contacten op je sim opslaan.

contacten op je sim opslaan. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) ik wil graag me contacten OP me simkaart opslaan IPV vanaf je simkaart is dit ook mogelijk?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 3 March 2008, 19:26
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard contacten op je sim opslaan.

ik wil graag me contacten OP me simkaart opslaan IPV vanaf je simkaart is dit ook mogelijk?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 March 2008, 20:15
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

ja dit gaat met simport, te installeren via installer.app.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #3  
Oud 3 March 2008, 20:20
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

simport is enkel vanaf de simkaart niet er op
en ISIM is betaald, en dat werkt niet :S
  #4  
Oud 3 March 2008, 20:24
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Haagze sf2 Bekijk bericht
simport is enkel vanaf de simkaart niet er op
en ISIM is betaald, en dat werkt niet :S
simport heeft een update gehad, dat is nu wel mogelijk, iSim is mss betaald voor volledig te hebben, maar de functies die t nie betaald ondersteund, doet hij dat ook. Deze twee doen dat, maar k raad Simport aan, en dit werkt ermee!!! (heb ze allebei, van/naar simkaart, bellen vanaf simkaart enz...)
  #5  
Oud 3 March 2008, 20:27
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

hoe kom ik dan aan de simport? heb hem net gedownload ( via ifoneguide ) maar dat werkt niet hoor kan enkel. uncheck all en import kiezen.

onder welke staat de goede dan?
  #6  
Oud 3 March 2008, 20:31
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

w8 effe...............


ok, t is iSim die t kan, net gekeken op mijne iphone :
van sim na iphone en andersom ook, bellen vanaf sim, delete on sim. Dit is wat je zoekt.
iSim version 1.04 van source Makayama Software. repo: http://tinyurl*com/2t8cax ( * vervangen door . )

van welke repo haal je je iSim dan af, als t daar nie mee gaat? Voeg deze source maar eens toe en update of installeer deze versie maar, dan heb je wa je wilt hebben.

Laatst gewijzigd door croiman; 3 March 2008 om 20:40.
  #7  
Oud 3 March 2008, 20:53
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

ok via deze versie krijg ik.
als ik naar cotacts ga en dan all to sim

info
available in registered version only
  #8  
Oud 3 March 2008, 21:19
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

of iig iets dat ik enkel me contacten via itunes kan synconiseren.

zodra ik na 1.14 me "backup" van 1.1.3 er opzet werkt me gprs niet meer
vandaar dat ik 1.1.4 er op wil zetten met me contacten wel behouden.
  #9  
Oud 4 March 2008, 05:41
1B1 1B1 is offline
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Vleuten
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Haagze sf2 Bekijk bericht
ok via deze versie krijg ik.
als ik naar cotacts ga en dan all to sim

info
available in registered version only
Ja het is maar wat je wilt voor die paar euro.

Tip, als je meer programma's van hun aanschaf (nee heb geen aandelen)
krijg je nog korting ook.. Maar serieus het is het geld echt waard..
__________________
Het leven is te kort om je overal druk om te maken
  #10  
Oud 5 March 2008, 19:17
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Berichten: 1
Standaard iPhone van Ed

Heb onlangs een nieuwe iPhone gekregen. Veel lezen en leren. Heb veel aan de forums.
  #11  
Oud 13 March 2008, 23:58
Francis78's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 197
Standaard

Ik heb hem nu aangeschaft (isim), maar kan nog steeds niet in n keer alle contacten naar de sim overzetten??? Ik klik op 'contacts', dan 'all to sim', Hij vraagt: 'All contacts will be copied to your SIM cars. Continue?' Dan klik ik op ok. En dan verspringt hij weer naar het "bureaublad" (ken even de iphoneterm niet hiervoor, home zeg maar)

Laatst gewijzigd door Francis78; 14 March 2008 om 00:02.
  #12  
Oud 14 March 2008, 00:46
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 218
Standaard

Het sprinboard bedoel je.
Hoeveel contacts heb je die je naar sim wilt kopieren?
Volgens mij hebben sim kaarten een limiet van 150 contacts
  #13  
Oud 14 March 2008, 00:55
Francis78's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 197
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jimmy_Boy Bekijk bericht
Het sprinboard bedoel je.
Hoeveel contacts heb je die je naar sim wilt kopieren?
Volgens mij hebben sim kaarten een limiet van 150 contacts
Heeeeeeeel veel meer idd. dat gaat dus niet....

Wat hier het probleem is....ik heb er een zooitje van gemaakt. Ruud heeft in zijn outlook al zijn contacten staan, ik de mijne in mijn eigen outlook. Nu heb ik per ongeluk mijn contacten in zijn outlook overschreven.

Ik wil nu een back up bestand maken van al onze contacten bij elkaar. Ik wil dus alles uit mijn telefoon en zijn telefoon in een bestandje zetten op de pc als backup. En daarna handmatig alles uitzoeken in outlook. Als ik dan ergens iets fout doe, dan heb ik de back up nog. maar hoe krijg ik nou mijn contacten van de iphone op de pc? gewoon via itunes? wat doet hij met conflicten? zet hij wat extra in de iphone staat erbij in outlook of delete hij die van mijn iphone.

