apple logo op iphone alleen via stopcontact

apple logo op iphone alleen via stopcontact discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) na de installatie van een nieuwe batterij krijg ik alleen nog maar het apple logo op mijn 2g te zien als hij aan de lader ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 April 2011, 21:25
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 June 2010
Locatie: Maastricht
Berichten: 212
Standaard apple logo op iphone alleen via stopcontact

na de installatie van een nieuwe batterij krijg ik alleen nog maar het apple logo op mijn 2g te zien als hij aan de lader licht en niet meer via de usb weet iemand wat het probleem kan zijn

p.s. ik had gezocht met de zoekfunctie maar kon niet echt iets overeenkomstig vinden
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 April 2011, 22:44
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Heb je een restore geprobeerd?


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door libertycity Bekijk bericht
na de installatie van een nieuwe batterij krijg ik alleen nog maar het apple logo op mijn 2g te zien als hij aan de lader licht en niet meer via de usb weet iemand wat het probleem kan zijn

p.s. ik had gezocht met de zoekfunctie maar kon niet echt iets overeenkomstig vinden
  #3  
Oud 3 April 2011, 22:46
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 June 2010
Locatie: Maastricht
Berichten: 212
Standaard

gaat niet wat aan de usb wordt hij niet herkend op de pc en hij gaat wel in de dfu mode aan het stopcontact maar met los koppelen valt hij uit
  #4  
Oud 4 April 2011, 13:21
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Ok, probeer dit eens:

1. Iphone loskoppelen, home en powerbutton 23 seconden samen ingedrukt houden totdat je helemaal niets meer op het scherm ziet.

2. dan andere USB kiezen en aankoppelen terwijl je de home knop ingedrukt houdt.

Wordt ie nu wel herkend? Komt in in restore-mode?
  #5  
Oud 4 April 2011, 13:28
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 June 2010
Locatie: Maastricht
Berichten: 212
Standaard

nee helaas

kan het ook misschien zijn dat er te veel tin aan de contacten zit?
  #6  
Oud 4 April 2011, 19:22
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 June 2010
Locatie: Maastricht
Berichten: 212
Standaard iphone 2g

tot zover kan ik komen aan de lader maar als ik hem dan loskoppel valt hij uit
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg IMG_0018.jpg‎ (23,0 KB, 7x gelezen)
  #7  
Oud 5 April 2011, 22:49
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 June 2010
Locatie: Maastricht
Berichten: 212
Standaard

niemand enig idee wat de oplossing is?
  #8  
Oud 3 May 2012, 22:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 January 2012
Berichten: 5
Standaard

hi libertycity

heb je ondertussen een oplossing gevonden voor dit probleem ik heb net hetzelfde probleem voor en vind echt geen oplossing.
naar het schijnt zou het kunnen dat wij per ongeluk een beta versie op ons toestel hebben had ik na wat opzoek werk tegen gekomen.
  #9  
Oud 5 May 2012, 08:08
hot12345's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2012
Locatie: Nijmegen
Berichten: 453
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maximan Bekijk bericht
hi libertycity

heb je ondertussen een oplossing gevonden voor dit probleem ik heb net hetzelfde probleem voor en vind echt geen oplossing.
naar het schijnt zou het kunnen dat wij per ongeluk een beta versie op ons toestel hebben had ik na wat opzoek werk tegen gekomen.

Hoe ben je dat achtergekomen?, andere versie, kernel?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 3G Gaat niet meer aan Alleen apple logo Pdeb1993 Archief 1 11 February 2010 20:17
apple logo alleen zichtbaar nokray Archief 1 26 January 2010 16:21
iPhone geeft alleen nog Apple logo fjetz Archief 1 1 December 2008 19:19
alleen apple logo in beeld boeddha Archief 1 6 May 2008 19:30
Alleen maar apple-logo Rutger Unlock [archief] 2 13 February 2008 23:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:12.