Iphone raadsel

Iphone raadsel discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ola ik heb een iPhone van een kennis gekregen omdat die er geen wijs meer uit werd, maar ook ik weet nu ff niet meer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 November 2010, 14:01
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2010
Berichten: 10
Standaard Iphone raadsel

Ola ik heb een iPhone van een kennis gekregen omdat die er geen wijs meer uit werd, maar ook ik weet nu ff niet meer wat ermee ad hand is. Ik vermoed zelf dat het een iphone uit het buitenland is.

Whats wrong: de iphone geeft aan dat er een simkaart geplaatst moet worden, als ik dat doe geeft hij aan dat het een simkaart zonder pincode moet zijn. Ik krijg wel de mogelijkheid om de pincode in te toetsen, als ik dat heb gedaan krijg ik het beeldscherm te zien waarin hij aangeeft dat de iphone op itunes moet worden aangesloten. Als ik dat doe dan is de iphone onvindbaar op itunes, tevens kan ik alleen 112 bellen en verder niet in het menu komen,,

wie oh wie?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 November 2010, 15:41
Mysteriousgirl_'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Send a message via twitter to Mysteriousgirl_
Standaard

Is ie wel echt?
  #3  
Oud 8 November 2010, 19:07
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2010
Berichten: 10
Standaard

jep, maar zat er aan te denken om hem anders te jailbreaken, maar ook dat moet je altijd via itunes doen toch
  #4  
Oud 8 November 2010, 20:00
Mysteriousgirl_'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Send a message via twitter to Mysteriousgirl_
Standaard

Ehm nee in de meeste gevallen moet je een tooltje downloaden. Moet je maar ff zoeken hier op t forum
  #5  
Oud 8 November 2010, 20:17
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 818
Standaard

Lijkt mij dat jouw iPhone gesimlocked is. Wat gebeurt er als je de iPhone zonder simcard opstart?
__________________
Kennis is pas van waarde als je er iemand mee kan helpen
  #6  
Oud 8 November 2010, 20:49
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2010
Berichten: 10
Standaard

hmja maar dat jailbreaken lukt dus alleen als je iPhone ''contact'' maakt met je computer,

ik denk zelf ook dat hij op een of andere manier gelocked is, als ik de telefoon opstart zegt hij geen simkaart geinstalleerd plaats een geldige simkaart,,,

Doe ik er een simkaart in zegt hij: simlock actief plaats een geldige simkaart zonder pincode. Ik kan daaronder op ontgrendel klikken en de pincode intoetsen, dan krijg ik het itunes logo te zien met bovenin een klein slotje
  #7  
Oud 8 November 2010, 21:00
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 818
Standaard

Allereerst, heb je de laatste versie van iTunes, versie 10.

En wanneer je zonder sim card opstart en aansluit op je computer wordt de iPhone dan wel in iTunes herkent?
  #8  
Oud 8 November 2010, 21:02
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2010
Berichten: 10
Standaard

jep laatste versie, als ik een andere iPhone aansluit werkt de jailbreak wel gewoon, met of zonder simkaart het maakt niet uit, geen verschil. zie alleen dat de telefoon opgeladen wordt.
  #9  
Oud 8 November 2010, 21:08
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2010
Berichten: 238
Standaard

http://forum.iculture.nl/f28/iphone/...-simkaart.html
Have a try
  #10  
Oud 8 November 2010, 21:17
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2010
Berichten: 10
Standaard

nop werkt ook niet, er staat bovenaan ook dat je eerst je telefoon met itunes moet verbinden om het te kunnen uitvoeren..
  #11  
Oud 8 November 2010, 21:18
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2010
Berichten: 238
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tripje Bekijk bericht
nop werkt ook niet, er staat bovenaan ook dat je eerst je telefoon met itunes moet verbinden om het te kunnen uitvoeren..
lijkt me niet zo moeilijk? Kabel in iPhone usb in compu
itunes starten en je kunt beginnen?
Na herstel zit je iPhone aan itunes voor zover ik weet.. Ik weet niet hoe jij anders kan herstellen
  #12  
Oud 8 November 2010, 21:30
Banned
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 November 2010
Berichten: 167
Standaard

Haal ff je pincode van je simkaart en dan proberen?
  #13  
Oud 8 November 2010, 21:44
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2009
Locatie: Voorschoten
Berichten: 145
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iOzan Bekijk bericht
Haal ff je pincode van je simkaart en dan proberen?
Staat geen pincode op typt ie.
Ik denk dat het een locked iPhone is, dmv t-mobileicon of als ie uit het buitenland komt met een buitenlandse provider, AT&T of O2

Zonder die simkaarten van de orginele aanbieder kom je niet verder

Vul even op onderstaande link het serienummer en en je kunt volgens mij zien uit welk land dat ding officieel komt

https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do
__________________
Iphone 6 plus 16GB In use , Imac 24 inch 3,06Ghz In use , Ipad 2 16GB Wit In use , Iphone 4 32GB Sold , Iphone 3GS 32GB Sold
  #14  
Oud 9 November 2010, 12:22
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2010
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Need-iPhone Bekijk bericht
lijkt me niet zo moeilijk? Kabel in iPhone usb in compu
itunes starten en je kunt beginnen?
Na herstel zit je iPhone aan itunes voor zover ik weet.. Ik weet niet hoe jij anders kan herstellen
Itunes kan de telefoon niet vinden dus hij kan er ook geen contact mee maken
  #15  
Oud 9 November 2010, 12:38
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2010
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stephan0501 Bekijk bericht
Staat geen pincode op typt ie.
Ik denk dat het een locked iPhone is, dmv t-mobileicon of als ie uit het buitenland komt met een buitenlandse provider, AT&T of O2

Zonder die simkaarten van de orginele aanbieder kom je niet verder

Vul even op onderstaande link het serienummer en en je kunt volgens mij zien uit welk land dat ding officieel komt

https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do
hmm nee kan alleen zien welke provider onderteuning geeft als je een land aanvinkt..
  #16  
Oud 9 November 2010, 14:17
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 818
Standaard

Je bent niet de enige:

http://forum.iculture.nl/f28/iphone/...or-itunes.html
  #17  
Oud 9 November 2010, 22:09
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2010
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jemmie Bekijk bericht
Hij kan nog wel fotos etc overzetten van zn iphone naar computer die van mij lijkt eerder geen contact te maken, mijn andere iphone doet dit wel dus kan niet aan de computer liggen. iemand nog een idee?
  #18  
Oud 9 November 2010, 22:38
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2010
Berichten: 65
Standaard

Heb je de DFU mode al geprobeerd? uitztten. 3 sec sleep/wake - 10 sec home + sleep/wake - 15 sec home knop?
  #19  
Oud 9 November 2010, 22:57
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 818
Standaard

Misschien een poging om de iPhone via een andere usb poort aan te sluiten. De benodigde drivers zouden dan opnieuw geinstalleerd moeten worden.
  #20  
Oud 9 November 2010, 23:04
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2010
Berichten: 65
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jemmie Bekijk bericht
Misschien een poging om de iPhone via een andere usb poort aan te sluiten. De benodigde drivers zouden dan opnieuw geinstalleerd moeten worden.
Misschien sowieso de drivers opnieuw installeren...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 3gs valt uit een raadsel!!! rachid_sealiti iPhone algemeen 0 17 January 2011 18:46
Raadsel Tjedemich Chat en geruchten 9 16 March 2008 11:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:20.