Ik ben al ruud zijn contactpersonen kwijt dus van de pc en durf zijn iphone nu niet te syncen, omdat dat de enigste plek is waar ze nog staan.....

Ik heb 1.1.4. en dat maakt dat isim en winscp ook niet werken volgens mij.

Snap je het nog? haha
  #14  
Oud 14 March 2008, 01:17
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 218
Standaard

P
Dus als ik t goed jij hebt je eigen outlook bestand en Ruud (?). Je hebt jouw contacten met die van Ruud overschreden. Dus jou contacten zijn bij ruud in outlook gekomen.

Als je gewoon VIa itunes synct worden alles aangevuld, dus wat niet op iphone staat wordt er bijgeschreven en wat er niet in outlook staat wordt er bijgeschreven. Dat zou geen probleem moeten leveren.

Off topic, hoe heb je 2 verschillende outlooks gemaakt? Onder een eigen windows account of nieuwe outlook file, zo ja hoe?
  #15  
Oud 14 March 2008, 01:23
Francis78's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 197
Standaard

We hebben op de pc 2 gebruikers en, vraag me niet hoe, maar die staan los van elkaar. Ik weet niet of dat normaal is of dat Ruud dat ooit zo heeft ingestelt. Zal het hem morgen vragen, hij ligt al op bed. Toevallig vertelde mijn glazenwasser van de week dat hij in outlook 2 agenda's heeft. 1 priv en 1 zakelijk. Dus het kan wel, maar hoe???

Ik heb ht probleem opgelost inmiddels. Eerst even een backup gemaakt van mijn contactpersonen, zodat ik het uit kon proberen met mijn iphone om te syncen. En kwam er idd achter dat hij vraagt samen te voegen of te overschrijven. na wat heen en weer geknoei heeft Ruud nu aan zijn gebruikerskant een map met al zijn contactpersonen en ik aan de mijne. Nu ga ik alles eens even lekker ordenen ;-)
  #16  
Oud 22 March 2008, 15:21
dikkiedick51's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 January 2008
Locatie: Zuidholland
Berichten: 160
Stuur een bericht via MSN naar dikkiedick51 Stuur een bericht via Skype™ naar dikkiedick51
Standaard

Weet iemand of je Isim ook kan bestellen met een gewone pc, of moet dit altijd via je Iphone gebeuren. Heb het geprobeerd met de iphone maar lukt niet.
  #17  
Oud 25 September 2008, 21:04
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 8 March 2008
Locatie: Mokum
Berichten: 3
Standaard

weet iemand hoe ik iSim in cydia naar boven krijg. de sources schijnen niet compatible te zijn. Heb geen installer.app...
  #18  
Oud 25 September 2008, 21:21
dikkiedick51's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 January 2008
Locatie: Zuidholland
Berichten: 160
Stuur een bericht via MSN naar dikkiedick51 Stuur een bericht via Skype™ naar dikkiedick51
Standaard

Is niet (nog) niet beschikbaar voor 2.0, lees onderstand bericht even.

Dear customer,


Apple does not allow free upgrades of software bought for jailbroken phones.
You may purchase the software again in the App Store and if you send us:


a. The original proof of purchase for the jailbroken version
b. The iTunes invoice for the new version


We will refund the amount payed to Apple/iTunes. ISIM is not developed for iPhone 2.0 so we can not give this refund option for that software.


Thank you for being a Makayama customer and have a wonderful day.



best regards,


Roel | Makayama
Makayama Mobile Software
  #19  
Oud 25 September 2008, 21:31
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 8 March 2008
Locatie: Mokum
Berichten: 3
Standaard

andere manier om contacten op mn sim te dumpen...wil dit weekend mn gare samsung meenemen want ga naar een bierfestival beetje zonde als er wat gebeurt met mn iphone...
  #20  
Oud 29 June 2009, 14:47
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 June 2009
Locatie: Wijdewormer
Berichten: 24
Standaard

Hmm ik heb van het weekend m'n iPhone gejailbreaked met Cydia.. Toen was dus alles weg.. M'n foto's en contacten... Gelukkig had ik al m'n foto's naar me toe gemaild zodat ik die nog had... Maar al m'n contacten + nieuwe die niet op m'n sim staan weg... Heel erg irritant!! Ik gebruik geen outlook maar msn mail.. Ik kan zo m'n contacten niet opslaan dus... iSIM en Simport zijn onvindbaar in Cydia en AppStore... iSIM staat wel op m'n pc... Maar ik weet niet hoe ik die op m'n iPhone krijg... Ik vind dit heel vervelend!!!

Kan iemand me helpen??

Gr,

Syl
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen contacten opslaan Bazel iPhone algemeen 9 27 December 2012 19:20
Windows: Contacten opslaan op pc Blaze4life iTunes 6 16 February 2011 15:32
Contacten op sim opslaan Illias_070 Archief 1 31 August 2009 15:41
Contacten opslaan op SIM? denisslu iPhone algemeen 5 12 July 2009 22:27
Contacten opslaan Jakiie Archief 6 26 September 2008 20:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:03.