Haal mijn iphone uit mijn zak en hij doet het niet meer.

Haal mijn iphone uit mijn zak en hij doet het niet meer. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Nu ben ik al een tijdje een trotse bezitter van de iphone hiervoor iphone 3g jaibreak alles erop en eraan nooit problemen mee gehad.... ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 December 2009, 13:51
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Berichten: 15
Angry Haal mijn iphone uit mijn zak en hij doet het niet meer.

Hallo,

Nu ben ik al een tijdje een trotse bezitter van de iphone hiervoor iphone 3g jaibreak alles erop en eraan nooit problemen mee gehad....

Nu heb ik een week mijn iphone 3gs wit... jailbreak 3.1.2 software...
En nu heb ik hem uit mijn zak gehaald en eerder gaf die aan batterij leeg want ik had een zwart scherm en met de home knop lang ingedrukt gehouden kreeg ik de melding batterij leeg.

Iphone aan de oplader en hij werkte weer naar behoren en de accu was inderdaad vol.

Nu 2 dagen later haal ik mijn iphone weer uit mijn zak alles in orde accu 92% sms verstuurd en doe hem weer terug. Een uur later ik haal hem uit mijn zak zwart scherm en hij reageerd nergens meer op. KRIJG HEM NIET MEER AAN. Reset werkt niet computer herkend hem niet... ik ben ten einde raad wie kan mij helpen?

Alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 December 2009, 14:10
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Herstellen via DFU al geprobeerd?
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
  #3  
Oud 20 December 2009, 14:39
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Berichten: 15
Standaard

Nou dat wil ik dus proberen maar mijn pc herkent hem niet
  #4  
Oud 20 December 2009, 14:48
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sandertjuh89 Bekijk bericht
Nou dat wil ik dus proberen maar mijn pc herkent hem niet
Huh? Dus als je via DFU herstelt, dan lukt dit niet? De handleiding die wij hebben geschreven ook precies gevolgd?
  #5  
Oud 20 December 2009, 14:51
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Berichten: 15
Standaard

Ja ik heb alles precies gevolgd heb hem aan de pc gesloten maar hij kerkent hem niet.. Dus dan kan ik hem al niet herstellen.. Ik heb hem nu aan het stroom liggen en af en toe maakt die een geluidje dat die oplaad maar meer komt er niet uit
Weet je misschien een andere oplossing?
  #6  
Oud 20 December 2009, 14:56
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sandertjuh89 Bekijk bericht
Ja ik heb alles precies gevolgd heb hem aan de pc gesloten maar hij kerkent hem niet.. Dus dan kan ik hem al niet herstellen.. Ik heb hem nu aan het stroom liggen en af en toe maakt die een geluidje dat die oplaad maar meer komt er niet uit
Weet je misschien een andere oplossing?
DFU is juist de oplossing voor als je iPhone niet wordt herkent. Het luistert heel genauw, dus je moet echt precies 10 seconden de HOME + SLEEP button inhouden. Als het goed is moet je ook een flits zien.
  #7  
Oud 20 December 2009, 14:59
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Berichten: 15
Standaard

Oké, ik ga het nogmaals proberen je hoort van me als ik vooruitgang heb geboekt
Bedankt alvast
  #8  
Oud 20 December 2009, 19:12
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 6
Standaard Ook mijn Iphone doet niets meer

Hoi beste mensen, Ook ik haal mijn Iphone uit mijn zak om en foto te maken van mijn zoontje in de sneeuw slaat mijn Iphone vast.

Hij doet helemaal niets meer.
Baterij is vol maar als ik mijn Iphone aan sluit op het netstroom hoor je ook niet het geluid.

Ik denk reseten maar via de home en sleep buton 10 sec ingerukt gehouden en ja hij springt op resseten.

MAAR DAN geen resultaat het apple logo blijft in het beeldscherm staan en de Iphone doet vervolgens niets dan alleen maar het beeld scherm aan en uit maar het apple logo blijft staan en er gebeurd vervolgens al een uur niets

Ook geprobeerd om via de USB
Maar ook geen resultaat mijn computer herkend de Iphone niet Ik heb al wat dingen gelezen maar ik weet mij geen raad. Is er iemand met raad

Mijn dank papasan

Laatst gewijzigd door papasan; 20 December 2009 om 19:15.
  #9  
Oud 20 December 2009, 19:18
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door papasan Bekijk bericht
Hoi beste mensen, Ook ik haal mijn Iphone uit mijn zak om en foto te maken van mijn zoontje in de sneeuw slaat mijn Iphone vast.

Hij doet helemaal niets meer.
Baterij is vol maar als ik mijn Iphone aan sluit op het netstroom hoor je ook niet het geluid.

Ik denk reseten maar via de home en sleep buton 10 sec ingerukt gehouden en ja hij springt op resseten.

MAAR DAN geen resultaat het apple logo blijft in het beeldscherm staan en de Iphone doet vervolgens niets dan alleen maar het beeld scherm aan en uit maar het apple logo blijft staan en er gebeurd vervolgens al een uur niets

Ook geprobeerd om via de USB
Maar ook geen resultaat mijn computer herkend de Iphone niet Ik heb al wat dingen gelezen maar ik weet mij geen raad. Is er iemand met raad

Mijn dank papasan
Herstellen via DFU (die 10 sec.) moet je juist doen, wanneer deze aan je PC hangt (en iTunes aanstaat). Deze moet dan door iTunes herkent worden. Neem even anders hier een kijkje: herstellen via DFU. Maar nogmaals dit luister heel nauw, dus pak er desnoods een stopwatch bij of iets dergelijks. Je hoort ook een flits te zien.
  #10  
Oud 20 December 2009, 19:55
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 6
Standaard

Via ithunes krijg ik een time out fout ????
ik heb het een aantal maal geprobeerd maar steeds dezelfde fout..
En Nu????

