Wintertijdbug: terugkerende alarmmeldingen foutief

Wintertijdbug: terugkerende alarmmeldingen foutief discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik gebruik de standaardwekker. Wat ook een optie is om elke werkdag de wekker aan te zetten. Nadeel in het weekend weer uitschakelen...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 01-11-10, 15:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 19
Standaard

Ik gebruik de standaardwekker. Wat ook een optie is om elke werkdag de wekker aan te zetten. Nadeel in het weekend weer uitschakelen
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 01-11-10, 17:33
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2010
Berichten: 21
Standaard

gelukkig werkt bij mij alles perfect
  #23  
Oud 01-11-10, 18:26
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Berichten: 560
Standaard

Ik heb bij mijn gejailbreakte 3G dit probleem wel gehad, maar dat is nu van de baan.
__________________
iPhone 4 (32GB Wit) - iPhone 3Gs (32GB Zwart) - iPhone 3G (16GB Zwart)
  #24  
Oud 01-11-10, 18:56
Macbookto's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 435
Standaard

Ha, ik woon nu ook in Algiers. Nooit kunnen dromen
  #25  
Oud 01-11-10, 20:11
» iPhone 5c 16GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 33
Standaard

ik heb dus ook last er van en mijn zoontje kwam bijna te laat op school daardoor. ik heb dus de tijdzone op algiers gezet en dan doet hij het idd goed.

maar als het gefixt is,hoe kan ik dat dan zien? het is een standaard app en ik heb er nooit geen updates voor gezien?

dit wil ik nl heel graag weten.
  #26  
Oud 01-11-10, 20:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door karo42 Bekijk bericht
ik heb dus ook last er van en mijn zoontje kwam bijna te laat op school daardoor. ik heb dus de tijdzone op algiers gezet en dan doet hij het idd goed.

maar als het gefixt is,hoe kan ik dat dan zien? het is een standaard app en ik heb er nooit geen updates voor gezien?

dit wil ik nl heel graag weten.
Waarschijnlijk wordt het in de volgende software update gefixt. Ik weet niet precies wanneer dat is maar dat hoor je tzt wel van Apple
  #27  
Oud 01-11-10, 20:44
» iPhone 5c 16GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 33
Standaard

oke,dat kan dan nog wel even duren dan. ik ben niet zo ontzettend op de hoogte hoe dat in zijn werk gaat. ik neem aan dat je bedoelt dat ik dan zie op itunes dat ik een update heb voor de iphone?
  #28  
Oud 01-11-10, 22:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door karo42 Bekijk bericht
oke,dat kan dan nog wel even duren dan. ik ben niet zo ontzettend op de hoogte hoe dat in zijn werk gaat. ik neem aan dat je bedoelt dat ik dan zie op itunes dat ik een update heb voor de iphone?
Ja als het goed is in i-tunes, maar dat laten ze wel weten.
  #29  
Oud 02-11-10, 08:33
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» macOS
 
Geregistreerd: Mar 2010
Berichten: 51
Standaard

Ik heb het probleem nog steeds,
Heb hem op Algiers staan.
Heb nu nogmaals denwekkers opnieuw gezet ik ben benieuwd, of ze morgen wel werken.
  #30  
Oud 02-11-10, 10:29
icemanltu's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2010
Berichten: 12
Standaard

Ik heb ook dezelfde probleem ben vandaag te laat gekomen naar school en een toets database gemist heb een lekkere onvoldoende maar ontopic heb tijdzone op algier gezet werkt niet weet iemand andere oplossing ??
  #31  
Oud 02-11-10, 10:31
Macbookto's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 435
Standaard

Ook ik heb het probleem nog steeds met Algiers. Ik heb hem na het instellen op Algiers wel weer gezet op automatisch wekken. Maar het probleem bestaat dus nog.
Wie stelt nu Apple van zo'n probleem op de hoogte?
  #32  
Oud 02-11-10, 10:37
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Je kan hem wel op Algiers zetten maar dan niet opnieuw op automatisch zetten. Dan gaat het inderdaad niet lukken.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #33  
Oud 02-11-10, 11:22
Macbookto's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 435
Standaard

Tja, wat heb ik daar aan? Dan moet ik elke avond mijn wekker zetten.
Dan mijn oude iPaq van 5 jaar oud maar gebruiken ;(
  #34  
Oud 02-11-10, 11:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Macbookto Bekijk bericht
Tja, wat heb ik daar aan? Dan moet ik elke avond mijn wekker zetten.
Dan mijn oude iPaq van 5 jaar oud maar gebruiken ;(
Ik heb handmatig de tijd op Algiers gezet en dan werkt het wel. Je moet inderdaad de tijd niet weer op automatisch zetten (bij instellingen-algemeen-datum en tijd).
  #35  
Oud 02-11-10, 12:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: thuis
Berichten: 5
Standaard

gewoon alarm 1 uur eerder zetten.
Wel een major screw up van apple....
  #36  
Oud 02-11-10, 13:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Breda
Berichten: 72
Standaard

Alarm is bij geen probleem, wel het volgende.
Zaterdag op zondag is de tijd automatisch terug gezet. Mijn iPhone staat op automatisch wat betreft de datum en tijd. Na wat internet problemen heb ik mijn iPhone herstart en wat bleek de tijd stond weer gewoon op zomertijd. Dus naar instellingen>algemeen>datum en tijd haalde de [Stel automatisch in]weer eraf en de tijd sprong weer terug naar de wintertijd.
Dus na het uitzetten van de iPhone even je tijd controleren voordat je foutieve afspraken maakt in je iCal.
Heeft iemand misschien een oplossing?

Gr.
Leon
  #37  
Oud 02-11-10, 14:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2010
Locatie: leeuwarden
Berichten: 4
Standaard

ik heb net het probleem opgelost met mijn iphone 4
door een kleine (hard reset ) tedoen

ga daarvoor naar "instellingen"
1: Algemeen
2:Stel opnieuw in
3:Herstel Alle Instellingen

vergeet daarna niet weer je eigen voorkeurs instellingen
tedoen..
en eventueel je toegangscode er weer op tezetten
sus6 gr D-foX
  #38  
Oud 02-11-10, 18:18
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2010
Locatie: oss
Berichten: 6
Standaard

Wintertijd nu kloppen de alarm tijd niet meer gaan een uur later af ik wacht op een update
  #39  
Oud 02-11-10, 18:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2010
Locatie: leeuwarden
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door the beginning Bekijk bericht
Wintertijd nu kloppen de alarm tijd niet meer gaan een uur later af ik wacht op een update
gewoon alles wissen je wekker alles

dan volg je gewoon wat hier staat vermeld

ga daarvoor naar "instellingen"
1: Algemeen
2:Stel opnieuw in
3:Herstel Alle Instellingen
YouTube - iPhone 4: How To Reset Phone Back To Factory Settings


bij mij werkte het iig
  #40  
Oud 02-11-10, 20:11
Macbookto's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 435
Standaard

Wat zijn de consequenties als je dat doet? Je apps e.d. blijven die er wel op staan?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
home batterij icoontje foutief die kerel iPhone algemeen 2 11-07-09 04:14
Na aansluiten iPhone start foutief programma hans.list Desktop-applicaties 4 18-12-08 13:34
[Agenda] Terugkerende afspraak Jensteh iPhone Apps 2 07-12-08 22:26
iPone 1.0 FW2.0 Main tijd foutief Gydo S iPhone algemeen 0 21-07-08 22:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:24.