Volumetoets

Volumetoets discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi Ik kwam er net achter dat de volumetoets, linksbovenaan op de buitenkant van het toestel niet alleen het in komende spraakvolume veranderd, maar ook ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 June 2010, 19:55
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2010
Berichten: 566
Send a message via twitter to kokkie44
Question Volumetoets

Hoi
Ik kwam er net achter dat de volumetoets, linksbovenaan op de buitenkant van het toestel niet alleen het in komende spraakvolume veranderd, maar ook het niveau van de beltoon.

Iemand anders die dit is opgevallen in fw 4.0??

Want hoe is dit op te lossen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 June 2010, 20:13
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kokkie44 Bekijk bericht
Hoi
Ik kwam er net achter dat de volumetoets, linksbovenaan op de buitenkant van het toestel niet alleen het in komende spraakvolume veranderd, maar ook het niveau van de beltoon.

Iemand anders die dit is opgevallen in fw 4.0??

Want hoe is dit op te lossen?
volgens mij ook zo in vorige firmwares?
  #3  
Oud 28 June 2010, 20:25
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2010
Berichten: 566
Send a message via twitter to kokkie44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door borgqueenx Bekijk bericht
volgens mij ook zo in vorige firmwares?
Nee, in mijn vorige fw 3.1.3 was dat niet zo, dus vandaar mijn vraag.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:03.