January 2011 13:36
iPhone: iREB 4.2 Prydz Jailbreak 0 15 December 2010 15:16
iPhone 1e gen.: ireb pascalbrouwers Unlock 0 8 December 2010 07:39
IREB Maxievr Archief 1 11 February 2010 20:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:39.