Bij laden melding: this device is not...

Bij laden melding: this device is not... discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb zo'n 4 maanden geleden een dock gekocht en wel deze: MCA Desktop Cradle white voor iPhone 3GS/3G Nu krijg ik sinds gisteren bij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 May 2010, 18:24
Sultan's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 328
Standaard Bij laden melding: this device is not...

Ik heb zo'n 4 maanden geleden een dock gekocht en wel deze:
MCA Desktop Cradle white voor iPhone 3GS/3G
Nu krijg ik sinds gisteren bij het opladen ineens een melding ong zo:

! uitroepteken in geel driehoek en dan:
This device is not for Iphone...
(heb het niet helemaal gelezen omdat ik hem er snel uitgehaald heb)

Betekend dit dat mijn lader al kapot is of zet ik hem er misschien niet goed in, ik heb er tot nu toe nooit last van gehad.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 May 2010, 11:13
Sultan's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 328
Standaard

Niemand ervaring mee?
dock maar in de kliko dan
  #3  
Oud 30 May 2010, 11:26
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Werkt het wel wanneer je vliegtuigmodus inschakelt? Zo werken bepaalde accessoires bij mij wel (en die geven dat bericht eerst ook).
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #4  
Oud 30 May 2010, 13:10
Hammertime's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2008
Locatie: Rheden
Berichten: 95
Standaard

als de dockconnector iets scheef zit krijg je die melding ook.. Tenminste ik heb deze melding ook welleens voorbij zien komen.. even de dockconnector aandrukken en dan verdwijnt de melding weer.
  #5  
Oud 30 May 2010, 21:46
Sultan's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
Werkt het wel wanneer je vliegtuigmodus inschakelt? Zo werken bepaalde accessoires bij mij wel (en die geven dat bericht eerst ook).
Dan ben ik toch niet bereikbaar en heb ik er niks aan.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: na jailbreak melding Laden niet mogelijk ctrl8 Jailbreak 4 8 April 2012 00:15
Apps van een Jailbroken Device naar een Non-Jailbroken Device overzetten DonThierry Archief 2 22 April 2011 16:25
melding bij openen berichten desh iPhone algemeen 2 5 September 2010 15:35
Gangstar blijft hele tijd haken bij nieuw stuk landschap laden borgqueenx iPhone Apps 0 21 August 2009 11:27
Melding bij openen pagina Dreissen Ontwikkelen voor iOS 3 29 April 2009 20:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:56.