iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Geen mobiel datanetwerk op iPhone 3G? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/79747-geen-mobiel-datanetwerk-op-iphone-3g.html)

Daniiel 10-12-10 18:43

Geen mobiel datanetwerk op iPhone 3G 'S ?
 
Hoi ik heb sinds gister een abonnement bij Ben met onbeperkt internetten. Ik moet dit internet instellen via de menu optie mobiel datanetwerk, in netwerk instellingen. Echter is dat menu er helemaal niet. Het zit er gewoon niet. Ik heb een gejailbreakte iPhone met fw 4.0 erop. Ik las ergens dat een bug in 4.0 veroorzaakte dat die menuoptie dus verdween. Ik ka mn instellingen niet herstellen want daarvoor heb ik de beperkingcode nodig en die heb ik nooit gehad van de medewerkers in de winkel in Amerika die ik heb gekocht. Heeft iemand enig idee hoe ik dus die mobiel datanetwerk terug krijg?

Daniiel 10-12-10 22:40

Misschien nog wat extra info ik kan de optie mobiele data wel aanzetten alleen het optiemenu mobiel datanetwerk is weg. Ook als ik Wi-Fi uit zet en alleen data aan zet staat er mobiele data netwerk niet mogelijk en je hebt geen abonnement op een netwerk service of iets in die trant.

ButcherJF 11-12-10 09:33

Heeft Ben je data-abonnement al wel geactiveerd? Ik zou eens met Ben bellen, gebeurt vaker dat er enige tijd overheen gaat voordat het actief wordt -of dat het vergeten wordt.

Daniiel 11-12-10 11:45

Ja die is al in werking getreden. Het probleem is opgelost. In iOS 4.0 zit/zat een bug die 3G of edge uit je netwerkinstellingen haalt. Dat kan je verhelpen op 2 manieren: je iPhone via iTunes helemaal herstellen, of een programmathecaris van Apple installeren op je pc waarmee je instellingen kan wijzigen van je iPhone op je pc. Daarin kun je je apn instellingen wijzige, in mijn geval de data van Ben erin zetten. Dat profiel zet je op je iPhone, problemen solved. Ik ging voor het laatste aangezien mijn telefoon gekraakt is. Toch bedankt voor de goede hulp hier.

ButcherJF 12-12-10 04:16

Mooi dat het gelukt is.
Maar, nou moet jij mij even helpen: wat is een programmathecaris? Zelfs Google weet het niet....

remundo7000 12-12-10 08:23

Misschien unlockit.co.nz?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:37.