iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone Speaker functie ook door Speaker? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/4767-iphone-speaker-functie-door-speaker.html)

superzemie 09-01-08 18:17

iPhone Speaker functie ook door Speaker?
 
Hi,
ik heb onlangs gelezen dat, als je je iPhone in het dock hebt en er een stekker van je boxjes in doet dat je muziek kan luisteren via de iphone door de boxen.
Mijn vraag is dus, iphone die in het dock zit, en je krijgt een call, die zet je op Speaker( nog steeds in dock, dat je dan ook door de boxen hoort wat je in princiepe door de telefoon hoort?

Dus gesprekje met meer volume

ik hoor het

ajuu:D

S.A.F 09-01-08 18:25

Geen idee, moet ik eens uitproberen. Wat wel kan, is via de Aux-ingang van je autoradio de muziek van je iPhone luisteren door je boxen EN handsfree bellen. Het geluid van diegene die spreekt komt dan uit de autoboxen.

Je moet dan wel de headphone connector gebruiken ipv de dock connector.

luca333 09-01-08 18:34

Neej, tenmiste bij mij niet en dan heb ik dus de iphone in het bijgeleverde iphone dock gedaan en dan via de 3.5mm stekker verbonden met een boxenset.

Gevolg: De ringtone speelde wel door de boxen af maar zodra je opneemt en hem op speaker zet ging het geluid (het gesprek dus) via de iphone speaker. Het verbaasde mij ook. :p

Ik heb het trouwens ook uitgeprobeerd op dezelfde wijze maar dan met een apple universal dock dit werkte eveneens niet. ;)
De speaker functie werkt ook niet in de huidige modellen ipod speaker docks want dit heb ik geprobeerd met de JBL on Stage en nog een logitech dock waar eveneens de ringtone door de speaker ging maar zodra je een gesprek aannam het overging op de iphone speaker.

Nou hopelijk is je vraag beantwoord :)


//slotje

superzemie 09-01-08 18:44

das jammer, bedankt voor de uitleg en tips :cool:

ajuu

S.A.F 09-01-08 20:11

Kijk HIER eens halverwege de pagina naar de post van Flying Dutchman. Hij heeft zijn iPhone, zoals ik hierboven uit heb gelegd, in zijn auto handfree!

Spete 20-02-08 01:29

Eigenlijk een soortgelijke vraag: ik heb een Maxell 'tube' speakerset. Ooit gekocht voor de iPod (niet meer nodig dus vanwege de iPhone). Als ik de iPhone daarin steek, krijg ik een melding dat de iPhone in een apparaat gestoken is die niet voor deze is gemaakt. Nu volgt een (misschien newbie) vraag: kan dit kwaad? Is het voltage/wattage/etc. voor een iPod gelijk aan een iPhone?

Heb gezocht op het forum, maar was deze vraag niet tegengekomen.

Cancunlover 20-02-08 12:34

@ Spete:

Ik heb dit probleem toevallig vorige week meegemaakt bij een portable soundsystem van Philips die ook compatible was met iPod. Dan klik je op "OK" of iets anders positiefs en gaat je iPhone in Airplane Mode. Je kan dus wel muziek afspelen maar ondertussen niet meer bellen. Voltage/wattage is geen probleem...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:31.