"Maak selectie voor AAC aan” heb ik niet...

"Maak selectie voor AAC aan” heb ik niet... discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb de handleiding voor het aanmaken van ringtones gelezen. Op zich erg duidelijk. Ik krijg alleen deze optie niet om te kiezen: " ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 June 2010, 15:34
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 April 2010
Berichten: 26
Standaard "Maak selectie voor AAC aan” heb ik niet...

Hallo,

Ik heb de handleiding voor het aanmaken van ringtones gelezen. Op zich erg duidelijk.

Ik krijg alleen deze optie niet om te kiezen: "Maak selectie voor AAC aan”.

Als ik naar Geavanceerd ga in het hoofdmenu, zie ik die optie wel ("AAC versie aanmaken"?), maar ik kan hem niet selecteren omdat ie grijs is en niet zwart.
Als ik daarna weer naar het betreffende file ga (MP3), dan ga ik naar info tonen en de begin/eindtijd. Maar dan is het vinkje ook weer weg bij de begin tijd.

Weet iemand wat ik fout doe?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 June 2010, 18:48
Ruben.cc's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 220
Standaard

Converteren naar AAC -kan- problemen geven wanneer:
- Het bestand een DRM beveiliging heeft.
- Je probeert het bestand op de iPhone te converteren (moet vanuit je Library).
- Je probeert het bestand vanuit een (smart) playlist te converteren.

Ik heb ook wel eens ergens een gevalletje gelezen waarbij iemand het niet kon zolang de iPhone was aangesloten, maar wel wanneer deze was ontkoppelt.

Als bovenstaande allemaal niet help/niet de oorzaak is dan weet ik het ook niet meer.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ik heb mijn IPHONE 2G perongeluk "gebricked" onder FW 3.1.2 nevsvanlooy iPhone algemeen 13 25 July 2010 13:59
SMS geeft aan dat ik 1 sms heb. Dit heb ik echter niet. andreasksv iPhone algemeen 6 25 March 2009 18:30
1 en 0 en ipv "on" ,"off" of "aan", "uit" SuperDutch iPhone algemeen 11 7 January 2008 14:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:17.