Gprs icoontje

Gprs icoontje discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, Ik heb eens een vraagje.. Zodra ik buiten Wifi bereik ga komt automatish het GPRS icoontje naast m'n provider te staan. Ik heb dit ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 February 2008, 18:37
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Berichten: 7
Standaard Gprs icoontje

Hey,
Ik heb eens een vraagje.. Zodra ik buiten Wi-Fi bereik ga komt automatish het GPRS icoontje naast m'n provider te staan.
Ik heb dit opgezocht maar er staat overal gewoon dat dit icoontje betekend dat GPRS beschikbaar is (ook al kan ik niet op het internet)
Dit betekent toch niet dat ik per minuut ben aan het betalen ofzo he?
Vroeg me gewoon even af voor de zekerheid.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 February 2008, 22:31
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Berichten: 7
Standaard

Niemand die hier iets meer over weet?
  #3  
Oud 11 February 2008, 22:35
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

niet zolang je je data roaming uit hebt staan
  #4  
Oud 11 February 2008, 22:36
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Als je geen gebruik maakt dan betaal je ook niet. Je betaald zodra er gebruik van gemaakt wordt.

Je kan ook in Instellingen bij "Gebruik" zien hoeveel verbruik van GPRS is.
  #5  
Oud 11 February 2008, 22:37
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Berichten: 7
Standaard

Er staat alleen EDGE-netwerk gegevens.. maar ik veronderstel dat dat hetzelfde is?
  #6  
Oud 11 February 2008, 22:40
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stigy Bekijk bericht
Er staat alleen EDGE-netwerk gegevens.. maar ik veronderstel dat dat hetzelfde is?
EDGE = GPRS

In Nederland wel aangezien we hier geen EDGE hebben.
  #7  
Oud 11 February 2008, 22:43
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Berichten: 7
Standaard

Oke bedankt
  #8  
Oud 11 February 2008, 22:51
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stigy Bekijk bericht
Oke bedankt
You're welcome
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Icoontje ?? MoRaNi Jailbreak apps en thema's 4 22 February 2011 17:36
Icoontje verdwenen StevenVW iPhone algemeen 14 28 January 2010 00:54
icoontje naast batterij-icoontje maltje Archief 1 9 June 2009 21:34
icoontje ?? ikkeg iPhone algemeen 2 3 February 2009 16:38
GPRS icoon alleen zichtbaar als GPRS actief is Bomans Archief 3 1 March 2008 04:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:28.