Kan vanuit Outlook niet bellen, wel normaal

Kan vanuit Outlook niet bellen, wel normaal discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb net een iPhone die het goed doet behalve uit de contactlijst van Outlook bellen wil niet, maar wel via normaal intoetsen. Ik weet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 April 2010, 22:24
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 April 2010
Locatie: Assen
Berichten: 2
Stuur een bericht via Skype™ naar reptovis
Standaard Kan vanuit Outlook niet bellen, wel normaal

Ik heb net een iPhone die het goed doet behalve uit de contactlijst van Outlook bellen wil niet, maar wel via normaal intoetsen. Ik weet al wel waar het door komt want in Outlook van Windows XP (2007 versie) worden de namen zo opgeslagen bijv. +31 (0592) 123434 terwijl je zelf alleen in toetst in dit geval 0592123434 De o moet dus weg als er +31 voor staat.

Ik dacht dat dit toch moets willen want hiervoor belde ik met dezelfde lijst met een HTC telefoon. Beiden waren gesynchroniseerd met Outlook 2007.

Hoe kan ik dit verhelpen, vast bedankt
reptovis
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 April 2010, 23:04
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 October 2009
Berichten: 66
Standaard

Je geeft de oplossing zelf al toch?
  #3  
Oud 5 April 2010, 01:47
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 April 2010
Locatie: Assen
Berichten: 2
Stuur een bericht via Skype™ naar reptovis
Standaard

Ja je hebt daarin gelijk maar het kan toch niet zo zijn dat je normaal de netnummers en telefoonnummers in Outlook invoert dat ik dan als enige daar problemen mee heeft. Bovendien gaat de HTC telefoon zoals geschreven er wel goed mee om. Ik denk dat er toch iets moet zijn om de 0 of de spatie tussen de 31 059 etc automatisch genegeerd kan worden. Bovendien doet Outlook het zelf zo wb het invullen van +31 omdat hij naar een land vraagt in dit geval dus Nederland.
Ik begrijp er eigenlijk niets van ligt dat aan de nieuwe firmware o.i.d.
reptovis
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ik kan wel bellen maar niet gebeld worden Martijnzzz iPhone algemeen 10 8 February 2011 19:18
Kan niet bellen, wel internet StephenL Mobistar 6 7 December 2008 11:55
Ik kan niet bellen maar wel gebeld worden... koot0220 Archief 7 20 November 2008 10:04
kan niet gebeld worden, wel bellen superzemie Unlock [archief] 1 8 March 2008 07:20
Na hardware hack, niet 'normaal' bellen wie kan helpen? mploeg Unlock [archief] 3 10 February 2008 13:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:56.