//

Facetime activeren

Facetime activeren discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste, Ik heb al 2 maal me iphone herstelt. En ik zie elke keer facetime niet staan bij een contactpersoon (heb uiteraard een iphone 4) ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17-11-10, 11:12
SergioEdelman SergioEdelman is offline
• iOS 8.0
• 7.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2009
Berichten: 87
Standaard Facetime activeren

Beste,

Ik heb al 2 maal me iphone herstelt. En ik zie elke keer facetime niet staan bij een contactpersoon (heb uiteraard een iphone 4) hoe kan ik er voor zorgen dat dat gebeurt? Want ik doe niet een reservekopie er in. En Facetime staat ook aan. Dus ik snap niet zo goed wat er aan de hand is.

Iemand een idee?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17-11-10, 11:18
toontje toontje is offline
• iOS 11.1
• 9.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: lanaken belgie
Berichten: 103
Standaard

Degene die jij belt moet ook iphone4 hebben,FaceTime aanhebben en beide toestellen Wi-Fi verbinding hebben. Anders ik ook geen oplossing. Succes
  #3  
Oud 17-11-10, 12:40
Roogr Roogr is offline
• iOS 4.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2010
Berichten: 13
Standaard

Bel eerst diegene gewoon op en kies dan voor facetime.... daarna komt het er heel waarschijnlijk wel te staan.
  #4  
Oud 23-11-10, 21:55
ballegooier's schermafbeelding
ballegooier ballegooier is offline
• iOS 15.1
• iPadOS 14.8
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.775
Standaard

Vraagje: als je update (naar bijv nieuwere iPhone firmware) moet FaceTime dan telkens opnieuw geactiveerd worden (en zal er dan dus telkens een sms naar apple, lees: buitenland, gestuurd worden?) En in het geval dat je herstelt en geen backup terugzet?
  #5  
Oud 23-11-10, 21:56
WDS001's schermafbeelding
WDS001 WDS001 is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 9.0.2
• 9.0.2
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.493
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ballegooier Bekijk bericht
Vraagje: als je update (naar bijv nieuwere iPhone firmware) moet FaceTime dan telkens opnieuw geactiveerd worden (en zal er dan dus telkens een sms naar apple, lees: buitenland, gestuurd worden?) En in het geval dat je herstelt en geen backup terugzet?
Bij een update hoef je niet opnieuw te activeren, bij een herstel zonder backup terug te zetten wél.
  #6  
Oud 30-11-10, 22:09
ballegooier's schermafbeelding
ballegooier ballegooier is offline
• iOS 15.1
• iPadOS 14.8
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.775
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Bij een update hoef je niet opnieuw te activeren, bij een herstel zonder backup terug te zetten wél.
Hmm aha, dank. Als je van simkaart wisselt lijkt het er ook op dat je opnieuw moet activeren....?
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Facetime activeren met buitenlandse simkaart Jensengels iPhone algemeen 4 24-11-12 12:19
SAM en MiTime (facetime activeren) nielsvdplas Jailbreak apps en thema's 1 31-12-11 03:01
Facetime activeren facetime smst naar +44... nummer mastermark iPhone algemeen 22 25-07-11 16:33
FaceTime activeren iPhone uit Mid.Oosten jov iPhone algemeen 1 07-11-10 09:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:40.