iPod Touch 2G met eigen wil ..

iPod Touch 2G met eigen wil .. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, leden van het iPhoneclub, Nu zit ik weer in de problemen met mijn iTouch 2G.. Hij doet dus letterlijk wat hij zelf wilt.. Als ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 October 2010, 13:39
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard iPod Touch 2G met eigen wil ..

Hallo, leden van het iPhoneclub,

Nu zit ik weer in de problemen met mijn iTouch 2G..
Hij doet dus letterlijk wat hij zelf wilt..
Als ik heb dus niet unlock,en op tafel leg.. dan gaat de muziek vanzelf aan.
Of hij opent apps, en sluit ze zelf weer af.
zo raakt hij dus vol in z'n geheugen..

En als ik hem gebruikt, doet hij dus niet wat ik wil qua typen of openen van een app..
Deze probleem had ik sinds gister, na het douche..

Paar x laten vallen, maar dat heeft er niks mee te maken,omdat dit opeens gebeurt.

Herstelt naar 4.1, nog steeds hetzelfde probleem..
Als mensen willen dat er een filmpje komt, dan lukt dat wel..

Hoop dat iemand me hiermee kan helpen..

Mvg..

Radj
__________________
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 October 2010, 09:49
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard

Niemand die het weet?
  #3  
Oud 1 February 2011, 18:51
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard

wat een forum zeg.

zit nog steeds met de probleem.
niemand verstand?
  #4  
Oud 1 February 2011, 19:45
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Simpel:

Als jij hem hersteld en geen back up terug zet, en het probleem doet zich nog voor: Hardware matig probleem. Het kan dan zeer goed zijn dat het door het vallen komt. Je kan haarscheurtjes hebben bijvoorbeeld. Heb ik al vaker gezien bij iPhones!
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #5  
Oud 1 February 2011, 20:27
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard

Dat ding is gevallen, maar dat probleem is dus veel later opgekomen.
En ik zie geen scheurtjes op m'n iTouch.

In elkgeval, bedankt voor uw antwoord.
Na maanden wachten
  #6  
Oud 2 February 2011, 10:11
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 June 2010
Locatie: In een huis
Berichten: 188
Standaard

het kunnen ook interne haarscheurtje zijn in het moederbord en probeer je jailbreak er eens af te halen en een keer zonder jailbreak proberen
__________________
Als je het zeker weet hoef je niet te twijfelen!
  #7  
Oud 16 February 2011, 21:07
» iPod touch 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2011
Berichten: 1
Standaard

Hi,

Ik heb het zelfde probleem met mijn Ipod Touch 3G.
Deze is niet gevallen omdat ik er heel zuinig op ben ,het gebeurde zomaar zonder reden...
Dus ja alles gebrobeerd andere versie er te zetten zelfs Jailbrake niks..begrijp er niet van.
Bij mij is het alleen in het midden over de hele lengte.
Morgen een speciaal tooltje lenen om het maar eens van binnen te kijken of een Flatcable los is ofzo ,maar ik denk dat die defect is.

Gr,
Radicalpoellie
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
ipod touch 3G wil niet updaten naar iOS 4.3(.1/.2) jojost1 iTunes 4 24 April 2011 16:57
Ipod met eigen wil giggidy iPhone algemeen 2 30 December 2010 21:40
iPod touch: Ěpod touch 3G wil niet jailbreaken! ikbennietzoslim Jailbreak 3 10 December 2010 18:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:30.