iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Juist wachtwoord en toch geen email ontvangen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/57434-juist-wachtwoord-toch-geen-email-ontvangen.html)

Nafets 10-04-10 08:49

Juist wachtwoord en toch geen email ontvangen
 
'Wanneer ik thuis op mijn iPhone de e-mail open krijg ik zonder aanleiding de pop-up Onjuist Wi-Fi wachtwoord voor wachtwoord in voor 'naam van mijn netwerk thuis:mad:
Wanneer ik dan het juiste wachtwoord invoer ontvang ik opnieuw de bovenstaande melding. :confused: Wie weet hoe ik dit kan oplossen? :) De Mailinstellingen staan volgens mij allemaal goed in de iPhone.

RPhone 10-04-10 08:52

Controleer het wachtwoord nog eens met de gene van de router, let ook op hoofdletters en punten en komma's want daar let een iPhone ook gewoon op!

Succes!

Groeten,
Remco

Nafets 10-04-10 09:02

Hallo Remco,

Erg bedankt voor je antwoord. Ik had daar eigenlijk al wel een keertje aan gedacht maar had ook iets van dat zal het wel niet zijn. Heb nu jouw advies opgevolgd en tjoep hij doet het weer! en tja zo simpel kan het dan toch zijn. Nogmaals erg bedankt en een lekker weekend. Stefan K.

Nafets 16-04-10 08:41

geen e-mail kunnen verzenden
 
:)Beste allemaal,
Heb gevonden hoe het zit. Het is toch inderdaad zo dat wanneer je bij Vodafone met een iPhone werkt je de uitgaande servergegevens van Vodafone moet gebruiken. Het gekke was echter dat ie het zonder deze instellingen of m.a.w. met een andere SMTP server ook gewoon deed.
Nu heb ik ingevoerd <authsmtp.vodafone.nl>als uitgaande server. Je moet dan op My vodafone een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken want op je iPhone moet je de identificatiecontrole aanzetten. Het externe poortnummer is 25.
Dus mocht je ooit hetzelfde probleem hebben als ik dan kun je het bovenstaande doen. groeten Nafets!:)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:07.