iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   synchronisatie met Outlook werkt niet goed (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/76619-synchronisatie-outlook-werkt-niet-goed.html)

IneM 31-10-10 23:13

synchronisatie met Outlook werkt niet goed
 
Hallo

Ik heb een iPhone 3G 16Mb met firmware versie 4.1. Ik probeer mijn Outlook agenda te synchroniseren met mijn telefoon met behulp van iTunes 10.0.1.22, en het lijkt alsof mij oude agenda items wel, maar nieuwe items niet gesynchroniseerd worden. Kent iemand dit probleem, en weet je wat ik er aan kan doen? PS ik ben niet technisch:o, dus graag een jip-en-janneke-antwoord.....

Sleurhutje 01-11-10 16:12

Mijn oude 3G 16GB FW4.1 heb ik aan vrouwlief gegeven en alles helemaal gereset. Als ik nu haar agenda synchroniseer met Microsoft Exchange 2003 dan zijn sommige agendapunten veranderd in vergaderverzoeken en worden niet getoond op de iPhone maar wel in Outlook Web Access, Microsoft Outlook en in Microsoft Entourage. Maar nog merkwaardiger is dat sommige agendapunten die de hele dag duren gewoon domweg één of twee dagen eerder worden getoond. Klik je het item aan dan staan datum en tijd gewoon goed. Nog spannender wordt het als ik niet een hele dag kies maar bijvoorbeeld een nieuw agendapunt maak van 00:01 t/m 23:59, dan duurt het agendapunt ineens twee dagen terwijl begin- en einddatum identiek zijn.

Synchroniseer ik dezelf Exchange agenda met mijn iPhone 4 32GB FW4.1 dan staat alles goed. Van alles geprobeerd maar dat mocht niet helpen. Ook gerommel met tijdzones etc. werkte niet.


Schiet mij maar lek..... :confused::confused::confused:


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:34.