EDGE/gprs werkt niet op 1.1.3!!!

EDGE/gprs werkt niet op 1.1.3!!! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, even een situatieschets. Ik heb een iPhone 1.1.3. gejailbreaked en klaar voor gebruik icm. een stealthsim . Ik heb een kpn abonnement middels een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 January 2008, 14:02
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 6
Standaard EDGE/gprs werkt niet op 1.1.3!!!

Hallo,

even een situatieschets.
Ik heb een iPhone 1.1.3. gejailbreaked en klaar voor gebruik icm. een stealthsim. Ik heb een kpnicon abonnement middels een BB BIS International abonnement.

Reeds op 1.1.2 had ik geen mogelijkhied EDGE te activeren, middels het 1200-nummers werd mij verteld dat ik gprs geactiveerd had, maar ik kreeg het niet aan de praat op mijn iPhone.

Nu met de upgrade naar 1.1.3 werkt nog steeds alles naar behoren, behalve het EDGE gedeelte. Bij het invoeren van de gegevens (APN: internet ,user: KPN, password:gprs) kklapt ie eruit na 1 regel ingevuld te hebben.

Kan mij iemand helpen/adviseren hoe ik dit wel aan de praat krijg?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 January 2008, 14:05
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

 Verplaatst naar: Problemen (modding)
  #3  
Oud 28 January 2008, 14:24
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Locatie: Vught
Berichten: 166
Standaard

Er staat een fix in de installer hiervoor.
  #4  
Oud 28 January 2008, 14:35
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 6
Standaard

Waar dan? Onder Tweks? Ik heb alleen Tweaks 1.1.2, 1.1.1 en Tweaks zonder...
  #5  
Oud 28 January 2008, 14:45
kukie's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Berichten: 31
Standaard

zet bij sources er bij http://ifoneguide.nl/113
krijg je er een map bij onder installer ifoneguide apps
  #6  
Oud 28 January 2008, 15:01
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 6
Standaard

Thx Kukie,

echter, als ik de package 1.1.3 Prefs Fix probeer te installeren, crasht ie met de opmerking "main script execution failed!"

Anyone?
  #7  
Oud 28 January 2008, 15:14
matthijst's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 821
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gavrosh Bekijk bericht
Ik heb een kpnicon abonnement middels een BB BIS International abonnement.

Bij het invoeren van de gegevens (APN: internet ,user: KPN, password:gprs) kklapt ie eruit na 1 regel ingevuld te hebben.
Is default alles leeg?

Ik heb ook KPN en na de upgrade waren alle instellingen "leeg". GPRS werkte toen meteen (dus zonder APN, user en password in te vullen).
  #8  
Oud 28 January 2008, 15:17
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 6
Standaard

Hoi Matthijst,

leeg of gevuld, maakt niet uit, EDGE/gprs doet het niet (you are not subscritped to EDGE, Couldn't activate EDGE).
  #9  
Oud 28 January 2008, 15:31
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone 7 128GB (Roségoud) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.450
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

BSD Subsystem (laatste versie) ook geďnstalleerd?
  #10  
Oud 28 January 2008, 16:10
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 6
Standaard

net BSD geinstalleerd. Tevens de Fix Prefs 1.1.3.

Wat opvalt is dat nu alles is ingevuld bij EDGE, echter krijg ik nog steeds de meldingen "Couldn't activate EDGE: You are not subscribed to EDGE"
  #11  
Oud 15 February 2008, 13:18
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Sittard
Berichten: 18
Standaard

Gavrosh.

Same problem here,

na de 1.0.2 -> 1.1.1 upgrade, heb ik gprs NNOOIT MEER werkende gekregen op mij toestel.

eerste instantie vond ik het niet erg aangezien ik vrij veel Wi-Fi ap's in mijn normale omgeving heb

echter ik vind het nu vrij storend dat het niet werkt, ik bewtijfel echter dat het aan mijn phone ligt. ik vermoed dat telforticon bij mij een fout gemaakt heeft, met het HeR-activeren van mijn abbonement een tijd terug.

Ik blijf echter tog proberen als jij een oplossing zou weten, laat het hier weten! ...

cheers
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
MKReverseGeocoder werkt niet op GPRS Jelle Ages Ontwikkelen voor iOS 13 20 June 2010 22:30
ipphone 1G + proximus => gprs werkt niet matty Proximus 5 8 December 2008 14:25
Telfort gprs werkt niet Arne2606 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 27 September 2008 17:37
gprs/ edge werkt niet meer na update 2.0 naar 2.1 timmeken2 iPhone algemeen 5 25 September 2008 17:46
Orange GPRS/EDGE werkt niet ! Grample Overige providers Nederland 20 13 February 2008 15:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:35.