iOS 4.0 reservekopie probleem

iOS 4.0 reservekopie probleem discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb nu al zo'n 1,5 jaar mijn 3G en wil nu iOS 4.0 erop zetten, maar dit wilt niet lukken. Wanneer ik 4.0 wilt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 June 2010, 11:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2010
Berichten: 5
Question iOS 4.0 reservekopie probleem

Ik heb nu al zo'n 1,5 jaar mijn 3G en wil nu iOS 4.0 erop zetten, maar dit wilt niet lukken.

Wanneer ik 4.0 wilt installeren dan moet ik een reservekopie maken, maar dit duurt voor eeuwig. Ik dacht het ligt aan de kabel of aan de pc, maar ik heb een nieuwe kabel en pc gebruikt en het gaat nog steeds heel traag. Bij een vriend duurt het voor hem maar 1 2 minuten.

Weet iemand hoe het komt dat het kopieren zo langzaam gaat en hoe ik dit kan versnellen?

Greetz, ZeroG
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 June 2010, 12:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2010
Berichten: 47
Standaard

Nouja, als je hem 1.5 jaar hebt en nog nooit gesynct?? Dan kan dat ff duren. Anders kan je het proberen in DFU mode en voor de rest?

Als je je iPhone inplugt komt hij in itunes te staan, dan kan je er met je rechtermuisknop op drkken en voor reservekopie kiezen, werkt soms sneller als iPhone geheel synchroniseren.

Ik hoor het wel!
  #3  
Oud 23 June 2010, 14:25
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 May 2010
Locatie: Gouda
Berichten: 17
Send a message via twitter to Adrenaline0182
Standaard

Waarom kan ik niet kiezen voor niet chroniseren? Word helemaal gek hiervan, duurt 5 weken voordat hij klaar is met die reservekopie :S
  #4  
Oud 23 June 2010, 14:35
Jupsin's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2010
Berichten: 75
Standaard

Zet hem lekker een nachtje aan, dan zal hij de volgende dag waarschijnlijk wel klaar zijn. Synchroniseren duurt nou eenmaal wel even .
  #5  
Oud 24 June 2010, 12:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2010
Berichten: 5
Standaard

Ik heb mijn iPhone uiteindelijk maar gereset, maar nu heb ik het dat mijn phone mijn Wi-Fi niet ziet. Hij staat wel in de lijst, maar als ik wil linken en het w8woord heb ingetikt dan zegt hij dat het mislukt is maar als ik daarna terug ga naar de lijst dan staat er dat hij verbonden is maar het Wi-Fi-icoontje ontbreekt en ook de Wi-Fi-snelheid.

Zou iemand me hiermee kunnen helpen?
  #6  
Oud 24 June 2010, 12:42
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2009
Locatie: Katmandu...
Berichten: 76
Stuur een bericht via MSN naar Overlord Stuur een bericht via Skype™ naar Overlord Send a message via twitter to Overlord
Standaard

ik zou zeggen zet je backup terug...maar aangezien je niet wou syncen zit er nu niets anders op dan alles terug opnieuw in te geven...

als ik naar het probleem op zich bekijk lijkt het erop dat je verkeerd paswoord hebt ingegeven...je zegt het namelijk al zelf
  #7  
Oud 24 June 2010, 14:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2010
Berichten: 5
Standaard

Laat ik het dan zo zeggen. heb mijn iPhone herstelt, alles terug erop gezet, backup gemaakt, weer hersteld vanwege Wi-Fi, weer alles erop gezet maar niet gelukt. Hieronder staan een paar foto's voor de duidelijkheid, ze staan in volgorde van handeling.
Any ideas to solve this?

  #8  
Oud 24 June 2010, 22:12
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 6
Standaard

Herstel de netwerkinstellingen via, instellingen, algemeen, stel opnieuw in, herstel netwerkinstellingen.
  #9  
Oud 24 June 2010, 22:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2010
Berichten: 5
Standaard

herstellen netwerkinstellingen werkt ook niet.
Reageren

Labels
ios 4.0, iphone 3g, probleem, reservekopie


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Iphone 4 ios 4.0.1(USA) herstellen van reservekopie => jailbrake en unlock kwijt??? beejay13 Jailbreak 0 7 October 2010 15:16
3.1 reservekopie overzetten op iPhone met iOS 4.1? hhaenen iTunes 0 28 September 2010 14:20
Windows: Iphone 3G problemen reservekopie en update iOS 4.1 Mteylingen iTunes 0 15 September 2010 00:34
Windows: reservekopie probleem! steventt iTunes 2 21 August 2010 19:25
Reservekopie en geheugen probleem GRi23 iPhone algemeen 9 18 January 2009 22:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:11.