Iphone activeren

Iphone activeren discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een iPhone die ik op 3.1.2 had draaien met jailbraik en unlock . Toen heb ik perongeluk mijn iphone geupdate naar 3.1.3, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 May 2010, 23:45
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 October 2009
Locatie: tolbert
Berichten: 43
Standaard Iphone activeren

Hallo,

Ik heb een iPhone die ik op 3.1.2 had draaien met jailbraik en unlock.
Toen heb ik perongeluk mijn iphone geupdate naar 3.1.3, en nu zit ik in het emergency call scherm.
Mijn vraag is: kan ik met een prepaid t-mobileicon simkaartje mijn iphone activeren?

Mvg Ruben
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 May 2010, 23:48
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 463
Send a message via twitter to eentje
Standaard

met een prepaid kaartje kun je je telefoon inderdaad gewoon activeren. met een ben kaartje waarschijnlijk ook
  #3  
Oud 13 May 2010, 12:56
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2009
Berichten: 20
Standaard

Waarom kan ik dan niet met een abbo van tmobileicon niet activeren?? Ituns zegt dat de simkaart niet wordt ondersteund.
__________________
Apple Iphone 3G 8GB 4.0
  #4  
Oud 13 May 2010, 12:58
debroei's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Locatie: Teylingen
Berichten: 1.131
Standaard

Buitenlandse iPhone?
Als ie door een andere provider is verkocht werkt ie niet met tmobileicon. Wanneer het bijvoorbeeld een AT&Tiphone uit de US is.
  #5  
Oud 13 May 2010, 13:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2009
Berichten: 20
Standaard

Als het goed is komt ie ergens uit de Scandinavische landen.

Maar ik heb eerder al deze iPhone met mijn simkaart of met die van een vriend een keer geactiveerd, waarom nu ineens niet?
  #6  
Oud 17 May 2010, 18:52
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 May 2010
Berichten: 2
Standaard

Waarschijnlijk zit er bij de hoes van je simkaartje een bijgeleverde code
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 3g activeren Jordi91 iPhone algemeen 0 15 February 2011 00:16
iPhone 3G: iPhone 3G activeren Mass13 Unlock 8 25 June 2010 20:17
iPhone Activeren Gkidstyle Archief 1 5 September 2009 14:02
iPhone 3G: O2 Iphone 3G activeren in NL Bassemans Unlock 1 22 August 2009 20:08
Activeren Iphone 3G Greggy iPhone algemeen 16 1 November 2008 19:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:19.