Symbooltje naast operator

Symbooltje naast operator discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi hoi, Sinds vandaag heb ik een gewoon my 25 abonnement van Mobistar, maar nu staat er een hoofdletter E naast mijn operator naam, wat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 January 2010, 11:35
» Ik heb geen iPhone  
» MacOS X
 
Geregistreerd: 27 April 2009
Berichten: 6
Standaard Symbooltje naast operator

Hoi hoi,

Sinds vandaag heb ik een gewoon my 25 abonnement van Mobistar, maar nu staat er een hoofdletter E naast mijn operator naam, wat kan dit betekenen ? Een jaar bij Proximus heb ik dit niet gehad.

Alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 January 2010, 11:35
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Dat is EDGE, proximus heeft dat inderdaad niet. Die hebben GPRS.
Is voor je dataverbinding.
  #3  
Oud 29 January 2010, 11:36
» Ik heb geen iPhone  
» MacOS X
 
Geregistreerd: 27 April 2009
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Dat is EDGE, proximus heeft dat inderdaad niet. Die hebben GPRS.
Is voor je dataverbinding.
Dat brengt toch geen extra kost of dergelijke mee ? Dus niets om me zorgen om te maken ?

Grtz
  #4  
Oud 29 January 2010, 11:37
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Als er in dat my25 abo een datapakket zit niet. Best even met de klantendienst contact opnemen dan.
  #5  
Oud 29 January 2010, 12:00
» Ik heb geen iPhone  
» MacOS X
 
Geregistreerd: 27 April 2009
Berichten: 6
Standaard

wat moet ik dan precies vragen ?

grtz
  #6  
Oud 29 January 2010, 12:07
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Vraag of er in dat abo een data abonnement inbegrepen zit (internettoegang).
Indien niet, dan schakel je dat best uit op je telefoon want die kosten kunnen hoog oplopen.
  #7  
Oud 29 January 2010, 12:15
» Ik heb geen iPhone  
» MacOS X
 
Geregistreerd: 27 April 2009
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Vraag of er in dat abo een data abonnement inbegrepen zit (internettoegang).
Indien niet, dan schakel je dat best uit op je telefoon want die kosten kunnen hoog oplopen.
Er zit geen data in mijn abonnement aangezien ik op school en thuis overal Wi-Fi heb. Maar ik zit met een 3GS en het is blijkbaar niet eenvoudig om dan die EDGE uit te schakelen ?
  #8  
Oud 29 January 2010, 12:18
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Kan je verbinding maken met internet zonder Wi-Fi?

Zet je Wi-Fi eens uit en probeer eens in safari een internetpagina te openen.
Als je een melding krijgt dat er geen netwerk aanwezig is dan hoef je je nergens zorgen om te maken.
  #9  
Oud 29 January 2010, 13:38
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2010
Locatie: Mol, Noord Belgi
Berichten: 113
Standaard

Ga naar Instellingen => algemeen => Instellingen => Netwerk => Mobiel datanetwerk => APN leeg laten. Als je toch op mobiel internet wil, dan moet je hier iphone.mobistar.be invullen
Als hier niks of iets anders staat heb je geen kans op extra kosten
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
operator Wales?!? nickyclaeys Internet in buitenland (roaming) 0 18 May 2010 07:57
Operator logo McNRiQ iPhone algemeen 0 31 January 2008 12:00
Operator iCulture Wiki - Begrippen 0 10 November 2007 17:00
Belgische operator iCulture Wiki - Begrippen 0 10 November 2007 17:00
Nederlandse operator iCulture Wiki - Begrippen 0 10 November 2007 17:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:24.