iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Locatie filmpjes op kaart kloppen niet (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/79891-locatie-filmpjes-op-kaart-kloppen-niet.html)

GJ1990 12-12-10 15:38

Locatie filmpjes op kaart kloppen niet
 
Hallo allemaal,

Als ik een filmpje maak met mijn iPhone 4, en die vervolgens op de kaart wil bekijken dan klopt er geen hout van. Alle spelden van filmpjes die ik maak komen namelijk terecht op de evenaar, even voor de kust van Gabon.

Nu kan ik toch met zekerheid zeggen dat ik dit bericht typ vanaf de Veluwe. ;)

Heeft iemand hier een oplossing voor? Ik heb al wat rondgezocht, maar kon niet iets soortgelijks vinden.

Alvast bedankt!

GJ1990 15-12-10 23:01

Tsjonge zeg. Helemaal NIEMAND die mij hiermee kan helpen?

RuudM123 16-12-10 11:50

Hee GJ1990, het is niet zo dat ik je kan helpen maar heb zojuist ook een probleem geplaatst wat ik heb met de foto's die niet worden gesynct op de wereldkaart (slechts enkele).

Jou probleem is op te lossen door handmatig via een programma de filmpjes te geotaggen naar een andere locatie (de locatie waar het echt is gefilmd). Anders zou ik het tot zover ook niet weten.

Ik gebruikte picasa 3 voor het toevoegen van gps informatie aan foto's maar nu synct itunes wel alle fotos maar slechts enkele naar de wereldkaart (terwijl alle fotos wel dezelfde locatie bevatten).

Kortom, volgens mij klopt er nog lang niet alles aan die toevoeging van plaatsen in de fotoapp. Heb jij geen problemen met je foto's op de wereldkaart? Of misschien idee wat er bij mij fout gaat?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:16.