opladen

opladen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Mijn jailbraked iphone 3g(versie 3.01) laadt sinds vandaag niet meer op via mn macbook. Via een stopcontact doet hij het prima. I-tunes start niet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27-04-10, 13:25
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 4
Standaard opladen

Hallo,
Mijn jailbraked iphone 3g(versie 3.01) laadt sinds vandaag niet meer op via mn macbook.
Via een stopcontact doet hij het prima.
I-tunes start niet , en opladen doet hij ook niet.
Ik heb de laatste i-tunes versie , usb poort werkt normaal , snoertje is goed.
Mac book opnieuw gestart , Iphone opnieuw gestart , niets lijkt te helpen.

Wie weet raad?????
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27-04-10, 15:35
Jazzamataz's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2009
Locatie: Leerdam
Berichten: 428
Send a message via twitter to Jazzamataz
Standaard

Lijkt er dan toch op dat de stroom aanvoer van je usb poort niet voldoende is.
Als je iTunes handmatig start, krijg je dan wel je iPhone te zien?
  #3  
Oud 27-04-10, 21:14
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 4
Standaard

nee , als ik itunes start , dan ziet hij hem ook niet.
Hij staat ook niet in finder
  #4  
Oud 29-04-10, 18:20
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2010
Berichten: 6
Standaard

Zit de iPhone in een USB-Hub (zo een klein apparaatje waardoor je meer usb's kunt insteken) ofzoiets? Dat is USB 1.0. Maar je moet hem in de standaard poort van je MacBook doen. Dat is 2.0 en dat vereist de iPhone.
  #5  
Oud 02-05-10, 11:19
Econz's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 262
Send a message via twitter to Econz
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MagicTom Bekijk bericht
Zit de iPhone in een USB-Hub (zo een klein apparaatje waardoor je meer usb's kunt insteken) ofzoiets? Dat is USB 1.0. Maar je moet hem in de standaard poort van je MacBook doen. Dat is 2.0 en dat vereist de iPhone.
Ik heb hem wel altijd in mijn usb-hub en dat werkt prima...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Opladen Blacksnake iPhone algemeen 0 13-11-10 12:43
Iphone opladen door usb maar als laptop uit is stopt opladen. Ancotje iPhone algemeen 4 11-12-09 09:37
opladen bennie80 iPhone algemeen 1 16-06-09 10:33
Opladen arnoud242 iPhone algemeen 3 20-12-08 23:09
Opladen mrwhoopie iPhone accessoires en onderdelen 3 25-09-07 22:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:49.