geen data meer na upgrade

geen data meer na upgrade discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) heb inderdaad ook 3G logo in scherm staan MAAR krijg ook de melding dat datacommunicatie niet mogelijk is omdat ik geen data abonnement heb... dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 June 2010, 16:59
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Berichten: 8
Unhappy geen data meer na upgrade

heb inderdaad ook 3G logo in scherm staan MAAR krijg ook de melding dat datacommunicatie niet mogelijk is omdat ik geen data abonnement heb...
dat heb ik natuurlijk wel en heeft ook altijd goed gewerkt TOT de update gisterenavond naar 4....
heb alle Vodafoneicon APN instellingen helaas al gechecked en die zijn goed ingevuld...
help !?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 June 2010, 01:44
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2009
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 91
Stuur een bericht via MSN naar cyber2001 Stuur een bericht via Skype™ naar cyber2001 Send a message via twitter to cyber2001
Standaard

welk soort abbo van Vodafoneicon heb je? ( zakelijk of prive?)

Zakelijke verbindingen hebben het volgende nodig:
APN: office.vodafone.nl
gebruikersnaam: vodafone
wachtwoord: vodafone

APN: web.vodafone.nl
gebruikersnaam: vodafone
wachtwoord: vodafone

particulieren aansluiting:
APN: live.vodafone.com ( let op!!! is .com ipv .NL!!!)
gebruikersnaam: vodafone
wachtwoord: vodafone

Vodafone had of heeft wel een lokale data storing, ivm upgrades.

Check nog een keer heel goed naar de APN instellingen. Dit was bij mij ook het probleem. Dit was de oplossing.
  #3  
Oud 23 June 2010, 01:45
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Berichten: 8
Standaard

zakelijk , maar ik denk dat de instelling niet uitmaakt prive / zakelijk
  #4  
Oud 23 June 2010, 01:55
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2009
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 91
Stuur een bericht via MSN naar cyber2001 Stuur een bericht via Skype™ naar cyber2001 Send a message via twitter to cyber2001
Standaard

Dit maakt zeker uit. Spreek uit ervaring.

Als je bij Vodafoneicon niet aangeeft dat je op de paal: live.vodafone.com of web.vodafone.nl wilt zitten krijg je er ook standaard geen toegang tot.
De aanpassing is vaak in 30 minuten verwerkt.
Zodra je dit aanvraagt krijg je de opmerking van afdeling data dat er een mogelijkheid bestaat dat je per mb moet betalen omdat per APN andere berekenings manieren zijn.
Echter zie je hier nooit een rekening van i.v.m. je abbo. Het is enkel een verplicht juridisch nummertje.

Live.vodafone.com = ongeknepen en max snelheid (standaard particulieren lijn)
web.vodafone.nl = schijnt ongeknepen te zijn maar altijd gelimiteerd op 1mbit
office.vodafone.nl = geknepen en comprimeerd de lijn. Wel is de response tijd sneller maar geknepen op snelheid van 0,5 mbit. (standaard zakelijke lijn)
  #5  
Oud 23 June 2010, 02:09
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Berichten: 8
Standaard

ok dank, maar ik heb nu dus ingevuld live.Vodafoneicon.com met een zakelijk abbo.
alles lijkt te werken zoals die ook gisteren deed met de 3 versie..
goed dan ?
  #6  
Oud 23 June 2010, 12:02
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2009
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 91
Stuur een bericht via MSN naar cyber2001 Stuur een bericht via Skype™ naar cyber2001 Send a message via twitter to cyber2001
Standaard

Als het werkt dan is het goed lijkt mij.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
BelgiŽ: Geen EDGE/DATA meer na update naar iOS4 Pruis Overige providers BelgiŽ 8 4 August 2010 20:29
Iphone-no-data , nu geen Wi-Fi meer Maartje1979 Wi-Fi 8 18 May 2010 22:16
Na upgrade 2.0.2 geen 3G meer bababakkus iPhone algemeen 7 14 September 2008 12:35
Na upgrade bijna geen functies meer gjvaneek Archief 1 3 February 2008 15:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:07.