Geen Bereik meer...hellupp!

Geen Bereik meer...hellupp! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Iphone : 3G Simlock Versie 3.1.3 (7E18) Modemfilmware 05.12.01 Model MB49ODN Goedemorgen, Zou iemand mij kunnen helpen met het volgende probleem, ben niet zo'n techneut ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 May 2010, 10:47
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2008
Berichten: 21
Standaard Geen Bereik meer...hellupp!

Iphone : 3G
Simlock
Versie 3.1.3 (7E18)
Modemfilmware 05.12.01
Model MB49ODN



Goedemorgen,

Zou iemand mij kunnen helpen met het volgende probleem, ben niet zo'n techneut dus graag in duidelijke taal ..

Ik had mijn telefoon gejailbraikt (filmware 3.1.2) maar de telefoon liep helemaal vast na een respring. Kreeg dus het bekende apple logo in beeld wat niet meer weg ging, en moet mijn telefoon dus herstellen in itunes waardoor ik plotseling met filmware 3.1.3 zat. Heb met behulp van iReb de Custom 3.1.3 Firmware er op kunnen krijgen, en ik zie ook Cydia staan bij mijn apps. Ik heb echter nu geen bereik meer, en iemand vertelde dat ik dan de source http://666.ultrasn0w.com moest toevoegen in Cydia en dat het dan opgelost zou zijn. Ik heb natuurlijk geen internet verbinding en dus kan ik die source niet toevoegen in cydia. Heb al veel gelezen maar heeft misschien iemand hier een oplossing voor? Alvast bedankt!!

Laatst gewijzigd door mooiverhaal; 20 May 2010 om 11:28.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 May 2010, 11:22
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Tja, unlocken zal niet lukken aangezien je nu een nieuwe baseband hebt die niet te unlocken is.
  #3  
Oud 20 May 2010, 11:30
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2008
Berichten: 21
Standaard

Waarom zou ik willen unlocken, ik heb T-mobile abo..


Bedankt voor je reactie
  #4  
Oud 20 May 2010, 11:35
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Omdat je spreekt over ultrasn0w en dat is om te unlocken.

Je hebt ook een T-mobile Iphone dan?
  #5  
Oud 20 May 2010, 11:36
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

dan hoef je je ultrasnow ook niet te gebruiken... Die heb je nodig om te unlocken.
Lijkt erop dat er iets anders niet goed is gegaan... Had je wel bereik voordat je de jailbreak van 3.1.3 deed?
  #6  
Oud 20 May 2010, 11:43
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2008
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wouter1981 Bekijk bericht
dan hoef je je ultrasnow ook niet te gebruiken... Die heb je nodig om te unlocken.
Lijkt erop dat er iets anders niet goed is gegaan... Had je wel bereik voordat je de jailbreak van 3.1.3 deed?
Ja toen had ik wel een zeer goed bereik, het is zo vreem omdat verder alles is goed gegaan
zoals overzetten van apps, contacts enz en ook Cydia gewoon ertussen heb staan.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Omdat je spreekt over ultrasn0w en dat is om te unlocken.

Je hebt ook een T-mobile Iphone dan?

Klopt Iphone is via T-mobile abonnement

Laatst gewijzigd door Bomans; 20 May 2010 om 13:32. Reden: edit-knop gebruiken aub.
  #7  
Oud 20 May 2010, 14:57
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

// Verplaatst naar Problemen
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
  #8  
Oud 20 May 2010, 15:50
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Misschien nog een keer herstellen en daarna testen. Is het dan niet verholpen dan moet je het toestel laten opsturen voor garantie.
  #9  
Oud 20 May 2010, 18:57
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Ik zou inderdaad nog even een keer herstellen, en dan eerst gaan testen voordat je een backup terugzet. Wellicht dat die backup roet in het eten gooit.
  #10  
Oud 31 May 2010, 14:03
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2008
Berichten: 21
Standaard

Ben er nog steeds niet uit ):
Dus volgens jullie herstellen naar originele filmware 3.1.3 via apple, (of toch de custom filmware?) en daarna jailbraiken met Spirit?

Heb wel abonnement van T mobile maar zit wel een simlock op..

Laatst gewijzigd door mooiverhaal; 31 May 2010 om 14:08.
  #11  
Oud 31 May 2010, 14:09
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Maar heb je die iPhone in NL gekocht met een abo van t-Mobile? Of Had je al een T-Mobile abo en heb je de iPhone uit het buitenland gehaald?
  #12  
Oud 31 May 2010, 14:20
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2008
Berichten: 21
Standaard

Nee gewoon bij T-mobile gekocht met abo , inmiddels bijna 2 jaar geleden..
  #13  
Oud 31 May 2010, 14:25
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Dan kan je gewoon herstellen met de originele firmware en daarna spirit draaien.
  #14  
Oud 31 May 2010, 14:45
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2008
Berichten: 21
Standaard

Ga ik proberen , alvast geweldig bedankt!!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen bereik meer Bien85 Overige providers Nederland 2 6 January 2012 14:57
iPhone 4: Geen bereik meer Prima Unlock 1 24 November 2010 20:36
iPhone: 3.1.2 naar 4.0 Geen bereik meer Genius66 Jailbreak 2 11 July 2010 01:01
iPhone: Geen bereik meer na 3.1 {ultrasn0w} batumulia Jailbreak 1 17 September 2009 11:32
geen bereik meer DingeZ Archief 5 25 May 2009 20:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:59.