Ik heb via Itunes de netwerktest gedaan en deze geeft aan dat alles ok is. Pfffffff
wat nu??

Papasan

Laatst gewijzigd door papasan; 20 December 2009 om 20:01.
  #11  
Oud 20 December 2009, 19:58
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door papasan Bekijk bericht
Via ithunes krijg ik een time out fout ????
ik heb het een aantal maal geprobeerd maar steeds dezelfde fout..
En Nu????

Papasan
Om wat voor fout gaat het dan precies (welke foutmelding, 1600?)
  #12  
Oud 20 December 2009, 20:08
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 6
Standaard

I tunes zegt dat er een time out fout is er is een netwerkverbindings probleem.
Als ik via I tunes de Diagnostiche test uit voer is alles goed dan behalve dat de test mijn Iphone niet ziet.
Zal ik Itunes ens verwijderen en opnieuw instaleren??
Gr Papasan

Laatst gewijzigd door papasan; 20 December 2009 om 20:12.
  #13  
Oud 20 December 2009, 20:13
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door papasan Bekijk bericht
I tunes zegt dat er een time out fout is er is een netwerkverbindings probleem.
Als ik via I tunes de Diagnostiche test uit voer is alles goed dan behalve dat de test mijn Iphone niet ziet.
Zal ik Itunes ens verwijderen en opnieuw instaleren??
Gr Papasan
Je kunt inderdaad proberen om iTunes er af te gooien en er de nieuwste versie (voor als je deze nog niet had) er opnieuw op te zetten..
  #14  
Oud 20 December 2009, 20:15
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 6
Standaard

Ga ik even doen.
Nogmaals bedankt tot nu toe als het niet of mischien wel lukt hoor je het van me
Gr Papasan

Ook na het opnieuw instaleren van Itunes blijft Itunes zeggen dat er een time-out van de netwerkverbinding heeft voorgedaan. In het Download veld staat fout 3259 wat dat ook mag zijn.
Krijg op deze manier niet de Iphone gereset denk ik.
Rare is dat de download wel helemaal binnen komt maar met instaleren gaat het mis.
Ben nu via een andere site de firmware aan het 3.1.2 aan het binnen halen kijken of dat via tunes geinstaleerd kan worden.
mischien dat er nog andere sugesties zijn voordat ik ???

wat nu???

Papasan

Laatst gewijzigd door King1987; 20 December 2009 om 22:06. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #15  
Oud 20 December 2009, 21:29
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door papasan Bekijk bericht
Ook na het opnieuw instaleren van Itunes blijft Itunes zeggen dat er een time-out van de netwerkverbinding heeft voorgedaan.
Krijg op deze manier niet de Iphone gereset denk ik.

wat nu???
Deze fout krijg je dus nadat je via DFU de melding krijgt dat er een iPhone is herkend door iTunes welke hersteld moet worden?

Probeer anders eens te herstellen via een Custom Firmware (SHIFT inhouden en dan op herstellen klikken)
  #16  
Oud 20 December 2009, 21:41
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 6
Standaard

Als ik shift herstellen druk dan opend een venster. Wat dan waar moet ik zoeken en welk bestand heb ik dan nof=dig??
  #17  
Oud 20 December 2009, 21:44
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door papasan Bekijk bericht
Als ik shift herstellen druk dan opend een venster. Wat dan waar moet ik zoeken en welk bestand heb ik dan nof=dig??
Klik eens op de link in mijn post . Is je iPhone simlockvrij dan moet je de custom ZONDER activatie pakken en heb je geen simlockvrije iPhone dan moet je een custom MET activatie pakken. Zit je op fw 3.1 pak je de 3.1 custom, zit je op 3.1.2. pak je de 3.1.2. custom..
  #18  
Oud 20 December 2009, 21:48
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 6
Standaard

mijn Iphone is aangesprongen nu en het apple logo staat in het scherm met een balk eronder is dat goed?

balkje gaat lopen moet even wachten
ik duim

Generaal bedant voor alles hij doet het weer.
Hij is geupdate naar 3.1.2 betekend het dan wel dat de Iphone opnieuw gejailbreak moet worden?.
Maar bedankt voor alles en de moeite

Laatst gewijzigd door papasan; 20 December 2009 om 22:34. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #19  
Oud 20 December 2009, 22:44
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door papasan Bekijk bericht
mijn Iphone is aangesprongen nu en het apple logo staat in het scherm met een balk eronder is dat goed?

balkje gaat lopen moet even wachten
ik duim

Generaal bedant voor alles hij doet het weer.
Hij is geupdate naar 3.1.2 betekend het dan wel dat de Iphone opnieuw gejailbreak moet worden?.
Maar bedankt voor alles en de moeite
Heb je via de custom hersteld? Als het goed is is deze al gejailbreakt, als je Cydia op je springboard (homescreen) hebt staan dan hoef je niet opnieuw te jailbreaken
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
mijn iphone 3gs gister nieuw geen service en 3g internet doet het ook niet meer silverhees T-Mobile 5 22 March 2010 10:31
iPhone: Help, mijn iPhone doet het niet meer na UPDATE 3.0! JohnKoot Jailbreak 3 18 January 2010 17:34
Help mijn Iphone doet het niet!! soufyanH Archief 1 10 November 2009 19:03
Help! Nieuwste update gedaan en nu doet mijn iphone 2G het niet meer!??? Wollie85 Archief 2 18 June 2009 19:49
Iphone per ongeluk geupload, nu doet hij het niet meer. chillend Unlock [archief] 8 21 January 2008 08:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:41.